Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
codruta_grg spune:
Buna dimineata!!!!
Azi noapte Petra s-a trezit pe la 2 si n-a adormit decat pe la 5, (cred ca a repetat colindele) iar de la 8 e in picioare. Si acum sta (se agita) in bouncer si povesteste. Nu stiu ce are, ca nu plange, dar se agita.
Ioana, cred ca esti tare bucuroasa ca insfarsit e alturi de voi sotul tau.
Amalia, asa adormea si Petra pana acum cateva zile. De atunci nu mai vrea nici suzeta, nici nimik. Trebuie sa gasesc alta metoda sa o adorm.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
nicole74 spune:
Kidai mare grija cu detergentul de copii, daca este Dermalin. Noi am facut dermatita atopica, am schimbat produsele de corp de la Sanosan in Chicco, dar nu era de la asta, ci de la dermalin. Pana nu am renuntat la el si nu am spalat toate hainutele copilului, nu ne-a trecut. Daca speli cu dermalin ai sa vezi ca nici nu se dizolva si ramane pe haine. Acum eu spal cu Perwol lichid roz si sunt tare multumita.
F.frumoasa Petra Craciunita.
Pupici
Nicole&Ioana Alexandra
poze
RalucaCostiurin spune:
buna dimineata la Mos Ajun!
Hehe, Codruta, Petra il asteapta probabil pe Mosu'! Ca tot e ea cea mai frumoasa Craciunita!
Mary, vad ca noi doua tot pe aceeasi lungime de unda ramanem, si eu facui ieri piftiile si tot f. bune au iesit, am mai facut si niste covrigei sarati si au venit vreo 3 randuri de colindatori (copilasi), eu cred ca s-au vorbit intre ei, ca m-am uitat special, dupa ce au plecat de la noi au plecat si de pe strada, n-au mai colindat la altii! e drept ca noi avem luminite in geam si ca de la noi au plecat si cu cate o pungoaie de prajituri (vreo 6 feluri) si fructe, dar i-am si pus sa cante tot ce stiau, ca ma plictisisem de Domn domn sa-naltam! Sa-i vezi cu cata inima cantau, se trezise artistul in ei, in fine era cineva sa-i asculte cu adevarat, ne-a zis unul ce-mi venea pana la burta!!
Aluatul de cozonac e gata, sarmalele in cuptor, bradul - in fine! - in picior, mai e de impodobit casa, de facut friptura si de facut retusuri la curatenie. Adica o groaza de treaba!
Ala micu' doarme, mi-a mancat de dimineata 200 ml in premiera, ca un purcelus! O sa-l cam las in custodie la tat-su, cu toate ca el nu si-a facut treburile, adica n-a cumparat cadouri pt ca n-a avut inspiratie (deh, nu era varsatoarea sefa sa vina cu ideile si cu gandirea empatica!), asa ca va trebui s-o faca si pe asta. Si impachetatul cred ca-i va reveni, mie imi place tare treaba asta dar nu stiu daca am rabdare si timp anul asta!
Draga Cristina, Victoras al tau e plin de perle, sper sa fie si Radu intr-o zi la fel! Ma bucur ca v-au placut fursecurile, mai am retete d-astea simple si gustoase daca vrei. Eu nu le fac decat de Craciun, desi ma intreb adesea retoric de ce nu le-oi face si in timpul anului.... poate ca sunt prea legate de perioada asta si eu mult prea traditionalista!
Jadi, felicitari pentru opera de restaurare a imaginii, voi intra si eu in renovare dupa Craciun! Trebuie sa ma uit dupa frizuri, vreau sa ma tund scurt-scurt ca sa ma reapuc de inot si pt ca tot imi cade parul intr-o veselie!
Va las acum, spor la treburi, la covrigi si la nuci multe!
Craciun Fericit, primul Craciun cu copiii nostri, va dati seama?!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
alinam spune:
Neata!
Mai fetelor eu sunt asa de emotionata, nu stiu de ce, poate pentru ca e primul craciun altfel ... ma emotioneaza toti copilasii care vin cu uratul, ma emotioneaza orice si dau apa la soricei :).
Vad ca lumea e okupata cu treburi, hmmm la mine mama face mancarea, carnatii si alte porcarii si noi o sa le luam deseara cu oala, sotul acum face curatenie si eu cu bb .... care normal vrea numai in brate.
Mai am de luat cadouri, sa fak un drum la sensiblu si poate ma iau si ceva jucarii pt bb.
Craciun fericit tuturor alaturi de bb-i si de toti cei dragi!!!!
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
Ioana75 spune:
Neata fetelor!
La mine inca n-au venit colindatorii, si doar ii astept cu un teanc de bani. Au venit copiii mamei (e invatatoare) dar astia nu se pun.
Fata se poarta cu tac'su de parca n-ar fi fost plecat deloc; i-a zimbit de cum l-a vazut la aeroport, se joaca cu el, ii vorbeste, i-am si lasat doua ore singuri azi. Doar ca n-am lasat si instructiunile de folosire a Mirunei, si sotzul nu a stiut sa o lase linistita sa adoarma, si cind am venit se uita fata cu okii printre dinti de somn. Dar n-a miriit absolut deloc; s-ar putea sa-i propun sotului sa intre in CIC (daca il conving sa si alapteze).
Am citit in CC ca la 4 luni e virsta "fotografului", ca atunci sint cei mai frumosi copiii, se fac reclame cu ei, etc; asa ca trebuie sa profit cit pot.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Diana30 spune:
Cge,dragutz foc Victoras,am ras bine si eu si sotzul de "pacietelul "lui pt Mosu.
Ia sa va urez acum ca mai incolo nu stiu daca mai apuc:sa ne fie pruncutzii sanatosi,noi la fel,restul vin de la sine.
Craciun fericit si linistit!
mysweetest spune:
'neatza pe la pranz fetelor,
nu prea am dormit asta noapte pentru ca ue am intentionat sa ramanem peste noapte la mama. La ora 2 dimineata ma plecat insa uc taxiul acasa fiindca Alex. nu vroia sa doarma acolo .
Acum nu prea am timp sa stau pe net..am pus cateva poze facute ieri dupa amiaza si astazi dimineata( ultimele 2) http://pg.photos.yahoo.com/ph/marllene2k2/album?.dir=/3611
...restul mai tarziu .
Da frumoasa craciunita!
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
kid2003 spune:
Nicole, nu, i-am cumparat un detergent lichid de la Carrefour, frantuzesc, se numeste Vendome. O prietena mi-a adus si SA8 Baby de la Amway, o sa vad, la asta sunt mai sceptica pentru ca e granule si stiu si eu ca nu se clateste la fel de bine ca acela lichid. Am sa incerc si eu Perwol, multumesc.
Iar cosmeticele, nici eu nu cred ca e de la ele, noi am spalat-o de la inceput cu Infinite Dolcezze de la Chicco si mi se pare aiurea ca a facut alergie la 2 luni jumatate, nu cred ca e de la ele, oricum am trecut deocamdata la Mustela, sa vedem.
I-am gasit fetei rochie rosie la Z si i-am luat si ciorapei albi cu stelute rosii. Diseara o fac si eu Craciunita, nu am fes, dar asta e, am niste botosei rosii cu un om de zapada! Abia astept!
Ioana75 spune:
Marlena, m-ai speriat cu dormitul in alta parte; sper sa nu-mi faca probleme fata, ca peste o saptamina plecam la Bucuresti.
Slabutz cu colindatul, au venit doar citiva copii, dar inca mai sper ...
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
mimsi spune:
Salutare! Noi suntem muciosi tare . asteptam sa vina dr pt ca a si tusit un pic (ca si cum s-ar ineca, probabil de la mucisorii din gat). Sper sa fie totul OK, mai ales ca pe 27 avem programat botezul. Daca nu ne da dr verde - asta e, il amanam. Dar sa speram ca va fi in ordine. Voi cum ati scapat de muci? Si referitor la pus ceva in nas: o chinui de-o sparg cand ii pun ser fiziologic cu seringa (i-am pus seringii cap de silicon de la pompita). Exista ceva cu pulverizator pt nasul bebeilor? (apa de mare? - intentionez oricum sa intreb la o farmacie, dar astept dupa ce vine dr, sa vedem daca mai zice si de altceva) Ati fost multumite de aspiratorul de muci? La ce farmacii ziceati ca se gaseste? Asta in caz ca ne trebuie azi-maine (si naiba stie ce-om gasi deschis). Sa speram ca nu e starea chiar asa de naspa (nu are secretii, nu are febra, e foarte vioaie) si ca totul e in regula. Mai voiam sa va zic ca am sa redirectionez catre adresa comuna o oferta de hainute import Thailanda (am primit-o si mi s-a parut rezonabila) si datele pt. distribuitorul Humana. De asemenea, va aduc la cunostinta ca am descoperit un magazinut cu hainute IANA, frumusele si bune la pret. I-am luat Alexiei de acolo o jacheta tricotata, cu gluga, descheiata in fata si captusita cu polar - super!, o salopetica de raiat (captusita cu bumbac) si niste bodyute. Va udrez spor la pregatirile de Craciun si un mos darnic. Pt urari de toate cele bune sper sa mai apuc sa intru.
Mimsi si Alexia(10.09.2005)