Mamici de septembrie - octombrie (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna burtici,

azi m-am simtit excelent.am facut curatenie,am gatit ca aseara a fost sotu la bucatarie si a lasat dezastru total acolo.

acum ma pregatesc si cand vine mergem la plimbare in oras.

va doresc o seara minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna fetelor,

Eu am avut o vizita foarte reusita azi la medic, am auzit inimioara si am vazut minunea mica. Doctorul ne-a facut si o poza pentru tati si se vede clar ca ii cresc manute si picioruse.
Imi pare tare rau de plecarea Leditiei dintre noi, eu ii inteleg insa reactia de a sta deocamdata departe de forum, pentru ca si eu am pierdut o sarcina in martie anul trecut.

Aveti grija de voi,

Ignatica
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutari la toata lumea!

Dragele mele burtici, toate sarcinule sunt diferite , fiecare om se comporta diferit , NU este o regula ca la toate gravidutele sa le fie rau, sau sa le doara sanii, sau sa aiba pofte sau......... , cum fiecare nastere e unica si specifica fiecarei FEMEI.Conteaza de cum percepem noi durerea sau cum reactionam la un anumit stimul,sau efectiv care este puterea noastra de concentrare.
CORINA - CA URMARE BUCURATE CA TE SIMTI BINE!!!(Cred ca si faptul ca-ti vine sa plangi se datoreaza tot sarcinii.)

Pufymic, ti-am vazut pozele cu Alesio e un dulce. Tu cum de ai nascut in Cluj si cum de vei naste tot in Cluj?

Sa fiti sanatoase si sarcini usoare!

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor, in sfarsit reusesc si eu sa scriu ceva. Azi amers netul la servici doar 4 ore si n-am apucat sa citesc aici.
Draga Leditia, imi pare rau pentru decizia pe care ai luat-o dar te si inteleg: probabil ti-e greu sa vezi cum fetele vorbesc despre bebei si sarcini si cum se vorbeste, in general,despre copii pe acest site. Sper din suflet sa revii cat de curand printre noi, te pupic mult de tot si sa stii ca sunt cu gandul langa tine!
Cricor, tare frumoasa povestea, SUPER, cred ca o sa mi-o printez s-o am mereu sub ochi!

6+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna dimineata,fetelor!!!!
Va scriu cu ochii aproape inchisi,pentru ca m-am bagat in pat sa dorm azi dimineata la ora 5 si simt ca nu ma pot tine pe picioare!!nu stiu ce a fost in capul meu de am stat atata treaza..aveam chef de povesti si nici somn nu imi era DELOC!!!iar acuuuuum.......
Greturi nu prea am,decat la unele mancaruri,scurgerea alba e cam abundenta,sper sa nu fie ceva de rau,iar sanii parca nu ma mai dor asa de tare.ei,dar este timp in 8 luni de zile sa ma doara
Va pup,o zi cat mai placuta sa aveti!

PamELLA5+
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna fetelor!
Azi dimineata m-am trezit cu o durere de git si un pic de raguseala.Am intrat pe net si am citit ca HOMEOGENE 9 - medicament homeopat ar fi bun in astefel de cazuri. Am fost la farmacie si am luat + Propolki (propolis cu Vit C). A mai luat cineva asa ceva???

Monica 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Leditia, imi pare rau ca ai luat hotararea sa pleci, dar te inteleg. Putere multa!

Doua zile n-am avut greturi, azi iarasi am. Noroc ca se prevede o zi mai linistita la birou, sper sa nu se dovedeasca a fi altfel. Sanii sunt umflati putin si durerosi, dar nu asa tare. Fi-miu e un scump. Iarasi am avut o conversatie cu el referitor la bebe2 si mi-a zis ca bebe e la mami in burtica, suge lapte mult, se face mare si apoi vine la Didi. (adica Luk, ca asa isi spune el). Toata conversatia a fost extrem de stalcita la cuvinte, ca mare lucru n-ati intelege daca as reda-o intocmai.

Pup si o zi frumoasa!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata burtici!

Sa aveti o zi superba, fara dureri si fara greturi!

Cristina cand am fost insarcinata cu Alesio stateam in Cluj(acolo am si lucrat 2 ani), si normal ca am nascut cu medicul care mi-a supravegheat sarcina, iar acum am decis sa merg tot la el fiindca am incredere in el. Nu va fi chiar usor sa mergem o data pe luna sau o data la 2 luni(depinde cum ma simt) din Arad pana la Cluj(sunt totusi cam 300 km- si mai ales ca am rau de masina.....va fi chiar dificil, ), insa consider ca bb mic merita ce-i mai bun si dc am facut unele sacrificii cu Alesio le voi face si cu bb mic , numai sa fie totul bine!

Scuze fetelor ca m-am lungit!

Cricor foarte frumoasa pilda....si buna de tinut minte!

Pupici!

Ioana5+ & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Stiu ca sunt noua printre voi....dar credeti ca ne puteti primii si pe noi
Am mai intrat doar de citeva ori si am vb cu Leditia dar se pare ca a avut pb cu bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetelor,

nu prea mai am greturi dimneata in schimb le am seara.am inceput sa beau apa+zeama de lamaie si ma simt mai bine,parca imi mai trec.

am emotii azi la 4.sper sa fie totul bine.

va doresc o zi minunata

va pup pe toate

Mergi la inceput