Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 3
dani_flor spune:
Carmi, ce fel de supozitoare?
Daca sunt de alea cu glicerina, de alea mai folosesc si eu din cind in cind, dar ale mele sunt din tzara! Si eu stiu ca nu dau dependentza de nici un fel, am folosit si la Ioana. Treaba e numai mecanica...
Ce exista echivalent pe aici?
Oricum, din ce mai stiu eu, se regleaza scaunele dupa diversificare.
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
marinela79 spune:
Godzila, bun venit si hai nu fii sfioasa, ca aici se scrie, nu gluma
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
codruta_grg spune:
Carmi, nu te pot ajuta. Dar e mult timp 2-3 zile daca nu face?
Pana la urma eu am adormit-o pe Petra. vad ca numai la san adoarme, altfel e tare agitata, da din maini si picioare, se roteste. Nu adoarme singura.
Si eu am luat o salopetica, tot mica ii este, din Selgros si e inca in punga sa vad daca mi-o schimba. Mi s-a parut buna, dar cand am pus-o langa ea....nu merge...
Vreau sa va zic ca am niste emotii!!! In seara asta vine sotul meu acasa si nu i-am zis ca am cumparat scaunul de masa pentru Petra. Il pun in fata faptului implinit. Asez astfel scaunul sa fie impactul bun........
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
dani_flor spune:
Noi nu bem ceai de nici un fel, ca nu vrem .
Cica ar merge (dupa moasa noastra) si un pic de apa calda inainte de masa, dar nici de asta nu vrem ...
nanadana spune:
Dani da este un lapte frantuzesc si nu trebuie sa astept deloc se dizolva imediat ,inceraca sa pui apa mai calda si dupa accea il racesti un pic la robinet cu apa rece , si eu am avut inainte un lapte la fel si stiu cum este de groznic
Codruta cu intarziere La multi ani
poze
DanaAntoine
b_irina_c spune:
Multumesc fetelor de compatimiri, dragute ca intotdeauna.
Jadi dupa o perioada sub val, de vreo 3 zile baga mai mult. Cam 1 litru de lapte si 150 ceai (noaptea). Mie mi-a zis pediatra ca asa e cu bb care papa laptic de la mami, uneori papa mai mult alteori mai putin, ca laptele e cateodata mai gras si satios, aleori mai apos. Sa nu-l indop, ca stie el cat vrea...
Daniela mersi de apreciere .
Codruta iti tin pumnii sa reactioneze bine sotul la vederea scaunului .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
dani_flor spune:
nanadana, alea 7 minute trebuie sa le stai oricum, scrie pe pachet . Apa o folosim la temp la care il bea, e ok, se dizolva bine, dar dupa 7 minute se si ingroasha. O inventzie mai traznita nici ca se putea, mai ales pentru fomisti
jadi spune:
La mine citeodata merge si fortat, maninca bibe daca e calm si nu vomita nimic... dar azi cred ca sint eu pe val cu laptele si cred ca e mai satios ca nu mi-a mincat decit 800. Maximul a fost 900 si fara nimic ceai plus ca 200 ml e lapte HN care este foarte gros si pe ala il maninca ca pe apa nu lasa un strop.
Azi la baie am vazut ca urechiuta stinga aproape ca e astupata de ceara , poate o sa ii curga, daca nu sa vedem ce imi zice doctorita mirecuri... ar trebui sa imi fac o lista ca parca vad ca ajung la ea si uit ce am de zis.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
Ioana75 spune:
Mai fetelor, tastarnitza ca la noi mai rar.
codruta, tzin pumnii sa-i placa Polly sotului.
jadi, au venit cu ceva mincare de la Galati, dar maica-mea ar fi venit cu de 3 ori mai multa mincare, in fine, zic mersi ca nu ne-au pus sa-i scoatem la restaurant, sa lasam citeva meleoane.
Socro in prima seara, vazind teancul de rufe necalcate ale copilului: "vai, Ioana, ti le calc eu!!!". Evident, nu a miscat un deget. Soacra mea e o "duoamna", nu prea pune osul la munca. Cind ii ziceam maica-mii cum vine si sta, si asteapta sa o servim noi cu toate alea, nu ma credea, pina nu a vazut-o pe viu.
Pe linga multe haine, i-a adus fetii si 2 carti super faine. Abia astept sa i le citesc. Dupa ce i-am aratat cite haine are fata, pina la 3 ani inclusiv, a zis ca s-a lecuit, nu mai cumpara haine.
M-am apucat sa fac design-ul camerei fetii, sa dau mobila la facut (eu sint de-aia care se gindeste de o mie de ori cum trebuie sa arate, rafturi, sertare, centimetri, stiti voi, ca m-ati vazut in actiune). M-am hotarit cite corpuri vreau (5) si unde le pun, dar as vrea sa va intreb pe cele care aveti:
- in mobila cu "cuburi" deschise se aduna praful rau de tot? Recomandati inchiderea lor cu usi, sau sint practice si cele deschise?
- cele care aveti masuta de infasat gen comoda cu sertare jos si chestie de infasat deasupra, sinteti multumite? Aveti sfaturi pentru corpul asta de mobila?
Multumesc!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
marinela79 spune:
Uf, ce nostalgie m-a apucat.Ascult radioul nostru favorit, "ItsyBitsy" si era "Il etait un petit navire", cantecelul preferat al copiilor din clasa pe care a trebuit sa o las, cand am nascut.Mi s-a facut asa de dor de ei.Acum sunt in clasa aVII-a, si ma mai suna sa ma intrebe cand ma intorc la scoala, dragutii de ei.
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos