Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 10
codruta_grg spune:
Ioana, noi am venit la mama cand Petra avea 2 luni si ceva. Acuma intr-o zi am mers acasa la noi cu Petra (ca mama facea curatenie la ea). Vreau sa iti spun ca se uita cu niste ochi mari in jur si eu o simteam cam stresata. Cred ca nu mai recunoaste nimik. Pana la primavara cand ne mutam inapoi, cred ca uita de tot!!!
Luni mergem la vatra Dornei......sa vedem acolo cum se adapteaza
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
mysweetest spune:
Da asa este..bbii recunosc locul si devin stresati si m-am tot straduit pana la 2 noaptea sa il adorm ..adormea, se trezea intr-un minut pana am cedat nervos si am plecat si uite asa m-am culcat si eu pe la 3 .
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
mysweetest spune:
Am facut un nou album:"zambind" ..sa puneti si voi poze..cred nici nu i-am schimbat numele pozei..sunt tare zombie .
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
mimsi spune:
A venit dr: avem viroza . Sa speram ca se va termina repede si cu bine. Botezul il facem "pe uscat" adica nu va face bildibic. Oare trebuie sa o imbrac de acasa cu hainutele de la nasa???? Sau macar cu cele care stau lipite de corp? Stiu, sa intreb preotul, numai ca preotul are telefonul inchis...
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
irina81 spune:
Salutare!
Nu mi-a raspuns si mie nimeni in legatura cu Biotics.Cum il administrati voi?
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
irina81 spune:
Jadi,felicitari pt achizitie.Ce cadou frumos de Craciun...
Codruta,chiar ca ai o papusa vie.Pacat ca ne-a luat-o Carmi inainte,ca altfel ne inscriam noi.
Poze
irina81 spune:
Mimsi,noi l-am imbracat pe matei in hainele noastre cand ne-am dus la biserica,iar nasa l-a imbracat dupa botez.
Va fac si eu o urare ca nu stiu daca mai am timp sa intru:
Frumusetea iernii
cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre,
cu dulcele ecou al colindelor,
cu imaginea in suflet a celor dragi,
sa va aduca tot ce va doriti!
CRACIUN FERICIT!
Mary,sa stii ca am luat si noi revista Mami si de atunci cantam mereu!
Chiar cautam continoarea de la "In padurea cu alune" pentru ca eu stiam doar prima strofa.
Poze
mimsi spune:
quote:
Originally posted by irina81
Mimsi,noi l-am imbracat pe matei in hainele noastre cand ne-am dus la biserica,iar nasa l-a imbracat dupa botez.
Poze
Da, Irina, numai ca noi nu trebuie sa ne scufundam in apa si nici sa ne dezbracam prea tare.
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
nicole74 spune:
Mimsinoi am fost raciti rau, doctora ne-a dat antibiotic, noi nu am luat, in schimb i-am dat calpol si i-am scos mucii de cate ori a fost nevoie pentru ca sunt f.periculosi pentru urechiuse.
Acum am venit de la Chicco, i-am luat fetitei scaun de masa Polly (se poate folosi de la 4 luni pentru ca se da f.mult pe spate), o jucarie duo gym 9modelul nou si pentru picioruse), jucarii pentru dinti si ii luasem acum cateva zile serpisorul cu broscuta ce se infasoara pe manere. De abia astept sa le pun sub brad.
Craciun Fericit alaturi de micuti si de cei dragi. Sa ne creasca mari, sanatosi si frumosi si destepti.
Va pupam
Nicole&Ioana Alexandra
poze
b_irina_c spune:
CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi si mai ales de puiutii vostri! Sa va aduca Mosul tot ce va doriti (cu toate ca eu zic ca ne-a adus deja mai devreme putin ).
si SARBATORI FERICITE!!!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze