Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
pharmacris2002 spune:
Buna dimineata la mamici si bebelusi!
Va rog spuneti-mi si mie care storcator este mai bun ca astazi vreau sa cumpar si nu sunt inca lamurita.Sau sa iau un robot cu toate functiile?Dar ce firma?
Fetita mea maninca destul de putin .Asa mi se pare mie 100-135ml la 4-5h.Nu este putin?Si as vrea sa incep sa-i dau suc de morcov.Voi cu ce ati inceput diversificarea?
mihaela_e spune:
Buna dimineata,
Dupa atatea zile in care nu am intrat pe forum constat ca ne-am inmultit> bine ai venit Godzila.
Am mai scris un mesaj-roman acum 2 zile, dar am uitat sa pun parola si s-a sters cu succes. Drept pentru care m-am dus la culcare caci era 22,15.
Pe mine m-a cam facut baiatul meu sa simt cum e sa fie un copil mic in casa. V-am spus ca poana acum nu pre am simtit pt ca era foarte cuminte. Eeeee, de cand am inceput cu suculetele, baiatul meu avea niste crampe ingrozitoare, de nu voria nimic, iar noaptea numai in scremete o tinea (nu plansete), de mi se rupea sufletul sa-l aud si sa-l vad cum se zvarcoleste. Asa ca de ieri am sistat sucurile de fructe si azi noapte totul a fost ok.
Si eu am cosntatat la Alexandru ca are zile in care nu prea mananca pt ca nu are chef si alte zile in care nu se satura. Asa a fost aseara, dupa ce a supt toata ziua de m-a innebunit, dupa baita foameeee, dupa ce a gotil ambii sani i-am dat si completare 70 ml si ceai 15 ml si daca era dupa el mai manca. Asa ca l-am culcat la 20,00 si la 24 s-a sculat cu foame, a golit iar un san si s-a culcat multumit - poate zambetul era putin mai inchis dar in rest semana cu dansul.
Va ca discutati problema hainutelor. Eu am renuntat de mult la hainutele pe cre scrie 3 luni / 60 cm. Am constata ca ii sunt mici sau cu indulgenta fixe. Asa ca am trecut la segmentul 6-12 luni si chiar daca sunt putin cam largute e mai bine decat sa le vad fixe si sa nu se poata misca cupilul in voie. Iar al meu flacau nu e vreun grasun ci dinpotriva, cum zicea Jadi cam silfid cu silueta de fetita .
Eu sunt cam racita si stau langa Alexandru cu masca la gura, ceea ce il distreaza. Mai intai se uita bine la ochi nedumerit si apoi incepe sa rada cu gura pana la urechi.
Ieri i-am "rupt turta" finutei mele. A\ fost dragut. A ales oglinda si rujul - prima tura, a doua tura banii pe care ii arunca in stanga si dreapta "fara numar" si aurul (lantisorul si inelul meu) si chiar a fost atat de fascinata de inelul meu incat cu greu i l-am mai luat. In a treia tura a ales stiloul si sarea.
Carmi, nu stiu daca tu ii dai suc de fructe si legume. Daca da, atunci sucul de morcovi este indicat pt copii cu constipatie.
Fug, caci ma cheama datoria care s-a trezit. Si vorba lui Creanga "nu stiu altii cum sunt" dar eu nu incetez sa ma minunez de cupilul asta pe care il consider o adevarata minune, un dar primit de la Dumnezeu (nu a fost programat de noi, a fost dat de Dumnezeu).
codruta_grg spune:
Buan dimineata!
Pharmacris, daca ar fi dupa mine as lua juice extractor de la Jack (care face reclama la tv). Eu asta am sa il cumpar. Am luat un multifunctional (de la Vortex-un rahat de firma) cucare nu pot face suc de morcovi. Blenderul merge bine. Asa ca, daca ai un ban de investit, poti cumpara extractorul.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
mysweetest spune:
'neatza,
pharmacris2002 eu folosesc robotul Philips esence..nu e mult de spalat dupa ce faci suc de fructe (doar 3 buc) insa sunt marisoare vasele respective si ma enerveaza cand trebuie sa le spal fiindca incap greu in chiuveta.
Inelul gingival pentru dinti nu e cu gel ..e cu apa sterilizata inauntru ..asa scrie pe al meu..da senzatia ca ar fi gel .
Irina multa sanatate!
De 2 nopti Alexandru se trezeste doar de 2 ori dar ii trebuie 20-30 min sa pape 180 ml lapte si ma enerveaza ca mi-e un somn noaptea...
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
mysweetest spune:
Codruta Alexandru rade in hohote de ceva timp ..cand vreau sa il fac sa rada ii pap burtica cu gura si rade...si rad si eu de rasul lui .
De cateva zile ne-am schimbat ganguritul ..nu mai e ca inainte ci mult mai altfel si tot se straduie sa zica brrrr, prrr cand vorbesc cu el.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
cge spune:
'Neata fetele!
Nu v-am mai citit de ieri dupa-amiaza, caci aseara am avut o mini petrecere data in avans ptr ziua mea de miercuri.
in timpul sapt., nu m-am simtit in stare sa mai organizez ceva.
Sunt la scarbiciu
Si imi e tare somn si dor de Ancutza.
Azi face puiutza noastra 4 luni
Ioana, noi persil gel il punem in cuva, are un recipient ptr chestia asta fiecare bidonas de detergent.
Bafta multa in conceperea mobilei ptr camera printesei.
Va mai scriu,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
b_irina_c spune:
Marlena multumesc. Azi ma simt mult mai bine, dar sunt rupta de oboseala.
Iar am avut program de innebunit mamici. Prima sculare 11.30, apoi 1.30, 2, 4, 4.45, 6.30. De mancat a mancat doar la 4.45 si abia l-am convins. In rest el stie de ce s-a sculat... Ca se apuca direct de urlat, ii bagam suzi si gata... Daca incercam sa-l culc fara suzi, nimic. Sa nu mai zic ca am incercat sa-i dau papa la 2 si din fotoliu de la el din camera a observat luna (care a fost plina) si se zgaia la ea de am crezut ca nu se mai culca... A trebuit sa ma ridic de acolo sa n-o mai vada.
Asa ca iar sunt terminata ...
cge La multi ani pt Ancuta!
La multi ani ! tuturor sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
pharmacris2002 spune:
cge-LA MULTI ANI!SA-TI TRAIASCA PRINTESUCA SA O VEZI MARE ,FRUMOASA SI SANATOASA!
marinela79 spune:
Buna dimineata, fetelor.
Eu am storcator de la Braun si imi place, este mult de spalat, dar stoarce foarte bine in comparatie cu altele de unde mai storci ceva si din pulpa.La asta pulpa fructului iese aproape uscata.Noi diversificarea am inceput-o cu suc de morcov, , mar, para, apoi de portocala si alte citrice.Astea din urma, fiind laxative, i le dadeam cam a3-a sau a4-a zi.Si acum ii mai dau suculet, in loc de ceai, pana la 60ml la zi.
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
Ioana75 spune:
Buna dimineata fetelor!
Multumesc mult pentru sugestiile cu comoda. Eu am desenat si cit sa fie picioarele la toata mobila, nu ii las sa decida nimic. Nu ne-am hotarit ce combinatii de culori sa folosim. Vreau ceva vesel dar pastelat, iar camera sa mearga si pentru fetite si pentru baieti ... usile le vreau in 3 culori, una e sigur vanilie, celelalte inca nu stiu. Vreau pal kronospan, asa am facut dulapul de 4m de pe hol, si e ok (designer, me, of course). Daca reusesc sa-mi fac timp sa desenez, pina incep serviciul am si mobila in casa.
Raluca, eu n-am nimic, perdele, draperii, galerii, etc, as putea fi un client gras. Studiez site-ul acum. PS: Sa le zici alora care v-au facut site-ul ca nu se poate naviga cu Opera prin el. Si sa le tai din bani, ca puteti pierde clienti.
Eu m-am obisnuit asa fara perdele, e casa foarte luminoasa, dar nu stiu daca e bine sa-mi obisnuiesc copilul asa, sa nu para ciudat fata de copiii care stiu ca la geam se pun perdele.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)