Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cand nu poate adormi, Petra da din picioare si maini de ma oboseste pe mine, dar ea nici cum nu vrea sa adoarma. Si se mai si maraie.
Voua va adorm bebeii singuri si linistiti?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AMALIA.U spune:

Carmi i~am admirat tinuta eleganta a lui bebe Fabiano la botez.Sunt geloasa ca aici nu gasim asa ceva,ca n pregatim si noi de botez pe 14 ian cand implineste bebe 3 luni.
Codruta o propun pe Petra Miss Craciunita 2005.
Vrem si noi sa se gaseasca o persoana draguta sa ne trimita parola sa trimitem si noi poze.
Al meu bebe doarme singur in camera lui de la 2 saptamani,si toata lumea e multumita.Tati e fericit ca doarme cu mami in brate,iar bebele nu e plangacios deloc,ca de e barbatImi este de ajutor monitorul pt bebe,care ma anunta cand bebe da semnal ca ii e foame,moment in care eu ii dau sa manance lui bb,iar tati isi continua somnul linistit.Am citit ca e indicat ca bebe sa doarma singur.A... uitasem daca nu aveam pernuta antisufocare de la chico nu cred ca aveam curaj sa incerc.Acum deja suntem obisnuiti asa.Va pupam si va dorim un CRACIUN DE VIS alaturi de bebelushi.
Amalia si David

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AMALIA.U spune:

La mine David adoarme numai cu suzeta in gura.In timpul somnului o da afara si o gasesc langa el sau sub el.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna! Eu azi am fost cu gatitul Am facut cozonac...de fapt nuca cu cozonac ca asa ne place. Nu cresc ei ca in poza, dar au la nuca!!!Sa tot mancam (mai ales eu ca sunt asa slabutza)

Sa raspund si eu la ce mi-a sarit in ochi.
Alex doarme singura de la o saptamana. Nu mai folosesc monitorul ca ea geme si se vaita si riscam sa nu mai dormim deloc! Asa ca atunci cand are chiar nevoie de mine, incepe sa strige si alerg in camera ei sa ii bag tzitzi in gura sa taca. Amalia, si fetita mea adoarme cu suzeta in gura si apoi o arunca, o gasesc langa obrazul ei.
Eu cred ca e mai bine sa doarma bebe singur, mai ales ca acum nu mai sunt chiar nou-nascuti.

Tonnia, si noi avem spuzeala, de fapt acum a mai trecut. Sunt niste brobonele mici, necolorate, le simti doar cand treci mana pe pielea copilului, se simt ca nisipul...Da, e dermatita atopica (sau macar o inclinatie spre...) si nu e chiar asa de nasoala. Inseamna ca bebeii nostri sunt mai sensibili la agresiunile mediului. Noua ne-a fost recomandat sa cumparam gama Mustela (speciala pentru dermatita atopica- Stelatopia si Stelatria se numesc produsele: gel de dus, ulei de masaj si crema pentru iritatii). Apoi, sa schimbam detergentul (eu nu am folosit detergent de copii, dar acum asta folosesc). Cand iesim afara, aplicam pe fata o crema cu Cold Cream, au la mai multe firme, eu am vazut Klorane si Mustela. E musai, pentru ca frigul "musca" din pielea lor fina si o irita rau.

Am scapat deci de alergie, sau ce era...iar pielea fetitei a inceput sa fie iar fina, ca de bebelus (hi hi)...

Craciun fericit alaturi de cei dragi si mai ales de bebelusii scumpi. E primul nostru Craciun cu ei si ni-l vom aminti toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Amalia, multumim ! De fapt, chestia aia de pe cap era tot farmecul, restul erau hainutze normale.
O seara buna la toata lumea !

Foto bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Va uram sa petreceti un Craciun fericit alaturi de cei dragi, cu sanatate, fericire si multe bucurii.
Spor la pregatiri, noapte buna,

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Maddy si Irina81, pt. sugestii.

Si ca tot mi-am aruncat ochiul pe thread-ul vostru, imi arunc si vroba si o sustin pe Tonnia in alegerea numelui pentru bebelus. Sa stii ca si la noi daca iesea cu putza tot Dinu il chema. Dar ar fi fost mai greu pe aici, ca i-ar fi spus Dainu.
Si ne mai gindisem la o varianta de baiatel...Simo74, voi cu Iorgu, noi cu Barbu. Iti dai seama cita incarcatura istorica ar fi fost pe bietii copii!

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, sa vedeti ce il asteapta Victor pe mos Craciun.
e asa un sentiment curat..

aseara pe la 19, m-a innebunit ca sa ii dau telefonul meu, sa il sune pe mos Craciun. Noi si anul asta si anul trecut inchiriem un mos profesionist (ca sa fie credibil, Victor e mare de acuma), si nr agentiei e salvat in memorie drept 'Mosu' '.
dupa care vazand ca nu are sorti de izbanda cu asta, pe la 22.00, dupa ce dormea printesa, eu spalam vasele la bucatarie.
El cu mine in bucatarie.
Cand ma uit la el,impachetase toate fursecurile pe care eu le facusem dupa reteta Ralucai intr-o pungunta, in alta indesase 1/2 pachet de servetele.
Ca el ii face pachetel de drum lui mos Craciun.
I-a scris si un bilet, scrie:
'Draga mosule, pacietel (e greu cu grupurile astea che, chi) pentru tine'.

noi asa avem conventia in fiecare an, facem fursecuri ptr mosu'.
Sa ii vedeti saraci cum se chinuie saanance fursecuri pe lg. barba lipita.

Jadi, felicitari ptr apartament.
Acum e mai usor sa le punem copiilor de o intalneala in parc.

Aseara ma intreba sotu' daca ma marit pe forum.
Si Victor 'Nu, nu se marita ea. O marita pe Anca. I-a gasit un baiat pe internet, Vlad il cheama.'
Apoi imi zice mie sa ii gasesc si lui o fata pe internet.
Si eu il intreb daca vrea fetita de 6 ani ca el.
Si el: 'Nu, una mica ca Ancuta'.

Asa ca cine vrea ginere gata crescut, astept propuneri.
Il puteti vedea si in costum de Craciunel in albumul nostru 'Poze copii nov-decembrie'.

Gata cu reclama, ma duc sa mai dorm un pic, ca maine e zi grea si frumoasa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Neatza la mamici si bebici! Gata cozonacii si sarmalele?

Io am intrat fuga fugutza ca maine plecam si sa nu raman codasa la urat.Am impachetat deja juma' de casa

CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi, cu daruri multeee si muuuulte clipe frumoase!

Acu' fug sa impachetez si cealalta jumatate...

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna dimineata! noi ne-am trezit deja, ca doar dormim de la 9.30!!!! ne ajunge atata somn! acum avem "Concert" adica Andrei se joaca singurel si gangureste de mama focului!
azi am si eu zi de gatit! piftia am facut-o ieri si mi-a iesit, foarte buna!
diseara facem si noi bradul!
vreau sa urez si eu tuturor Craciun fericit si mese imbelsugate! si sa va aduca Mosul tot ce va doriti !

Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput