Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Codruta, deocamdata n-am decat fata, asa ca nu pot emite pretentii de incuscreala. Dar trebuie sa-ti spun ca de Petra printesa/craciunitza.
Sa-ti traiasca, sa creasca mare, sa fie cuminte si norocoasa. Ca frumoasa se vede ca este!

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Mamicilor dragelor,
va doresc tuturor sa aveti parte de o sarbatoare a Craciunului frumoasa si imbelsugata , de daruri multe si copii cuminti, iar dupa o vacanta relaxanta si un Revelion fabulos sa ne reintalnim cu toatele sanatoase si cu copii voiosi in 2006 !

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Codruta, !

Foto bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna seara fetelor,

Eu sunt in focuri mari, am o groaza de trebi, nici cumparaturile nu le-am terminat, sotzul ma amenintza de 3 saptamini ca isi ia concediu, si eu tot de atunci il cred .
Iar mindrele mele trag de mine in toate directiile.

Codruta ai o papusica craciunica dulce foc, sa-ti traiasca!!

Fetelor, va uram si noi un Craciun Fericit cu pace si lumina in suflet. .

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Daniela, si eu tot ca tine sunt.
Sotul la fel m-a amenintat ca isi ia concediu de cateva sapt, azi in sfarsit a fost liber si am stat numai pe drumuri.

Maine seara vine mosu' . Sa aduca numai daruri frumoase la bebici, surioare/fratiori, mamici si tatici.

Drum bun fetelor care au curajul sa plece de sarbatori.
Spor la trebi mamicilor care de voie-nevoie sunt in pregatiri.

Craciun fericit (dar noi vom fi si maine pe forum),

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neatza mai pe seara, ca mi-am cules sotul de la Ieshi. Astazi e una din putinele zile in care nu avem sarbatoriti, asa ca la multi ani la toata lumea!

Referitor la nume, ce, credeti ca maica-mii i-a placut Miruna? Mi-a zis in fatza ca nu-i place, si eu la fel i-am raspuns ca nu ma intereseaza. In afara de mine si de sotz, nu cred ca are cineva dreptul sa influentzeze numele copilului, nici macar nasii. Cine vrea alte nume, n-are decit sa-si mai faca/infieze copii (dupa posibilitati).

jadi, sa stapiniti sanatosi apartamentul!

Miine vine si frate-miu cu pretena, si compu e in camera lor, s-ar putea sa intru mai rar pe net (dar nu e obligatoriu, vin si stau pe capul lor). Asa ca vreau sa va urez

Craciun Fericit alaturi de familiile voastre, si un Mos Craciun darnic!

PS: la mine a venit mosul din Germania cu o valiza de cadouri. L-am vazut deja intr-o pozitie super pentru albumul taticilor, dar inca nu-mi explicase cum se umbla cu aparatul foto; nu-mi fac griji, ca el o sa adoarma de fiecare data mai repede ca fata, o sa-i fac multe poze pentru colectie.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna seara dragutzelor. Am intrat sa va urez si eu toate cele cu ocazia Craciunului pt. ca maine e zi de bucatarie si nu stiu daca mai am timp sa intru.
Deci, dragi mamici si dragi bebelusi va urez sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori, sa fiti fericiti si sa va dea Dumnezeu multa sanatate si noroc! Sa va aduca mosul tot ce va doriti pt. ca ati fost cuminti
Dar tot intru maine seara 5 minute sa va colind.
Codru, e superba Craciunita ta. Ptiu, ptiu sa n-o deochi.

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
Craciun fericit tuturor!
bursicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetelor dar stiu ca va grabiti cu urarile! Eu insensibila cum ma stiti poate o sa va zic si eu alea alea dar asa in zi de craciun hai maxim in ajun. Nu stiu de ce dar parca vad ca incep emailurile cu felicitari de la servici (si am circa 300 de cleenti) plus sms-urile si ma apuca asa un fior pe spate. Cel mai tare ma distreaza cind apar sms-urile sablon! Insensibila cum zicea!

Eu azi ma dadeam de ceasul mortzii ca vine sotul acasa si el? Statea bine mersi cu fratele si parintzii ca nu s-au vazut de circa 1 luna si ii era dor sa suga de la mama. Ce rea sint si sint si mama de baiat, sa vezi ce spume o sa fac eu cind Vladutz o sa vrea sa stea numai cu Ancutza si Cristina si la mine nu o sa vrea sa treaca.

Azi am fost la coafor nici mai mult nici mai putin de 4 oreeeeeeee. M-am epilat inclusiv inghinal, manichiura, pedichiura, tratament la fata, pensat, tuns scurt scurt, tratament la par plus aranjat. Am plecat de acolo complet destinsa, nici nu ziceai ca am copil acasa. In rest ninge! S-a cernut asa un pic pe strazi sa vedem daca se si depune!

BB a fost cuminte cu babele acasa, a mincat tot ce i-am lasat plus o masa suplimentara la 1 ora si jumate dupa ce terminase de papat... a supt 12 minute la titi de parca nu o mai vazuse de mult... adevarul ca papase bibe la 2 si cred ca i se facuse rau... a vomitat jumate din ce a supt ca mincase bine si la masa de dinainte si dupa aia era fericit nevoie mare, am urcat in dormitor si l-am asezat pe covoras, a belit fasolea la maimutzele alea si cred ca eu am atipit la un moment dat ca m-am trezit ca plingea a baie... i-am facut baie repejor, am bagat viteza 3 la bibe ca m-am invatzat, era obosit frint nu dormise de la 2 si riscam sa ramin cu bine nemincat si acum e parcat in pat... astept sa urle pentru diferenta. Frumos a fost ca azi noapte nu m-a trezit decit o singura data la ora 3 si apoi urmatoarea masa la 7. Poate se va obisnui asa pentru luna a treia care vine si in luna a patra sa uite masa de noapte!

In rest toate vechi!
Mai bintui pe aici!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Multumim inca o data de complimente!!

Eu am noroc ca stau la mama si face ea de mancare.

Noi luni plecam la Vatra Dornei. Imi este cam groaza de drum si de carat toate cele.
Pana atunci mai vorbim

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mai ce fata frumoasa ai Codrutza si ce craciunitza, ce mai... asteptam sa alegem un craciunel pentru ea!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput