Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 4
codruta_grg spune:
No a venit sotul meu. I-a placut....ce era sa zica....
A zis doar atat: sa nu-i mai iau multe lucruri, ca indata nu mai incap in apartament!!!
Eu am primit la botez de la un prieten Sit N play, masuta si scaunel. Trebuie sa il vand acuma daca am Polly.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
codruta_grg spune:
Ioana, comoda din aia am dat si eu comanda pentru Petra. cand mi-a adus-o era prea inalta sa mai pun saltea de infasat. N-am luat in calcul picioarele mobilei. Sa fi atenta cand dai inaltimea. Si bou ala care mi-a facut-o nu s-a gandit. Acuma nu o pot cocotza acolo pe Petra....
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
Carmi spune:
Multumesc fetelor care mi-au raspuns, problema nu e ca nu face kk 2 zile, ci ca se chinuie si se screme si urla ingrozitor. O sa incerc cu ceaiul de musetel, cum spune Marinela.
Daniela, supozitoare cu glicerina se gasesc si aici, se cheama ceva cu glix.....si nu mai stiu acum. Oricum, astea-l ajuta.
Jadi, daca intrebi dr. de curatatul urechiuselor, te rog mult sa-mi spui si mie ce si cum.
Noapte buna, fetelor !
Carmi
Foto bebe Fabiano
dani_flor spune:
eu am comoda de asta cu masa de infasat, e cumparata, deci inaltimea e potrivita.
io am alta problema, fetelor, nu o sa ma credeti dar am niste sertare, surori cu cele de la dulapurile din Ro din vremurile dinainte de revolutie. Se deschid si se inchid cu foarte multi muschi. Si de folosit, va dati seama ca se folosesc des. Dar n-are nimic, si muschii la brate sunt utili
in rest, mie mi se pare utila. Eu am si caditza incorporata care e destul de mica, si mi se pare oricum destul de incomod sa faci baia in camera, deci inutila. As opta numai pentru comoda+masa infasat daca ar fi sa aleg din nou.
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
jadi spune:
Fetelor, mi-am gasit un sediu al protectie sociale mai apropiat de mine si ma duc miine sa imi incerc si eu norocul cu indemnizatia de crestere copil. Problema mea ar fi, oare acolo pot sa imi depun si actele pentru alocatie si indemnizatie de nastere? Ca vad ca si astea tot la protectie sociala sint trecute... voi vedea miine!
Eu am gasit un numar pentru sectorul 2, 9899, cu robot, 24/24 si am apasat 2 pentru protectie sociala si 4 pentru sediul cel mai apropiat si asa am gasit ceva foarte foarte aproape de mine, as putea sa ma duc si pe jos. Cica programul e luni/miercuri 9-16, marti/joi 9-19 si vineri 9-12.
Si eu caut sa ii fac copilului o lada de jucarii, deja sint disperata cite am si le tin prin pungi... dar sa ma mut intii si dupa aia vad ce si cum... in camera lui va avea mobilierul pe care il avem noi acum in dormitor, din pal facut la comanda cires cu albastru. Si nu ne gindisem ca vom face un baiat acum 4 ani cind l-am comandat. In continuare ce am cumparat, am cumparat pe cires ca sa se asorteze cu ce avem. Acum umblu sa caut un tapet frumos pentru bb...
Ioana ma gindesc ca in stilul tau caracteristic, te vei informa si vei face o camere foarte frumoasa Mirunei. Abia astept sa o vad.
Codrutza parca tu aveai niste jaluzele frumoase... imi zici de unde spuneai ca le-ai luat?
Inca mai bintui pe aici...
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
codruta_grg spune:
Jadi, intra pe www.trident.ro. la ei le-am comandat, dar nu prea sunt multumita de ele pentru ca fac condens pe geamuri (asta era in toamna, cand nu dadeau caldura). Sunt din cauciuc pe partea dinspre geam (ca sa nu treaca lumina).
Ioana, daca iti faci mobila noua, sa o lasi sa se aeriseasca. Eu am lasat-o in vara cu geamul deschis cam 2 luni si tot mirosea a pal, a lipici, etc
Poze cu noi
marinela79 spune:
Fetele si la voi merge asa rau forumul sau la mine a luat-o razna?
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
marinela79 spune:
Valeleu, cat e ceasul ma duc sa dorm ca vad ca aberez singura pe aici.Va pup, noapte buna
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
RalucaCostiurin spune:
Jadi, daca iti trebuie jaluzele, galerii si alte alea de amenajat, intra si pe www gardinia ro, daca ti se pare ceva interesant imi zici - ca io acolo lucrez si tot ma intorc in februarie, fac si reducere pt cine-mi place, hihi!! mai mult, cica in curand ne mutam magazinul de prezentare din gabroveni pe pantelimon, langa fiat, numai bine aproape de tine.
Am terminat in fine de lucrat, am trimis fisierul la sef, sa ma duc sa ma culc si eu.....
Am strans bradul azi si a fost aventura, ca Radu a fost asa de marait, a descoperit ca poate sa tipe dar la nervi si zici ca i-a placut si ca toata dupa-masa a incercat musai sa se monteze, doar doar ii mai ies chiotele!! Si i-au iesit....
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
karmenutza spune:
Multumim, fetelor de urari.
Da, Tonnia, cand vin nasii sa ia mirul copilului se face o masa. La mine au fost doar parintii nostri (adica socrii, toti), nasii si inca o familie de prieteni. In total am fost 11. Nu e obligatoriu sa se faca baia inainte, important e sa se faca in cursul zilei respective. Noi intai am mancat, am baut, ne-am simtit bine si mai la sfarsit am facut baita. Pentru ca intre timp adormise fata. A fost foarte frumos. in seara respectiva tu nu-i mai faci baie. Si iti unge copilul cu uleiul care a fost sfintit la biserica. O sa pun si poze.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f