Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Alina si Ioana si noi am stat o vreme fara perdele si fara aplice ...cam un an de zile dupa ce am cumparat casa.
Fug ca tipa...nu vrea sa adoarma singurel.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

In legatura cu stimulentul de 3 mil, astia de la sect. 2 de pe str Olari au fost tare aiurite .

M-au sunat cei de la Directia Alocatii de pe Calea Mosilor 132, de unde am fost sa ne luam banii ptr indemnizatia de nastere, si m-au intrebat de ce nu am lsat nici un dosar cu acte justificative cand am depus cererea.
Le-am zis ca eu am avut dosarul la mine si ca astelalti nu mi l-au primit.

Asa ca intr-una din zilele astea trebuie sa fac un drum pana la ei sa imi duc dosarul.

Cel mai tare imi place ce scria o alta mamica :' Traiesc in Romanica si asta imi ocupa tot timpul'.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna zanelor,

Va urez o saptamana excelenta.

La Multi Ani sarbatoritilor zilei, Ancuta si David, sa fiti sanatosi si norocosi.

Acum descarc din ap foto ultimele poze cu Victor, cand o sa actualizez albumele o sa va spun.

Victor s-a culcat f tarziu azi-noapte, in jur de 1:30 si a dormit pana la 8:30. A tras el niste chiote pe la 6 dimineata dar a adormit instant la loc asa ca nu l-am hranit atunci. A papat la 8:30 si apoi a adormit din nou. Acum vad ca s-a trezit dar nu plange asa ca profit sa va scriu.

Da' de unde...plange...revin mai incolo.

Pupici,

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

La multi ani Ancuta si David !

Ce bine imi pare sa aud ca nu sunt singura fara perdele sau jaluzelela geamuri ! Fara aplice am stat suficient .Noroc ccc ca l-am nascut pe Mihnea de s-a gindit sotul sa puna in dormitor si pe hol.Apoi noroc de Tudor ca a pus si in living si bucatarie .A mai ramas baia .Asta inseamna ca vom ramine fara ,daca eu nu mai am de gind sa ramin insarcinata vreodata ?

El spune ca poate trai si fara .Cred si eu... la cit sta el acasa ...

Din "bucuriile" de a avea copii mici in casa : cel mare a strins intre dinti mufa de la cablul pe care il foloseam pt descarcat pozele din aparat pe calculator .Si acum nu mai pot face operatiune asta . Stiti cumva daca se gasesc de cumparat separat cabluri de genul asta ?

Gabi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna fetele!
Eu sunt intr-o pasa proasta pentru ca a scazut productia la Fulga, la greu...o fi de la Montignacul meu sau poate de la orele de sala de saptamana trecuta (ca m-a chinuit rau antrenorul)....Cert e ca Alex nu mai vrea sa suga de la san in timpul zilei decat pacalita. Fac un bibe de Nan, suge vreo 10 ml cu nesat din el, apoi bag tzatza suge vreo 3-4 minute, se enerveaza, urla, iar bibe, mai astept, iar bag tzatza si tot asa...Am incercat cu pompa...nu scot mare lucru, am dat vina pe garnitura aia de silicon (e Isis) si mi-am zis ca imi iau pompa electrica..>Dar nu stiu ce sa fac, daca o sa mai fie sau nu lapte...
Seara, dupa baita, suge de la san si apoi ia 90 de ml din biberon, la 5 dimineata suge doar la san si in timpul zilei e calvarul, parca o pic cu ceara daca vreau sa o pun sa suga Sunt tare amarata!!! Iau Galactogil, ceai de anason, chimen, nici eu nu stiu ce sa fac. De infometat nu m-am infometat, am renuntat la dulciuri, paine, fainoase, bere (cu si fara alcool poate si d-asta).

In fine, nu va mai innebunesc si pe voi, o scoatem noi la capat cumva, daca e sa treaca pe bibe exclusiv, o sa ma impac pana la urma cu ideea, dar imi e greu, ca ma simt inutila asa...Si eu care vroiam sa mai stau cu ea acasa pana la 6 luni sa o alaptez, acum nu mai am motive, tre' sa imi mut fundul cel mare la serviciu, daca tot nu mai sunt buna de Milka.

Fetele din sectorul 3, spuneti-mi si mie va rog, unde se depune dosarul. Eu nu locuiesc acolo acum, dar asa e adresa in buletin.

Locca, eu stau aproape de Turda (la p-ta Domenii). Ma plimb cu Alex la parcul Regina Maria de pe Turda (la piciorul Podului Grant), asa ca daca te muti prin zona, ne vedem cu carucioarele afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Oau, Nicole, felicitari! La cit mai multe!. Despre bb 2, ai vorbit cu dr si a zis ca e OK sa nasti la mai putin de 2 ani dupa cezariana? Ma intereseaza si pe mine.

alina, nici aplice nu am, evident. Dar de-astea chiar ca nu vreau sa-mi iau acum, e ultimul lucru, dupa perdele, ca sa se asorteze cu restul. Plus ca m-am obisnuit cu becul de 200 W atirnind din tavan, care face ca noaptea sa fie ca ziua fara perdele.

Va anunt oficial ca acum 20 de minute am inceput diversificarea, cu 30 ml lapte praf in care am rupt o bucata de biscuiti Farley's. Privirea Mirunei dupa prima lingurita spunea clar: "mama, ce ti-am facut de-mi dai porcaria asta?!?" Pina la urma, am reusit sa-i dau toti 30 ml, mai pe babetica, mai in gura, mai incercam si miine. Trebuie sa ma documentez cu sucul de morcovi pina saptamina viitoare, ca nu stiu sa-l fac.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc pentru aprecieri!
Ioana mie Florina mi-a zis ca trebuie sa astept 1 an pana la transfer, numai ca cezariana trebuie programata mai inainte de inceperea contractiilor.

Pupici

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicole, trebuie sa merg si eu la Florina, ca nu m-a mai vazut de la scoaterea firelor. Iti urez bafta multa de pe acum, sa se prinda citi vrei tu.
kid, daca tii musai sa alaptezi, ai putea sa intrerupi sala si regimul 10 zile, sa vezi cum evolueaza productia. La mine, Miruna a luat f putin in greutate cit am fost la sala, am intrerupt sala si si-a revenit fata.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna ziua mamicutze si bebelini,

In primul rind La Multi Ani, bebelinilor care se sarbatoresc astazi, Ancuta Victoria (Cristina sa iti traiasca!!) si David! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si cumintei.

Mariutza mea e din nou cam fomfaita. Sper sa nu o ia mai rau ca nu aveam chef sa ma mai duc o data extra la dr. Avem programare abia pe 24 cind facem si vaccinul. Acuma cam toti copiii sunt bolnaviori si cred ca colcaie virusii in salile de asteptare.
Ce ma fac, ca nu voiam sa o scot afara dar trebuie sa o iau pe mindra mare de la scoala . Asta este ...

Nicole, bravo!!!! Dar nu te simti slabita? Sa nu uiti sa ne spui si noua daca reuseste treaba de dupa cu mentinutul. Sa stiu daca merita efortul celor 13 zile.

Ioana, la tot mai multe mincarici diverse!

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Kid, super. Eu stau in partea cealalta, spre 1 mai, dar e f aproape parcul, acolo ma gandeam sa ies oricum, am vazut ca e frumos facut. Te anunt cand ajung in zona. Cat despre lapte cunosc senzatia, am trait pe propria piele. Pune-o la san des totusi si incearca si feniculul. Mie mi s-a parut mai eficient decat anasonul si chimenul.

Fetele, cred ca ii ies dintii de e asa marait si suparat. Gingia de jos e mai umflata si mai albicioasa. Si suge orice cu asa o patima ... Deja mi-e si mai groaza de vaccin, adica de cum o sa ne intelegem dupa

ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput