Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna ziuaaaa!
Azi am fost plecata la Cora, si-i drept ca am avut emotii, ca de la mine de pe straduta iarna se vedea crancena de tot. Dar o data ajunsa la "lumina" am dat de traficul obisnuit. Numai prin pustiurile de la Cora era sa ma ia vantul.... ca normal ca eu nu gasesc loc de parcare langa intrare. Sssst, sa nu ma spuneti sotului dar am reusit sa si uit unde parcasem, asa ca m-am invartit cu cheia in mana bipaind la alarma si am inghetat ca un raha.
Acasa am aflat ca baietii (unul mic, unul mare si unul cu coada) scosesera nasul la zapada vreo juma' de ora, asa ca avem un Radu mult mai cooperant si un sot mult mai imbufnat, ca n-a apucat sa lucreze saracul mai nimic.
Ioana, ma intai la multi ani pt ziua numelui, in particoler iti zic ca mie imi place tare mult numele asta! Pe urma multam ca intrebi, de multe ori importatorii astia au nevoie de idei! Nu stiu daca la lapte praf s-o putea face comanda speciala, poate e cu regim de medicament, dar zau ca de se poate prefer s-o fac prin ei, altfel ar trebui sa iau via deutschland si m-ar cam complica.... In fine, poate n-o fi cazul si merg in continuare pe lactana normal...
Jadi, mie mi-a zis dra ca trebuie sa te bucuri ca stranuta, e un reflex de aparare care merge, adicatelea! Mai mult ca probabil e de la elefant sau paturica, si al meu stranuta - asta cand nu se ineaca! noi radem ca-si verifica gingiile de dintisori, ca asa pare, si cand ajunge la maselele de minte se ineaca! Suza - prietena de nadejde pana acum ceva vreme - e scuipata cu dispret si acceptata cu greu, ca manta de vreme rea ca n-are incotro. Tipic barbatesc, asa-i?! cu aspiratul a toate alea noi am ajuns la procedura asta: aspiram, aerisim, lasam sa se aseze si pe urma aducem bebeul inapoi; cu toate filtrele hepa si parahepa, eu tot cred ca mai danseaza particule de praf... poate doar aspiratorul ala cu apa sa fie mai destept. cat despre tine cu raceala, cica-s persoane ce-si pun masca medicinala la nas....
Maddy, e drept ca pare mai ciudat la cezariana cu firele, eu am eliminat pana inclusiv acum cateva zile, si m-au tot intepat de mi-au stricat existenta; sper sa fi scapat, n-am mai avut nervi sa ma zgandar! O fi ata de calitate proasta?! Oricum suna-l pe dr, mie mi-a zis ca sunt si persoane la care nu se resorb firele - cam multe, observ eu!
Marlena si Mary, Radu papa in mod curent 25 masuri de lactana - adica 5 mese a 180 ml pe zi, dar a avut vreo doua saptamani cu mai mult! si nu-i asa voinic ca ai vostri, are 6.600!!
Da-da, cu cura de slabire si eu vreau sa incep de luni (mai am prajituri!). Cum e cu Atkins (cumnata-mea nu mai are textul) si cu Montignac? Eu oricum am inceput in forta cu bicicleta, cate 20 minute , doar ca am chiulit ieri nemotivat!
Uite ce dorm baietii mei, le-am facut in fine poza! o s-o descarc si s-o pun in albumul cu tati...

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Mary - am uitat sa-ti spun ca eu am facut trecerea direct de la h1 la h2, fara sa combin intre ele formulele de lapturi. efecte negative nu au fost, dar atentie ca h2 e mai concentrat si poate da in primele zile o usoara constipatie (asa am vazut la bb meu). pentru a contracara, am pus un pic mai multa apa (5 ml in plus la 4 masuri) si i-am dat mai multa mandarina in sucul de morcovi+mar+mandarina de la ora 10.
cam atat,
liamia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Raluca Alexandru a luat mai mult in greutate cand papa laptic de la mine decat cu lactana sau humana.

Alinam sa stii ca tot nu merge ..pe cutia de cereale scrie ca se dizolva in lapte la 40 grade si daca il amestec cu mar nu se dizolva ca lumea ...am probat adineaori si l-am aruncat.
Milubrei cereale cu lapte e granule nu praf..or fi altele care sunt prafuri..cine le mai stie.
O sa cumpar si cereale cu lapte si mar la cutie dar deocamdata ii dau tot suc si piure de mere.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Buna seara fetelor,

Am mai scris eu vreo 3 mesaje dar nu stiu din ce cauza nu au aparut. mai incerc oricum.
Tonnia, si Matei al meu se zbate la san in ultimul timp. De obicei incepe cam cand e gata imbracat dupa baia de sear ( la ultima masa), si continua cam 20 de minute. Daca incerc sa-i bag sanul in gura, striga ca din gura de sarpe. Asa ca ma plimb cu el si incerc sa-l linistesc., si las camasa descheiata in timp ce-l tin in brate. Astfel ca, dupa ce se linisteste simte mirosul de san si-l cauta singur.
Nici eu nu-mi dau seama de la ce poate fi. Poate edoar obosit.

Cristina si Matei (29.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

liamia, saru"mana de ponturi!
mai avem pana la 4 luni!pe 29 ianuarie!
eu deja am observat o tendinte de constipare si de la humana 1.
raluca, asa ii dau si eu lui andrei 5 mese de 150ml.ca daca ii dau 120ml. vrea la 3 ore iar!

Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Nici fata mea nu are nici un program de masa; in carte scrie clar ca alaptatul este "la cerere", si ma conformez.

M-am programat la coafat miine la coafeza mea de la Getts; v-am zis ce atenta a fost, mi-a dat sms si de craciun si de revelion. Asa mai zic si eu, sa aiba grija de clienti.

Multumesc Raluca, esti dragutza!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marlena eu din disperare am inceput cu cereale seara si a luat sotul ce a gasit pe 27 dec. Asa ca eu ii dau cereale care nu contin lapte. Le dizolv in laptele meu, care nu e f. cald (zic eu sub 40) si se dizolva instant. Sunt Hero, parca scrie pe ele si sunt praf. A luat sotul si cereale cu mar de la bebelac dar nu le-am desfacut (dupa pipait e praf inauntru). Am desfcaut pe cele de la Hero ca au mai multe vitamine ca bebelacul care are doar 2.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Irina zi-mi si mie de cine sunt produse cerealele Hero? Eu am vazut in farmacii dar mi s-a parut ca ar scrie in turceste pe ele apoi am citit undeva ca ar fi produse in Elvetia? O mamica mi-a zis ca sunt foarte gustoase.
Mi-au fost recomandate si mie de catre o mamica cerealele Bebelac dar mi-e teama sa cumpar fiindca Alexandru a facut foarte urat dupa ce a papat lapte bebelac .

Eu am cumparat Milubrei lapte cu cereale si banane ce se dau dupa luna 4 a si am gustat eu ..nu prea au gust de banane ci de lapte cu grau mai degraba .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Marlena sunt produse de Ulker sub licenta HERO-ELVETIA. Asa scrie pe ele. E drept ca sunt gustoase ca si mie imi plac (am gustat ce a ramas intr-o seara in biberon ). Ti-am zis eu am deschis cutia asta ca are 12 vitamine si 4 minerale. In general evit chestiile turcesti, dar cerealele astea mi se par OK. Si cand le-a cumparat sotul criteriul a fost "ce gasesti la prima farmacie deschisa".

Poze

Mergi la inceput

Eu tot cu banane am luat.

Poze

Mergi la inceput