Endometru,ovulatie,temperaturi-101

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Fetele mele dragi, va multumesc pentru informatii. Danutza, m-ai pus pe jar, de fapt ma gandesc sa sun doctorita... Oricum, sunt superstresata la servici... Am un soi de siguranta ca nu va iesi nimic de data asta.... Oooooffff!!!!
Va pup si va urmaresc, sa stiti! Si va urez.... SA RAMANETI GRAVIDUTE ODATA!!!! (si eu!)

Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Si eu, si eu.....

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

MamiFlori, te rog nu te stresa! Stai linistita si pune-ti supozitoarele sau daca nu iti plac supozitoarele pori sa iei NoSpa tablete. Iti spun inca odata asta e ceea ce recomnda doctorii sa iei daca ai dureri dupa ISA sau fiv, nu fac rau la bebe. Si ar trebui sa incerci sa stai linistita cit mai mult posibil, sa nu te agiti sau sa alergi de colo prea mult.
Cu cine ai facut inseminarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Draga Rami bine ai venit alaturi de noi la numaratoare;daca sintem mai multe poate se sperie uratii si nu mai vin...Doamne ajuta!!!
Madana,Felicia,Stuart,Simonette precum si celelalte fete pentru incurajarile voastre si va asteptam si pe voi la numarat...
Si orice ar fi nu ne lasam!!!!
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Pai Danutza c eu sunt tauroaica (si tot 42+1 ma asteapta si pe mine anul acesta) iar de asteptat astept cam din 1990-1991. Acum te las pe tine sa calculezi care dintre noi este cea mai veterana! ???

Pt. mine este f. important ca intr-o buna zi sa aud ca noi toate vom fi mamici cu riscul de a lasa acest topik nepopulat!

Cate o pt. toate luptatoarele!

Stu, codasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Cristinna, mult noroc maine!
Mada, bun venit!
Mishule, curaj!
Stuart, medicii la care am fost au spus ca a fost sarcina...insa eu n-am vazut nimic din ce-am eliminat pt ca sangerarea m-a apucat undeva la marginea orasului si m-am dus intr-un wc ca la tara, cert este ca simteam ca ies bucati din mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Fetelor, voi ati auzit de medicamentul "Kombucco Orientalis"?

Daca va intereseaza accesati linkul" http://elastar.virtualave.net".

Sper ca informatia sa fie cu folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata dragele mele,
Simonette, ma bucur ca aveti gata dosarul si o sa aduceti acasa curand micuta minune.
Mai fetelor, eu am o nelamurire, si anume: sanii nu ma mai dor deloc de vreo 2 zile, sunt ziua 30 si nici urma de rushi. Usoare intepaturi la ovare de maxim 3-4 ori pe zi, dar numai atat. Intrebarea mea este: sa sper ca e de bine? Sau sa nu imi fac sperante desarte? Sincera sa fiu nu mi s-a mai intamplat pana acum sa apara durerile de sani care sa fie atat de mari, sa treaca si sa nu apara invazia rosie. Mi se pare ca m-am mai si intrasat un pic, si soun asta dupa pantalonii pe care i-am luat inainte de Craciun si care acum mi se par cam fixi in talie. Ce parere aveti? Stresul asta ma omoara? Imi vine sa plang din orice, sunt nervoasa si debusolata, si noaptea sunt agitata si nu pot dormi si am o stare continua de oboseala, de care de altfel v-am mai spus. Oricum vreau sa ma tin tare pe pozitii si daca nu am nici un semn pana pe 26 ianuarie fac un test. Va rog, ajutati-ma!!!!!!!!!!!!

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Catty, tinem pumnii!! Dar de ce vrei tu sa astepti pana pe 26? Parca ziceai ca ai CM regulat la 28 de zile? Eu personal te-as sfatui sa faci un test de sarcina, si daca este pozitiv sa mergi la medic, poate iti da ceva tratament de sustinere. Bafta!

Adriana
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Catalina,buna dimineata.Cand am ramas gravi,exact aceleasi simptome le aveam si eu!!!!Cel mai mult ma deranja ca nu ma puteam odihni noaptea iar eu habar nu aveam ca is gravi(nu eram inca peste ciclu).Tu esti deja in ziua 30;daca ai ciclu de 28 zile,ce alt simptom mai vrei????.Parerea mea este ca esti 100% graviduta,de aceea incearca sa te linistesti,bea un ceiut,si gandestete numai la lucrurile frumoase care te asteapta.Eu te pup dulce si iti urez sincere felicitari.

Mergi la inceput