Endometru,ovulatie,temperaturi-101

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ADELA si RAMI numaram fetelor impreuna, ca poate poate iese ceva. Eu sunt ziua 29, si de mai bine de un an mie imi venea cel mult in ziua 28. Nu stiu ce sa mai cred. Oricum am usoare intepaturi in ovare de luni seara, nu cred sa fiu racita ca la cate antibiotice am bagat in mine asta este exlus, zic eu. Astept, si iarasi astept, si numai de ar fi cu folos. Oricum ma tin de cuvand si astept pana pe 26 daca nu vin pana atunci (Doamne ajuta sa ma ocoleasca vreo 9 luni.
MADANA poate daca stai cu ochii pe mine va dau vestea cea buna. Mie imi place afacerea asta, tie nu?
Fetelor, nu stiu cum sunteti voi dar eu sunt obosita rau de tot. Ritmul de la serviciu este infernal, nu am timp nici sa mestec ceva ca suna telefonul. Mi-e tare dor de un concediu.
Daca nu mai intru astazi, sa aveti o seara cat mai placuta.
Va pe toate

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

mamiFlori-poate sa fie de la implantare avand in vedere ca sambata ai facut ISA. Asta nu inseamna ca e de bine sau de rau! D-l embrionas (trebe sa ne purtam cu respect bre) incearca sa se cuibareasca, daca va reusi sau nu o sa vezi peste max 10 zile. Incearca sa ignori aceste simptome si vei vedea ca va fi bine. Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau dar stiu al naibii ce inseamna perioada de asteptare... ( asa sunt eu, buna la dat sfaturi dar la pus in practica ...). Ca nu degeaba fac prezenta inca in clasa de repetenti, vorba lui MOana!

Uite sa-ti fie mai usor, si ,

Stu, codasa

Mergi la inceput

mamiFlori-scuze pt.greseala, tu ai spus ca ai facut ISA duminica dar eu am ramas setata pe sambata! No comment!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Flori, pe mine nu m-a durut deloc dupa inseminare... mai aveam doar senzatia de balonare, probabil fiindca au fost mai multi foliculi... cam atat! Nu stiu ce poate insemna... Incearca sa stai linistita si sa nu te stresezi prea tare... ce-o fi, o fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

VA multumesc mult pentru raspunsuri ,eram necajita ca nu am cum sa iau legatura cu medicul meu prea curand si analizele trebuiesc facute la ciclul urmator....Sper sa iasa bune desi...cam am indoieli
Catty sper sa ne dai o veste buna,ca tare mare nevoie avem....

-ice la toata lumea si aveti grija de voi!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Flori eu am facut 5 IUI. Si dupa fiecare din ele am avut dureri cum zici si tu. De fapt pe mine ma durea si chiar cand imi facea IUI. Si aveam si usoare sangerari dupa. Iti spun toate astea ca sa nu te sperii, fiecare reactioneaza in felul ei.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna fetelor

Vad ca incet-incet va recapatati elanul de anul trecut! Lucrul asta ma bucura enorm dar ma si intristeaza, pt ca io nu mai am asa de mult timp ca inainte si u prea as vrea sa pierd noutatile Ce mult imi lipseste statul in fata monitorului ore intregi zi de zi, cu voi! Dar...macar atunci cand timpul imi permite, sa aflu numai vesti bune!!!

MOana, sper si eu ca si celelalte fete, ca peste doua saptamani, sa ne dai o veste trasnet!!! Sa fie cu okisori
Cat despre mine...am vrut intr-adevar sa adopt o fetitza[si inca mai vreau], dar pana sa ajungem noi s-o vedem, a ajuns o alta familie inaintea noastra! Asta nu inseamna ca renuntam!!!

Noi[io si chelu] alergam de dimineata pana seara, ca sa adunam actele necesare la dosar. Azi am facut HIV-ul al carui rezultat l-am luat deja, maine dimineata merg la Titan sa ridic si certificatul acela tip MINISTERUL SANATATII si apoi cazierul si gata!!! Dosarul va fi complet! Cererea am depus-o deja de trei zile, iar acum asteptam sa ne sune cei de la DPC! Avem chiar si o promisiune, dar despre asta nu vreau savb deocamdata! De aici...cu Dumnezeu inainte!

Multumesc celor care ma sustin si va pup pe absolut toate!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Adela, Catty si Rami - rabdare la numarat si sa veniti cu vesti bune

simo - atunci cand esti ocupata trece timpul mai usor si cand nici nu te-astepti .... Fii sigura ca fetita ta te asteapta intr-un loc sigur si-si va face aparitia cum vrea ea (prin adoptie sau altfel).

si pt. toate fetele

Stu, codasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Buna fetele dragute. Gasii un email (spam) cu informatii despre cresterea motilitatii spermatozoizilor si cum am citit eu pe aici ca se mai plangeau unele fete de o astfel de problema am zis sa va dau linkul ca poate reusiti sa va rezolvati problema cele care aveti nevoie
http://abfjkcgldhm.westemerald.com/?eidhmxwqowyabfjkzsmcgl
Sper sa va ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

mamiFlori am facut si eu o inseminare si la fel am avut dureruile aalea surde de care vorbesti. Sunt de la contractii, cumpara Scopantil supozitoare si pune-ti pina la 3/zi max, sunt recomandate de doctor in situatia asta. Eu mi-am pus si dupa fiv, daca stai cu dureri nu e bine, nu de contractii ai tu nevoie cind vrei sa se implanteze embrionul.

Stuart, scuzele mele nu am vazut raspunsul tau, l-am citit acuma dar am vazut ca totusi nu mi-ai raspuns la provocare

Mergi la inceput