Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioana75 spune:
Cristina, multumesc, eu puneam gelul in sertaras. Succes la servici, sa ai spor sa nu trebuiasca sa stai in plus. Si la multi ani Ancutei!
S-a oferit soacra-mea sa-si ia conediu o luna sa vina sa stea cu Miruna. E posibil ca de asta sa se fi purtat mai frumos tura asta, ca sa accept.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
alinam spune:
buna dimineata!
Ioana eu am casa de 3 ani, am fakut curatenie generala de doua ori, odata cand ne-am mutat si odata in toamna stiti voi, am nascut si am stat la mama o luna ca era "dezmat" la mine si nu am perdele nici acum hehehe, mama imi izcea ca pare casa rece, goala, da mie imi place asa, nici nu cred ca o sa imi pun perdele prea curand( ca sa nu zic niciodata), am doar jaluzele ca sa nu ma vada vecinii :), mie una mi se pare mult mai aerisit asa, plus ca perdelele aduna praf ca si covoarele dealtfel, covoare am doar in sufragerie (tot la insistenta mamei) ca era prea mult parchet gol si in camera lui bb o carpeta, asa ca vezi tu, asa se porta :).
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
simodina spune:
Salutare!
La multi ani sarbatoritilor zilei!!! Ancutza (cge) si David (Flory72)
Bilant dupa prima saptamana de lupta contra colacilor si colaceilor 2 kg in minus. Nu e spectaculos dar sunt multzumita ca nu m-am infometat deloc: am tinut un Montignac adaptat, respectand cu strictete alimentele interzise si mancatul fructelor. La combinatii cred ca am mai zbarcit-o din cand in cand. In schimb am mers de 5 ori la sala cate o ora. Daca si urmatoarele 4 saptamani o tin tot asa o sa fiu cea mai fericita...
Ieri am adus-o pe tanti de la curatenie sa stea cu Serban 4 ore si noi am iesit in oras si ne-am destrabalat: am fost intai la patinoar in Herastrau, apoi am mancat la Il Calcio. Am fost plecati de la 3 juma' la 7 seara. Supeeeer!!!!!
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
Ioana75 spune:
alina, daca o sa ma intrebe fata mea de ce sintem singurii fara perdele, venim in vizita la voi la Galati sa vada ca nu e asa. Eu nici jaluzele nu am, si de-astea chiar ca ar trebui sa-mi cumpar. Mai am niste vecini peste calea vitan care nu au perdele, si ma uit din cind in cind sa vad ce mai fac, ca la o telenovela. Si ei la mine, probabil la fel.
nadina, felicitari! Eu stiam ca nu e bine sa slabesti mai mult de 1,5 kg pe saptamina, ca se streseaza organismul, dar important e ca tu esti cea mai fericita!
cge spune:
Multumim mult ptr urari.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
locca spune:
Neata fetele
La multi ani, Ancuta si David!!!
Noi azi mergem la vaccin . N-am nici un chef, mai ales ca in ultimele zile a fost mai marait decat de obicei, chiar am inceput sa-i spunem dl. Goe in gluma.
Ioana, mult succes cu mobila, spor la desenat! Din cate te stiu o sa iasa ceva super. Sunt cazuta in admiratie pentru toata lumea care reuseste sa aiba energia pentru asa ceva, asta pt. ca eu am incercat in vara asta si am cedat nervos la un moment dat (e drept ca la mine e greu pana trec de avizul sotului, care are pareri foarte clare in ce priveste designul interior, dar care nu are timp pentru asta ... deci si ca sa nu ne scoatem ochii am lasat-o balta).
Si noi mai avem de aranjat camera copilului in apt. nostru, in rest suntem gata. Si trebuie tot pe comanda sa fac ceva pentru ca avem un spatiu ingrozitor, e o casa veche cu camere inalte si cu foaaarte multe usi si putine unghiuri drepte intre laturi .
Si nici noi nu avem perdele.
ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Multumesc Ruxandra. Si la mine sotul mai vine cu idei, dar il linistesc repede: ii dau caietul sa deseneze el, si eu sa ma uit la TV si sa vin cu cite o duma cind e totul gata, si se linisteste.
Dupa ce termin desenul (sper intr-o ora), ma duc sa-l trag la xerox si apoi la mai multe firme (sint pe vitan colt cu mihai bravu intr-un centru), sa vad cit ma costa.
nicole74 spune:
Neata mamici si burtici!
Raportez 5 kg minus in 6 zile!
La Multi Ani bebicilor care fac azi un numar intreg de luni!
Pupici
Nicole&Ioana Alexandra
poze
alinam spune:
Ioana va steptam la Galati si ca fapt divers sa stii ca pana in toamna am stat cu becurile atarnate in tavan, sa nu iti inkipui ca am cumparat noi aplice, nu, le-am primit cadou, am botezat o fetitza si le-am zis sa nu ne ia nik, cu de la ei putere ne-au luat niste aplice :).
alinam spune:
Nicole vezi ca slabesti cam mult, nu de alta da ne roade invidia pe astea care inca alaptam si mancam ca niste ..... da vrem sa fim slabe. Felicitari, orikum din 5 kg cred ca vreo 3 sunt apa (asta tot ca sa ma autoconsolez) :)