Endometru,ovulatie,temperaturi-101
Raspunsuri - Pagina 9
Tabitha spune:
catty: imi dau si eu cu parerea, sa nu te superi pe mine. Fa un test de sange care ar trebui sa fie f. concludent acum. Si dupa aia mai vorbim. Tu poti cel mai bine sa te ajuti impunandu-ti sa fii calma, sa nu te panichezi si sapunandu-ti ca totul va fi bine, orice s-ar intampla. Stii prea bine ce bebelului nu-i fac bine starile astea de neliniste si de stres. Te pup
si-mi doresc sa aud o veste super de la tine. 

Cristinna spune:
Catty, parerea mea este sa-si faci un test in prima faza, mai ales daca au intarziat 2 zile uratii,asa o sa poti sa te linistesti un pic
.Nu vreau sa te descurajez,dar si eu luna trecuta am patit ca si tine si mi-a venit ciclul in ziua 31, la un ciclul normal de 27-29 zile.Dar eu facusem un test in ziua 29 care a iesit negativ,deci am renuntat la stres si la tot si am asteptam sa vina uratii ca sa pot incepe o noua luna.
Poate la tine e BB, ceea ce iti doresc din toata inima
si atunci e bine sa te linistesti.
Cristinna
Amely spune:
Neata tuturor. Ieri am fost absenta, dar motivata, ca am avut un audit greu si am stat ca pe arcuri toata ziua...seara am ajuns franta acasa si a trebuit sa o iau de la capat cu invatatul pt. examene... Doamne, abia astept sa se sfarseasca sesiunea si sa plecam si noi macar 2 zile la munte, ca simt cum o iau razna!
De voi mi-a fost tare dor, si m-am bucurat sa va vad pline de tonus si veselie...
Catty, si eu, si eu! adica, si eu iti tin pumnii, sa fie bebe! Tine-te tare pe pozitii, nu face test pana pe 26, sa fie surpriza!
La mine in schimb, alta belea... Ma confrunt cu cele mai crancene dureri de sani pe care le-am avut vreodata. Noptile astea cu greu am reusit sa dorm din cauza lor. Sunt umflati ca niste cimpoaie dureroase, parca nici n-ar mai fi ai mei... (Daca nu m-ar durea asa de crunt, in mod normal as fi incantata
) Gravideala nu e sigur fiindca e mult prea devreme, sunt abia ziua 21. In plus, nu asa se manifesta la mine gravideala
Fetelor, Simonette, Ingeras care aveti experienta cu Gynexul, ati patit si voi asa ceva? Eu acum sunt in pauza de 7 zile dar dupa aia ar trebui sa reiau picaturile, conform prescriptiilor, si nu stiu ce sa fac... Cel mai frica mi-e de o mastoza chistica, pana acum n-am avut asa ceva, dar v-am tot auzit pe voi ca doare rau.
Andicu, tu ce simptome aveai?
Va pup cu drag pe toate, mai vechi, mai noi, mamici si viitoare mamici!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
marrina spune:
quote:
Originally posted by florentin156
buna fetelor .ma numesc rodica si la fel de mult ca si voi imi doresc un bb. am facut laparoscopie anul trecut in mai dar inca nimic. luna aceasta am inceput si eu sa-mi masor temperatura .am si eu o intrebare ; temperatura creste sau descreste dupa ovulatie ?caci eu sint in ziua 20 din cm de 31 iar temp vad ca creste intr-o veselie (am 37,7) .va rog frumos daca stie cineva sa-mi raspunda ca eu numai inteleg nimic. multumesc si va pup pe toate si va urez succes si sa auzim numai de bb enachescu
Temperatura bazala (masurata vaginal, rectal sau oral, dimineata inainte sa faci orice altceva, dupa somn, dupa cel putin trei ore in care nu te-ai dat jos din pat...) dupa ce ovulatia are loc trebuie sa creasca. Pe grafic apar doua nivele de temperatuei: unele mai scazute inainte de ovulatie si altele mai crescut cu 2-3 zecimi de grad dupa ce ovulatia a avut loc. Inainte de urmatorul CM TB va scadea din nou. Daca TB ramane crescuta cel putin 18 zile (teoretic) este semn precoce de sarcina.
Iti doresc succes la
!Trebuie doar sa crezi!
marrina
florentin156 spune:
MARRINA iti multumesc din suflet pentru lamuriri. succes si tie la bebe . la fel pentru toate fetele

florentin156 spune:
CATTY , iti doresc sa fie bebe
.de regula dupa antibiotice se ramine insarcinata (o prietena a mea lua antibiotic pentru o masea si s-a trezit insarcinata )dar ele produc si o intirziere am cm. fa te rog un test si sa dea Dumnezeu sa patesti ca prietena mea .pupici pentru toate fetele
ingeras26a spune:

Amely, pe mine nu ma dor...am avut dureri usoare, dupa ce imi dadeam sutienul jos, dar normal, nu mai mult. Eu zic sa iei in continuare :)
Catty, Oana, multa bafta!
Mie mi-a venit azi, z27, deci faza luteala exact de 14 zile, ca la carte. Am inceput iar injectii cu Polidin, fac trat naturist.
Nu am timp de depresii, pt ca sapt viit plec din tara la un targ si am de pregatit rapoarte de n-am nici cand sa respir. Pe al meu l-a umflat rasul azi dim, cand i-am spus ca as face o depresie, dar n-am timp.
Vad partea plina a paharului si anume: nu mi-a intarziat deloc, a venit la fix (fara progesteron si altele, numai naturiste), sunt exact 5 zile in care pot face Polidin, pt ca dupa aceea plec din tara si acolo nu am cum sa fac, daca mi-ar fi venit mai tarziu cu o zi nu mai puteam face. Ma intorc cu dor la baiatul meu exact in perioada fertila:)), deci daca mi-ar fi venit mai devreme, o ratam. Asa ca sunt numai motive de bucurie, nu???
Plec, pt ca nu mai am timp, dar incerc sa mai revin.
Pupicei multi pt fetele mele dragi si spor la bb!
Ingeras
Tabitha spune:
ingerash: jos palaria in fata ta.
Ai o mentalitate de invingator si de aceea vei invinge. Sa ne mai "destainui" din felul tau de a fi si de a gandi, ca sa ne molipsesti si pe noi.
Spor la treaba, bafta la targ si dupa aia asteptam vestea cea buna.
Madana spune:
Dragelooooorr, ca mai faceti?
Catty draga mea eu te vad deja
. daca vrei sa ashtepti pana pe 26 e ok, dar eu as face un test si daca, ar iesi ll(Doamne ajuta sa fie asha) atunci as fugi la dr. sa-mi dea ceva de sustinere. Dar tu hotarasti. Eu ashtept cu sufletul la gura si cu sampania la rece. Si sunt pusa pe 
ca cred ca o sa avem ce sarbatorii.
Liana ce mai faci olteanco, esti cam cumintica zilele astea. 
Eu sunt cam obosita, aseara am avut niste musafiri si m-am culcat la 2 dimineata, si am o stare acum de zici ca sunt drogata. Sper sa-mi treaca.
Va pup pe toate si va iubeeeeesc.

Aaaaaa, sa nu uit, Stuart tu gandeshti ca o invingatoare asha ca sa nu mai vad semnatura aia cu "codasa" ca vin cu
. Ne-am inteles? 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
catty spune:
Dragele mele, nu am o veste prea buna sa va dau. Mi-au venit rushii. Imi vine sa urlu de nervi. Ma simt asa de rau si este tare rau ca sunt la munca si nu pot sa ma exteriorizez. Parca toata lumea s-a naruit in jurul meu. 

catalina