Mamici de septembrie - octombrie (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Osna, bafta azi la 4!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna ziua la burtici
Ce mai faceti, cum va mai simtiti?
Eu sunt bine, am de munca ca la nebuni si abia astept sa se termine saptamana.Bebe ma lasa sa muncesc ca doar stie ca fac bani pt el
Osnamulta bafta azi si sa ne dai de veste imediat!
Pupici pe burtici

Floricika 7+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna burtici !

Osna mult succes azi la 4! Tin pumnii sa fie bine.

Ignatica ma bucur pentru vestile bune !

Apropo de aere prin parti dorsale,cred ca ma pot considera campioana!

PamELLA, anagel_lexi, floricika, adameasca, pufymic, Chantal

pe burtici ! O zi excelenta pentru ca meritati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ieri am fost la dr in Ungaria si totul e bine. BB are 19 mm, uterul nu mai stiu dimensiuni, dar ok, in jurul uterului nu se vad probleme, iar colul e in continuare bine inchis. Am vazut inimioara batand, oricum emotii mari. Deci totul e ok, ca si dimensiune se incadreaza f bine la 8 saptamani si 5 zile.
Alte recomandari nu am primit inca, iau in continuare Utrogestan, Magneziu cu B6 si Acid Folic de 5 mg.

In 15 februarie e urmatorul control cand voi primi de facut alte analize.

Singura problema e herpesul. Azi mi-a iesit iar, e a 5-a oara in sarcina si desi cel mai periculos e cel vaginal, faptul ca mi s-a activat virusul dinn sange de atatea ori pana acum si mai ales in primul trimestru nu e tocmai bine. Speram sa nu creeze malformatii, ca nu prea am ce sa fac.

Alina, ma intrebai care sunt costurile acolo, uite ieri am intrebat si o nastere normala cu ingrijirea copilului, spitalizare, etc ajunge cam la 1.000 de euro si preturile cresc daca e nastere cu cezariana, daca copilul are probleme, etc. Singurul lucru nasol e ca ar trebui sa merg acolo cu vreo 7 zile inainte si eu nu stiu maghiara, iar pe al meu sot nu pot sa-l iau atat de la firma, deci ar fi greu. Oricum mai e timp pana atunci si vom vedea cum decurge si sarcina mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Osna mult noroc la control, atata timp cat toate simptomele sunt la locul lor, trebuie sa fie bine.
flavia ramona la mine bebe avea 2,39 cm la 9 saptamani si o zi. E incredibil ce repede cresc de la o saptamana la alta.

va pup,

Ignatica

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Am trecut si eu sa va salut. Astazi in sfarsit merge netul si la servici si acum avem si caldura.
Eu ma simt bine, si eu sunt super balonata, am greturi dar fara varsaturi si ma dor sanii de nu mai pot. Cat de curand imi cumpar o bustiera.
Va pupic pe burtici!

6+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetelor!
Vad ca fiecare este cu cate o mica problemutza, in privinta sarcinii. Eu momentan nu am nici o problema, dar poate fiind la a treia sarcina este altfel. Oricum eu nu am avut absolut nici o problema nici la sarcinile anterioare, poate scap si de data aceasta. Ma gandesc, ca si eu eram nerabdatoara pima data cand am fost insarcinata, dar a doua oara a trecut tare repede, eram mai ocupata si ma gandesc, ca de data aceasta va trece si mai repede. Spunea cineva mai sus ca nu trebuie sa va mai ganditi atata la tot felul de chestii si intruna doar la sarcina, incercati sa aveti mintea ocupata mai tot timpul cu cate ceva. Inca nu am fost la dr., probabil voi merge saptamana viitoare, saptamana asta am fost cu copii, sunt cam raciti.
Va doresc sarcina usoara la toate si sa fiti cat mai optimiste.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ileana, FELICITARI! Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc! Si in special, fara greturi si varsaturi. Stiu eu ce spun...
Sanatate multa si pupici lui Luca.

Cristina 38w
Razvan
Mai avem putin...
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Am deschis un capitol nou aici: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67489" target="_blank">Poftiti!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput