Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 8
nicole74 spune:
Nu ma simt inca slabita! Parca nici nu mai imi este foame...Aseara barbata'miu manca ca un purcel langa mine de toate si eu cu friptura mea de vita si salata de telina. M-am dus pana in bucatarie sa iau apa si cand m-am intors imi mancase si salata de telina. Pofteste la regimul meu.
Ioana, eu trebuie sa merg la controlul de 6 luni in februarie. Merci pentru urari, dar sansele sunt atat de mici...La decongelare nu prea rezista. Daca ar fi dupa mine gemeni as vrea ca oricum ar fi diferiti.
Pupici
Nicole&Ioana Alexandra
poze
RalucaN spune:
Buna amiaza!
eu sunt tot mai trista pe zi ce trece pt. ca mai am o sapt. jumate de sezut cu fata acasa.
Ioana, sucul de morcov e fff usor de facut. Eu il fac la robot ca mi-e mai simplu, dar se poate si manual ca sa zic asa. Bineinteles dupa ce speli morcovul bine bine de tot (eu il spal si inainte si dupa ce l-am curatat de coaja) il dai pe razatoarea de sticla sau de palstic. Dupa aceea culegi razatura aceea si o storci bine de tot intr-un tifon. Si gata, iese sucul.
Azi Bursicutza a mancat si doua lingurite de pulpa de mar. Ce caraghioasa era cum se stramba ea... Dar pana la urma le-a mancat. Sunt tare mandra de ea.
In leg. cu cezariana, eu am facut-o pe cea de-a doua la un an si 9 luni dupa prima. Si nu am avut nici o problema cu operatia in timpul sarcinii. Ma rog, unele din voi poate isi mai amintesc ca eu am avut in 2004 o mica cezariana la 18-19 sapt. din cauza de toxoplasmoza. Vorba vine mica, pt. ca a fost taietura in toata regula, cat asta de acum.
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza
mysweetest spune:
Eu una sunt terminata ..bine ca macar nu ma doare capul ca ieri ..ieri dimineata m-am trezit datorita tipetelor lui Alexandru pe la 8.30 care nu a vrut sa mai doarma sub nici un chip ..asa ca m-am mutat in dormitorul de alaturi lasandu-l cu sotul meu dar bineinteles ca nu am dormit deloc nici acolo ca se auzea cum chitaie.
Ieri toata ziua a fost cam marait si nu a vrut sa doarma decat adormit de mine spre deosebire de ziua de sambata cand a fost o liniste ...nu a tipat aproape deloc si a avut 2 reprize de somn a cate o ora si jumatate.
Astazi se pare ca tot marait este...cred ca o contributie importanta o are si calciul care i l-am dat mai devreme si care il cam constipa.
Ceea ce ma bulverseaza este ca se trezeste noaptea de 2-3 ori si nu stiu de ce...eu credeam ca daca mai creste va dormi toata noaptea dar e mai rau...si cand imi amintesc ca am avut nopti in care nu ma trezeam deloc cate 7-8 ore .
Am observat ca mananca mai des noaptea decat ziua..noaptea la 3 ore iar ziua la 4-6 ore si mai putin .
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
karmenutza spune:
Am completat si eu albumul comun cu cate o poza la 3 luni si la botez. Mai multe de la botez o sa pun la pozele de la semnatura.
Jadi, o cunosti pe nasica noastra?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
Lucia_B spune:
Buna mamicutelor
De multa vreme nu am mai dat de stire, cu cititul stam mai bine.
Felicitari celor care mai implinesc o lunitsa. La Multi Ani si totsi sanatosi.
Noi suntem bine. Inca nu am inceput diversificarea, si nici nu credem ca o vom face mai repede de 5 luni jumate.
Suntem foarte vorbarete, ne ridem in hohote cind suntem sarutate pe burtica si gitisor. Mai avem putin si o sa ne rasara primii dintisor, salivam mult si ducem la gurita orice.
Am descoperit piciorusile, care ne par foarte gustoase. Cred ca unii bebei vor sa ne spuna www.felicitari.net/Credeti_ca--i671_page=10.html" target="_blank">ceva atunci cind le duc la gurita.
Pina ne mai scriem va dorim sanatate si numai bine. Pupici
-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
Simo74 spune:
Fetelor, ghiciti unde sunt eu? La scarbilici si Luculinul meu e acasa cu bunica lui. Bineinteles ca la 12 nu a vrut sa manance din bibe si m-am crizat intr-un hal fara de hal ca moare copilul de foame. Noroc ca am serviciul foarte aproape de casa si m-am dus repede si i-am dat baiatului tzitzi ca l-am vaduvit de ce era mai bun pe lumea asta. Asta este, cred ca o sa fac curse in fiecare zi si cu ocazia asta nici nu cred ca o sa mai am nevoie de cura de slabire
Cge - te inteleg mai bine decat oricine tinand cont de cele mentionate mai sus.
Karmenutza - sa va fie de bine botezul
Nicole74 - bravo tie! tine-o tot asa!
Si totusi nu exista nici o solutie sa-l fac sa manance din biberon?
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos
Lucia_B spune:
Am uitat sa spun ca si noi am mai pus poze in albumul comun la: 3luni, baita, ridem, craciunita si bradut.
-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
ege spune:
la multi ani ancuta si david!
fetelor va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat ca nu stiu ce sa mai fac
eu merg la o dr.pediatru in particular si din cand in cand mai merg si la medicul de fam.
dr.de fam zice ca ar fi trebuit sa incep diversificarea cu suc de morcovi si portocala,cu supita de pui.zice ca nu e de ajuns doar laptele meu.
dr cealalta zice ca dupa 4 luni sa incep diversificarea.sincer nu mai stiu ce sa mai fac.chiar daca imi e greu sa ii dau exclusiv san,eu as vrea macar pana la 5 luni sa ii dau asa.
sa nu va mai zic ca dr de fam mi-a zis ca nu imi trece vaccinul pe fisa ca nu l-am facut pe ala de la stat.
sunt asa de suparata
va multumesc anticipat
ege
dani_flor spune:
ege, nu stiu daca te va ajuta foarte mult ce iti zic eu, dar afla ca parerile sunt impartite in ceea ce priveste diversificarea. Pina acum citiva ani se facea diversificarea din luna a doua (cam pe la 6-7 saptamini), asa am facut-o si eu la Ioana.
Acuma s-a emis teoria cum ca sistemul digestiv al bebelinilor e imatur si sa se inceapa diversificarea dupa 6 luni (zic nemtii). Indiferent de alimentatia de sin sau formula.
Eu acum pentru Maria m-am decis sa o incep cindva pe la 4 luni jumate-5 in functie si de necesitatile ei.
Deci... ramine sa iei tot tu o decizie . Oricum cica laptele ar fi suficient fie de sin sau formula pentru bebeii pina la 6 luni. Am mai gasit scris undeva ca trebuie sa observi daca bebelinul ar cere altceva: adica nu se satura cu lapticul, nu ia prea bine in greutate, pofteste cind vede parintii ca papa, etc.
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
locca spune:
Mda. Si am fost la vaccin. Si nu am facut vaccin ca cica e rosu in gat. Dintisorii nu sunt chiar la iesire, dar se poate sa aiba simptomele adiacente si sa aiba gingiile tari. Nu are febra, cu toate astea tanti dr. mi-a dat reteta de antibiotic. Pe care antibiotic nu o sa i-l dau . O sa-i mai iau temperatura si daca are o sa-i dau niste eferalgan, altfel nu ma apuc sa bag antibiotic la copil ca a zis ea ca e rosu in gat si ca trebuie.
Asa ca am ajuns acasa si am sunat la medicover si am facut programare la dr. pe care ati laudat-o voi . In curand vom face grupul scutecelor care merg la dr. calapod
ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)