Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, foarte dragutza Miruna. Acuma stau amandoua in bouncer

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata la fete!
In primul rand, felicitari Dana_Lucia ptr primul dintisor.
Apoi, multumim Raluca ptr reteta de fursecuri, au iesit super, baietii au dat deja atacul la ele, asa ca azi mai fac o tava.

Apoi, vreau sa ma laud ca dupa 5 sedinte de stimulare: ma incap aproape toti pantalonii, electrozii aia fac minuni.
De slabit, nu am slabit decat 1 kg , mai am 2; dar macar ma incap hainele. Acum sa vad ce o sa fac de sarbatori.

Ioana, ai grija daca vreti sa plecati, sa puneti toate conditiile inainte. Daca au deja contracte ptr voi, sunt disperati sa va ia.
Eu cand am plecat in Franta, nu am stiut sa cer prea mult.
Si daca vreti sa o luati pe Miruna cu voi, atentie la asigurarile medicale.

Eu am nimerit-o cu bona, (asa cred), mi se pare ok.

Jadi, si noi am fost sambata la serbarea de mos Craciun.
Distractie placuta, dupa cat ai muncit, o meriti.

Sa imi ziceti si mie daca cititi legea asta noua cu CIC: este nevoie sa intru in CIC ca sa am dreptul la stimulentul de 300ron ?

O zi super,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

nu am mai scris de mult.
treaba multa treaba.....
in 18 am avut botezul. Totul a fost ok.

apropo de vaccinuri.stiam ca sunt 3. dr de familie mi-a zis de 2. trebuie sa clarific. sa-mi cumpar al treilea.
cica unul de da in picior si unul in gurita picaturi. ala al treilea cum se da?
sau cum sa fac?

noi am avut deja 5.550 g miercurea trecuta.
Sab ii tot dau.
colicii au disparut.

pusi
Hildi

Stefan 1 luna si 13 zile

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Cristina (cge) multumim pentru felicitari si un de la Alberto pentru Ancuta!
Salutari din ,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Codruta si eu am aceiasi problema cu pampersii, ii vin sub burtica si il cam jeneaza. Acum am luat huggies (ca nu erau pampersi nr 4 la mall si nu mai aveam nimik acasa ), nu ii cad sub burta, dar mie nu-mi plac. Sunt prea lati intre picioare si sunt tari si rigizi.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

ne laudam si noi cu o noapte buna, Andrei a dormit de la 9.30 pana la 6, cu o trezire la 2.30 pentru papa, la 6 am avut program de gangurit si de joaca, a mancat, l-am schimbat si a mai dormit o tura de la 7 la 10! si adineauri a adormit iar!
Andrei s-a rotit azi pentru prima oara, l-am lasat in patut si l-am gasit asezat invers de cum il lasasem si si-a aruncat si zornaitoarele din patut!!!!sunt asa de mandra de el!!!!
noi cu bradutul mai asteptam, mie imi place sa il impodobim in ajun, ascultand colinde si adulmecand mirosul de sarmale si cozonac. desi anul asta nu cred ca mai am timp de facut cozonac! e mai usor sa-i cumpar! da de piftie nu scap......

Mary si bebe Andrei (29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua fetelor!

Am reusit si eu sa ma trezesc... azi noapte m-am culcat la 12 si am crezut ca ma trezeste copilul, cind el s-a trezit la 2 . A papat repede, cind sa il schimb mi-a facut o bolta pe parchet si covor si pina la urma l-am dovedit.
S-a mai trezit la 7, iar l-am hranit, l-am schimbat si culmea mai vroia somn. L-am bagat in pat si a dormit pina la 9 ora dupa care l-am pasat la babe si eu am dormit pina la 11 si am visat cite in luna si stele, numai aberatii. Cind m-am trezit, copilul astepta sa fie hranit, nu puteam sa imi tin ochii deschisi. Asa ca m-a ajuns oboseala si asta nu de la copil...

Acum l-am scos pe terasa si avem o tante la curatenie, mai si asa bufneste si trinteste pe balconul ala ca imi vine sa o iau de o aripa si sa o dau afara... dar a terminat parterul si la etaj nu se bagase ca o oprisera mamele ca sa nu ma deranjeze asa ca nu pot sa impiedic femeia sa faca curat.

Mamele au plecat intr-o vijiiala scurta mai tin copilul 10 minute si il bag in casa...

Si uite asa incepe o noua zi in viata noastra... deja mi s-a luat de sarbatori cred ca sint intr-o mica depresie dar pina deseara sper sa treaca

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Cristina eu asa cred, ca trebuie sa intri in CIC ca sa iei stimulentul... acum nu am idee daca trebuie sa intri in decembrie sau ianuarie...asta imi este si mie clar... cele care au intrat in decembrie iau CIC pe legea veche? ca eu tot il rog pe sot sa imi spuna si zice ca nu are timp deocamdata de legea asta!

Mergi la inceput

M-am lamurit, la articolul 24 spune foarte clar ca se aplica ordonanta si celor care au intrat in cic pe legea veche... ma duc sa ajut pe tante sa puna draperiile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna fetelor

Antoine al meu sa trezit azi marait ,nu stiu ce are dar vrea numai in brate doarme cite 10-20min si dupa ce se trezeste incepe si urla ,
sper sa nu fie asa toata ziua ca am treaba ca Joi imi vine tata si soacra mea din Romania si este o harababura in casa

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput