Endometru,ovulatie,temperaturi-101

Endometru,ovulatie,temperaturi-101 | Autor: asi

Link direct la acest mesaj

Gravidutele ,foste colege:

lunii august 2005 este:

Catrinel 17-cap.49

lunii septembrie 2005 sunt:

CamiM-cap.58
Virgi-cap.61
Shoricutza-cap.62

lunii noiembrie 2006 sunt:

Iube 2001-cap.83
Alexia27-cap.83

lunii decembrie 2005 este:

Martha78 - cap. 97

lunii ianuarie 2006 este:

floricika - cap. 98
anangel_lexi-cap.98
ionica -cap.99

Acum urmam noi , celelalte

Familia mea
Razvan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Sa fie cu noroc de , Asi!

Deci, reiau mesajul de la cap. 100:

Asa e, Stu. Daca renunti la speranta, e ca si cum ti-ai fi abandonat sufletul. In plus, nu aduc anii ce aduce clipa!

Libelula, cu balonarea asta si cu intepaturile nici la mine nu-i de joaca, luna asta au continuat (si continua se pare) si dupa ovulatie. Aseara ma simteam ca matusa lui Harry Potter 3, doar ca mie nu-mi facuse nimeni nici o vraja...

Oana, sigur senzatia de implozie coincide cu spargerea foliculului. De fapt o sa vezi la eco. Aaa, tu inca n-ai facut stimulare, asa-i? BAFTA totala diseara, la ISA!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Tabitha, eu am facut laparo la Cantacuzino, deci nu stiu cum e la Giulesti! Eu m-am operat miercuri , si am plecat vineri la 12.
Eu zic sa nu te grabesti, daca trebuie, mai stai o zi, ca doar n-au intrat zilele-n sac! Numai sa iasa bine operatia, asta conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

felicia, stuart: va multumesc pentru sfaturi. Desigur, si eu imi doresc sa stau atat cat trebuie, nici mai mult nici mai putin. Vroiam sa stiu in general cat se sta in spital ca sa stiu cum ma organizez, dat fiind ca nu sunt din Bucuresti, iar sotul vrea neaparat sa vina cu mine.

MOana: Tu ma ajuti si numai cu faptul ca te vad activa, optimista si ca ne dai un exemplu demn de urmat tuturor. Abia asteptam sa te intorci si sa ne zici ce ai facut azi la ISA.

Amely, Asi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna seara, sufletistele mele dragi

Tabitha iti raspund tie prima fiindca sper ca te pot ajuta intr-o mica masura!
Eu am facut laparoscopie cu Cezara Bucur. M-am internat miercuri, m-am operat joi si m-am externat vineri la pranz. Operatia a fost un pic mai complicata la mine, dar s-a desfasurat f. bine...Si eu am fost operata de extrauterina[o ditamai taietura], dar asta n-a fost o pb pt. Cezara! Asa ca din punctul asta d vedere poti fi linistita! iti doresc multa bafta si la operatie si dupa

Amely, multumesc mult pt rugaciunea pe care ai scris-o pe forum! E f. frumoasa si f. folositoare! Esti o scumpa

MOana, bine ai revenit si multa bafta la IAS!

Olteancooo...bine ai revenit! Mi-a fost tare dor de tine, desi io nu prea mai am timp, ca inainte! Am citit insa tot ce s-a scris si sufletul meu a fost si este alaturi de voi...si s-a simtit lipsa ta, caci n-am mai vazut pe nimeni sa danseze asa bine ca tine
Parca vroiai sa vb ceva cu mine???fata!

Mergi la inceput

Fetelor...am vorbit astazi cu Picaflor...i-am transmis toate gandurile vostre bune si a fost incantata sa auda ca nu ati uitat-o! Va transmite si ea salutari si va pupa pe toate asa cum o fac si io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

simonette: iti multumesc tare mult pentru informatii. Chiar ti-am simtit lipsa pe aici. Sper ca totul e bine la tine. Din cate imi dau seama, este posibil sa ma interneze marti, sa ma opereze miercuri si sa ma externeze joi. Cum o vrea Bunul Dumnezeu si doctorita. Numai sa desfunde trompa dreapta si sa fie totul bine pe acolo, prin burtica mea. Cat concediu medical ti-a dat dupa? De cat timp ai avut nevoie ca sa te refaci?

Mergi la inceput

Stuart, multa intelepciune se citeste in vorbele tale!!! Bine ai venit si sper sa iti pot ura cat mai curand: Sarcina usoara

Tot aici as vrea sa urez bun venit si celorlalte fete noi si sa-mi cer scuze acum ca nu tin minte numele!!! La cu voi, cat mai rpd!!!!

Mergi la inceput

Tabithule, la mine n-a fost nevoie de concediu medical, ca am cartea de munca la societatea sotului si ne platim singuri impozitele! Tin minte ca m-am refacut destul de rpd ca io asa fac mereu...dupa vreo interventie de-asta! Ori mut mobila prin casa, ori sparg usa ca raman blocata...etc! Cert e ca nu pot sta in pat atunci cand trebuie sa stau in pat...in rest nu am nici o pb cu statul in pat, numai sa nu fiu obligata! Eu sunt sigura ca nu vor fi probleme nici la tine si ca va fi totul bine!

P.S Cezara opereaza super-ok asa ca ai incredere in ea!!!

Mergi la inceput

Lachioneeee!!! Mai traiesti mamicule??? Te-am tot sunat, dar ai tel inchis...nu stiu ce se intampla cu tine! Da si tu un semn!

Mergi la inceput

nu stiu cum se face ca atunci cand am si io putin timp, dispareti toate!!! V-am suparat io cu ceva??? V-am speriat cumva sau m-ati uitat?

simonettu care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput