Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 5
kid2003 spune:
Buna! La multi ani sarbatoritilor zilei (si Alex a mea a facut azi 3 luni, suntem tare mandri de ea). Are 64 cm si 5.480 g! Fotomodel! Slabutza si inaltutza!
Asaaa, Mihaela_e, conteaza pe mine! LUNI incep MONTIGNAC! Eu am mai tinut dieta, merge super, pot alapta in continuare pentru ca mananci cat iti trebuie, dar nu combini aiurea alimentele (si bineinteles renunti la alimentele interzise cu desavarsire: zahar, fainoase, orez, cartofi, dulciuri, bere).
Pentru cine e interesata de dieta, exista faimoasa carte "Ma Hranesc deci slabesc", scrisa de Montignac. O gasiti de cumparat (dieta e bine explicata acolo) sau o downloadati pe site-ul urmator http://www.freewebs.com/spiderutza/
(click pe Dieta Montignac). Aveti ceva de citit!!!!
Pentru interesate, am trimis pe mail-ul comun o carticica cu diversificarea alimentatiei si retete de papica pentru bebei pana la 3 ani!!! O puteti lua de acolo!
Pupici
christina-m spune:
Buna seara din nou,
Dupa cate am vazut va cam ingrijorati sa nu va devina bebe-ii prea grasi. Ce sa zic eu atunci: Matei are 2 luni si aproape 2 saptamani si are 7,400 kg si 68 cm (sotul meu zice ca e mai lung, eu l-am masurat cu metrul de croitorie). Dr. a zis ca arata ca un copil de 4-5 luni, dar a zis ca e bine: gangureste deja, rade, si a invatat sa-si scoata suzeta din gura si sa o inlocuiasca cu manuta.Saptamana trecuta a luat 300 grame.
Ar trebui sa ma ingrijorez ca se ingrasa prea tare? Vreau sa precizez ca Matei mananca doar san, si din cand in cand il mai fentez cu niste ceai, dar nu-i prea place.
Cristina si Matei (29.10.2005)
christina-m spune:
Daca mai scriu 3 mesaje scap de moderare? Parca am inteles ca la 10 mesaje, nu?
Cristina si Matei (29.10.2005)
mihaela_e spune:
Gata, am hranit si culcat copilul. I-am facut baita la 19,30 si era rupt de somn si de foame. A mancat titi fara scandal. Cu dormitul nu a prea reusit decat pe la 21.00. Am incercat sa-l las singur la el in patut dar nu tine figura. Asa ca L-am culcat leganat in cosulet.
Jadi, cred ca ai avut dreptate cu titi moale. Azi am baut lichide la greu si am incercat sa-i dau san cam la 3 ore. Am ignorat manutele din gurita si i-am dat sa manance dupa ce se scula (sta treaz 1,3 -2 h si doarme 2 ore) deci cam la 3 ore ii dadeam sa manance si nimic intre mese. Si a mancat ok. Cam la al III-lea si al IV supt a mancat doar 5 minute la foc automat si apoi s-a uitat pe pereti si in ochii mei. Si cand vede ca ma uit la el rade cu gura pana la urechi, asa ca adio mancare.
Deci suntem pana acum 3 temerare cu dieta Montignac, asta daca si Mary se incumeta. Kid si eu am tinut-o si a dat rezultate. Am cam inceput sa ma pregatesc de pe acum asa usurel. Problema mea sunt dulciurile si cum ciocolata cu peste 60% masa de cacao nu e indicat pt ca alaptam, nu stiu zau ce o sa fac. Si sa stii ca si Alexandru al meu se cam aseamana cu Alex a ta, face 3 luni pe 9 ianuarie si are cam tot 5.500 g si 63-64 cm. Iti spun sigur luni sau marti cand merg la doctor. Eu chiar ma ingrijorasem cand am citit pe aici ce dimensiuni au copilasii, dar vad ca si a ta e la fel. Si chiar am citit cartea lui Craparu si m-am linistit ca e in grafic.
nicole74 spune:
Buna seara!
Nu stiu ce s-a intamplat cu fata mea, poate am laudat-o cam mult...
Astazi a fost f. sacaita, a plans cu tipete, dar tipete nu gluma. Nu am mai patit asa ceva. I s-a intamplat cuiva sa tipe copilul rau?
Am trecut de la Milumil 1 la Milumil 2 si am vrut sa o fac treptat, adica schimbat azi 1 masa, maine 2 s.a.m.d. Insa, acum nu mai vrea milumil 1, il scuipa. Ma gandesc ca o doare burta de la noua formula si de aia tipa, dar nu se indoaie de la mijloc. A mai schimbat cineva laptele asa brusc?
Am fost cu ea in vizita si in masina (unde era innebunita, acum a plans rau de tot). Chiar nu stiu ce se intampla. Ea nu prea doarme ziua, dormind noaptea fara sa se trezeasca, iar azi a dormit f.f.putin, de 2 ori cate 30 min. Sa fie de la oboseala? Acum doarme. Sper maine sa fie ok.
Marlena ce inaltime are Alexandru de nu ti se pare gras la 8 kg la 4 luni? Ca a mea avea la 4 luni ~7.200 g si 65 cm si mie mi se pare grasa, are cate 4 pliuri pe picioare si manuta pare a fi compusa din 2 manute bagate una intr-alta.
Pupici
Nicole & Ioana Alexandra
poze
cge spune:
Haideti ca si eu am culcat-o pe Ancutza.
Nicole, imi pare rau de Ioana ca e suparata.
Sa nu o necajeasca ceva, ca ea era cuminte
chiar vroiam sa intreb daca a mai schimbat cineva Milumil 1 cu Milumil 2.
Eu ma gandeam sa fac schimbarea sapt viitoare, da combinat in sensul ca la 150 ml sa pun la inceput 4 masuri de Milumil 1 si una de milumil 2, apoi 2 de Milumil 2 si tot asa, pana renuntam de tot la Milumil 1.
Luca-Ioan - romana74, Ioana Alexandra- Nicole, Vlad Ioan- alinam,Ioana Catalina RalucaN, Ioana Catalina Karmenutza - "LA MULTI ANI" si sa petreceti super prima voastra onomastica.
Ioana, "La Multi Ani" si distractie frumoasa alaturi de familia ta.
Si..iertati-ma daca am uitat vreun sarbatorit.
Multumim si noi ptr urari. Maine cand vine Victor il voi pune sa citeasca pe forum urarile voastre.
Si asa imi tot spune cat de tare i-a lipsit internetul (si are numa' 6 ani).
Si de Ancutza ii e tare dor, mi-a spus si cum sa o imbrac maine cand vom merge la gara.
Sunt sigura ca Miruna s-a gandit la un cadou super ptr mami a ei.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
cge spune:
Multumesc ca ma ajutati si cu inscrisul lui Victor la scoala.
Din pacate, scolile cu semi-internat sunt cotate ca scoli f. bune, si nu poti patrunde decat cu cunostinte si cotizatia de rigoare.
Carmi, si pe mine m-a tentat f. tare Scoala Centrala ptr ca se face intensiv franceza. Din pacate, nu cunosc pe nimeni de aici si Victor este trecut pe lista de asteptare, caci in noiembrie cand am fost eu nu mai erau locuri. Si apoi a mai fost si scandalul cu fata injunghiata.
Ioana, despre scolile Step by step nu stiu nimic, dar am vorbit cu o mamica care are baietelul in clasa a 4-a la Scoala Waldorf si care era tare nemultumita. Zicea ca daca din clasa a 5-a ar merge la o scoala normala, nu ar face fata.
Si eu am slabit cu dieta Montignac si dupa ce l-am nascut pe Victor si acuma.
E drept ca si cu masaj+impachetare si electrostimulare.
Vreau sa va zic ca incap in toate hainele de dinainte de a ramane insarcinata cu Ancutza, si la kg. mai unul de dat jos.
Rezultatele au fost neasteptat de bune, nu mai am burta deloc aproape.
Si pernitele s-au micsorat vizibil.
Si ca tot e vb. de slabit: i-am comandat lui Victor un tort pe care va scrie : "Acum 6 ani m-am nascut eu, Victor-Ioan".
Cristina,
Sefii Casei
mary ilie spune:
eu am tot rascolit netul dupa diete, ca sunt hotarata sa incep de luni.
la montignac, am vazut ca fetele alea din grupul de suport nu prea au rezultate, mai!nu stiu ce sa mai zic! am vazut de ex. 200g sau 400g slabite in 2 luni!!!!!!
totusi, daca voi ziceti ca e ok, o sa incerc si eu montignac.
dupa ce perioada ar trebui sa apara rezultate?
deci pana acum suntem 3 in cursa!!!! se mai inscrie cineva?
nicole, eu zic la fel ca si cristina, sa-i dai treptat laptele 2, adica intai o masura prima zi, apoi jumate jumate cu laptele 1 si tot asa....eu la andrei asa schimbam laptele, ca el e mai sensibil la stomacel.
dar, uite, sunt si fete care au schimbat brusc laptele si a fost ok.
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)
cge spune:
Ancutzei nu ii place supa de legume, si nu poate suferi cartoful in nici un caz.
E fenomen, daca ii dau supa, o scoate afara pe toata.
Imediat, i-am facut cereale si pe astea le-a mancat super bine tot cu lingurita.
Irina, cauta sa cumperi din supermarketuri cerealele si laptele praf, sunt mult mai ieftine.
Marlena, si Victor a mancat cereale Milupa, alte marci nu i-au placut.
Si inca un sfat: nu mai gustati mancarea bebelusilor, ei sunt mai 'fraieri' si nu au gusturile formate asa ca nu isi dau seama ca exista si alta mai buna. Pe astale-o dam, pe asta sa o manance.
Bona zice ca se uita Anca la mine cu dusmanie cand ma vede cu supa.
Cristina,
Sefii Casei
cge spune:
Mary, eu am slabit cu Montignac adaptata la poftele mele (adica nu chiar strict) 6 kg in 2 luni si nu le-am mai pus dupa.
Cristina,
Sefii Casei