Mamici de septembrie - octombrie (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata burtici !

Incepand de azi nu stiu cat timp voi ma avea sa va scriu pentru ca venit noul sef si drept urmare, trebuie sa fiu foarte precauta.

Asa ca va urez sarcina usoara si bebelusi sanatosi. Oricum imi fac timp sa va spun cum a fost la Doctor.

tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Buna ziua burticilor !!!
Eu nu am mai fost prezenta pe net de vreo cateva zile bune.Am lucrat in week-end si in rest...am mai facut niste mic smotru prin casa, ca noi, inainte de a ramane "insarcinati" ne-am apucat de zugravit si am cam ramas cu casa suspendata dupa ce s-a produs evenimentul. Dar mai avem vreo 2 saptamani si terminam tot.

Am modificat listuta cu bucurie ca vad ca v-ati mai inmultit si o sa va mai inmultiti in continuare...deja septembrie se termina si vor aparea mamicile de octombrie , dar am modificat-o si cu tristete, dupa ce am citit de tine, Leditia.

Imi pare tare rau.Cand vei putea sa vorbesti vom fi aici si te vom asculta.Pana atunci iti doresc sanatate multa si suntem alaturi de tine.

Te pupic, Leditia.
Va pupic pe toate.
Sanatate multa si bebei sanatosi.

Inni 6+ (eco)
8+ (UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna ziua burtici!
Eu am tras o sperietura mare asaearacand m-a sunat prietena mea, insarcinata in 7 saptamani si mi-a spus ca sangereaza puternic si nu mai stia de capul ei. Am fugit repede la doctor dar din pacate nu l-a mai prins la cabinet, dar l-a sunat si ia zis sa ia nu stu ce injectie sa si-o faca si sa vina maine la el. numai ca ea nu putea sa doarma de teama ca pierde bebe....ooofff asa ca m-am dus cu ea la spitalul poizu unde i-au facut ecografie urgent si....bebe este cat se poate de bine, are 2 centimentrii si i-a auzit bataile inimiiZici ca era hipnotizata apoinu avea in cap decat imaginea lui bebe si bataile inimii, nici nu mai auzea ce ziceam noi.....dragutza de ea...Asa ca aventura s-a terminat cu bine, slava Domnului.
Pe mine nu ma mai dor sanii asa rau de cateva zile si,.....intru si eu la idei...,ca deh...nu am ce face
La voi cum e, la cele care v-au durut sanii rau la inceput?

Floricika 7+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

floricika pe mine m-au durut foarte rau la inceput dar acum m-au mai lasat.nu am putut purta nici sutienul.

in schimb am greturi toata ziua,nu pot sa vomit ca simt ca mi-ar trece.si ragai urat dupa ce mananc

afara este ingrozitor de frig dar nu am iesit de 3 zile asa ca azi cand vine sotul merg si eu putin la plimbare.

va doresc o zi buna si aveti grija de voi burtici.

v-am pupat pe toate.

Mergi la inceput

Osna tu zici ca ragai dupa ce mananci, eu scot aerele prin....alta partedaca ma intelegi, si am la gaze.... Asta e, trecem noi si de asta!

Floricika 7+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Floricika si eu aceeasi problema ca si tine non-stop.Cred ca o sa devin balon din cauza asta, ca nu pot sa le dau drumu oriunde

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna fetelor,

Eu sunt tare ingrijorata (spre panica), mi se pare sa sanii sunt mai mici, parca nici prea obosita nu sunt, rau nu mie, of iar ma apuca plansu'. Si abia miercurea viitoare am reusit sa-mi fac o programare pentru o ecografie.

Ma bucur ca voi sunteti bine, aveti grija de voi, odihniti-va.

Leditia, ce mai faci?

Corina

Mergi la inceput

Pai Cricor, exact asta ziceam si eu mai sus....ca nu ma mai dor sanii, rau ,mie oricum nu mi-a fost decat o zi, saptamana trecuta, somn....nu e ca ma culc si la 12 deci...normal ca te mai iau ganduri dar eu vreau sa fiu optimista ca daca bebe e bine ii fac rau cu gandurile astea.....Exact ca aseara cu prietena mea, nu stiu daca ai citit ce am scris mai sus, si era toata panicata si plangea si i-am zis sa se linisteasca un pic ca daca bebe nu are nimic ii face numai rau si uite ca bebe nu avea nimic si ea l-a agitat degeaba....Si eu abea saptamana viitoare, marti am programare....

Floricika 7+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetelor! Indraznesc sa scriu, sunt mamica de iulie -august dar am prietene pe aici. Vad ca unele dintre voi aveti probleme mari, imi pare rau, cat despre celelate imi placeti ca sunteti foarte optimiste. Am zis sa va scriu ca si eu aveam dureri foarte mari de sani, dar mi-au trecut. Nu stiu cand dar au trecut. Poate si din cauza ca am foarte multa treaba si cateodata uit ca am bebe, ma agit urc si cobor scarile...noroc ca ma tempereaza colegii. Mi-a zis si doctora ca secretul unei sarcini usoare si frumoase consta in a nu te gandi toata ziua. Este normal sa ai greturi, sa ai dureri, apropo durerile de ovare care unele le aveti vor trece. Eu acum imi aduc aminte mai des ca am bebe pentru ca a crescut burtica, si .............................incredibil si de necrezut AM POFTE MARI SI MULTE. Mananc toata ziua. Inca nimic ca kilograme si nu sunt o slabanoaga! Dar cred ca de acum trebuie sa ma tin bine ca o sa cresc. Gata v-am scris destul, m-am laudat, acum sa stiti ca o sa va urmaresc in continuare si o sa mai scriu .....asta cand am timp. Va pup pe toate si nu uitati bucurativa e cea mai frumoasa perioada ca inca nu avem burtici mari. Aveti grija de voi.

Ioana 13+

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Asa-i Floricika, tu ai dreptate, dar cand esti Stan patitul ca mine, e cam greu sa mentii un tonus optimist. Incerc sa nu ma gandesc, dar nu prea imi reuseste din pacate.

Va scriu aici o istorioara pe care mi-a trims-o sotul meu pe email intr-o dimineata (dupa ce l-am innebunit cu presimtirile mele negre). Eu nu cred ca-i o intamplare adevarata , dar e o pilda frumoasa. Pe de alta parte am colegi care sunt tot timpul cu zambetul pe buze ...

Rob este tipul de om pe care ti-ar placea sa-l urasti: e intotdeauna
bine dispus si are intotdeauna ceva pozitiv de spus.

Daca cineva il intreaba cum ii merge, el raspunde: "Daca ar fi mai
bine de atat, ar fi nevoie de doi oameni pentru atata bine!" E un
optimist. Daca un coleg are o zi rea, Rob reuseste intotdeauna sa-l
faca sa vada partea pozitiva a situatiei.

Am devenit curios si intr-o zi l-am intrebat: "Nu inteleg, nu este
cu putinta sa fii optimist in toate zilele, tu cum reusesti?" Rob
imi raspunse: "In fiecare zi cand ma trezesc, stiu ca am doua
posibilitati: Pot sa aleg sa fiu bine dispus sau pot sa aleg sa fiu
rau dispus. Si aleg sa fiu bine dispus.

Cand mi se intampla ceva rau, pot sa aleg intre a fi o victima sau
pot sa aleg sa invat din ce mi s-a intamplat. Si eu aleg sa invat.
De fiecare data cand cineva vine la mine sa se lamenteze pentru
ceva, pot sa aleg intre a-i accepta plangerile sau pot alege sa-l
ajut sa vada latura pozitiva a vietii. Si eu aleg intotdeauna partea
buna a vietii. "Dar asta nu este intotdeauna asa de usor" i-am
spus . "Ba da, zise Rob, intreaga viata este o problema de optiuni.

Cand indepartezi din viata tot ceea ce nu conteaza cu adevarat,
totul devine o chestiune de optiuni. depinde de tine sa alegi cum sa
reactionezi la diverse situatii, tu trebuie sa decizi cum sa-i lasi
pe altii sa-ti influenteze atitudinea fata de viata. Tu alegi sa fii
bine sau rau dispus. Pana la sfarsit tu esti acela care decizi cum
sa-ti traiesti viata".

Dupa aceasta discutie am pierdut legatura cu Rob fiindca mi-am
schimbat locul de munca, dar adesea ma regaseam gandindu-ma la
cuvintele lui atunci optam pentru ceva in viata in loc sa reactionez
la evenimente. Apoi am aflat ca Rob a avut un accident groaznic la
locul de munca, a cazut de la 18 metri inaltime si dupa o operatie
de 8 ore si dupa o indelungata spitalizare a iesit avand o placa de
otel in spate. M-am dus sa-l vad si l-am intrebat daca se simte tot
atat de bine. "Vrei sa vezi cicatricile mele? " "Dar cum faci sa
ramai pozitiv dupa ce ti s-a intamplat? "In timp ce cadeam, primul
lucru care mi-a venit in minte a fost fetita mea. Apoi in timp ce
zaceam pe pamant, mi-am zis ca pot sa aleg intre a muri si a trai.
Si am ales sa traiesc" "Dar nu ti-a fost frica?" "Atunci cand m-au
dus la spital si am vazut expresiile fetelor surorilor si
doctorilor, mi-a fost frica fiindca era de parca se uitau la un om
mort. Apoi un infirmier m-a intrebat daca am alergie si am raspuns :
DA! Toti m-au privit si atunci am urlat: sunt alergic la gravitatie!
Toti au izbucnit in ras, si eu le-am spus: acum operati-ma ca pe un om
viu, nu ca pe unul care e deja mort!"

Rob m-a invatat ca in fiecare zi avem posibilitatea de a alege sa
traim o viata deplina. Si este inutil sa fim mereu ingrijorati
pentru maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei cu care
trebuie sa traim, si maine ne vom gandi la problemele de maine. La
urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme
ieri. “

Corina

Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput