Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 12

Simo74 spune:
S-a trezit! Pentru mine incepe sarabanda!
Pentru voi fetele noapte buna!
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

dana_lucia spune:
Buna tuturor, noi scriem mai rar si uite ca ma "ratat" sa ne laudam cu primul dintisor care a aparut deja de mai bine de o saptamina. Suntem foarte bine atit bebe cit si eu, bebe e un mincacios si deja e un fan al piureului de fructe si morcovi caci noi am inceput diversificarea ca tare am un bebe hranaci!
Nu stiu daca foloseste cuiva dar mi-a dat o asistenta un calcul cu cit ar trebui sa manince un bebe pe zi functie de greutate si asta e: 150 mg/kilogram de greutate (de ex. la 3 kg 450 ml pe zi ar fi idealul dupa formula lor).
Jadi, si eu am cezariana si am avut citeodata amorteli in jurul operatei si doctorul mi-a spus ca e normal caci se reface sistemul nervos din acea zona si asta poate dura si 6 luni.La mine au trecut acum asa ca nu iti face probleme, vor trece.
Va salutam si toate bune,
Dana Lucia si Alberto

RalucaCostiurin spune:
Seara buna si felicitari lui Andrei! Mary, cand ma gandesc ca Radu e exact de-o varsta cu el! wow!
Eu am o intrebare, azi am vazut ca Radu are un obrajor mai umflat ca celalalt. In gura nimic deosebit. A fost si mai marait ca de obicei. Ce sa fie?
Altfel, isi roade mana pana in gat si baloseste tot in jur. L-am adormit in brate, ca nu era chip sa-l consolez cu altceva.
Noapte buna - sunt rupta!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

doruletz spune:
iaca si noi la spartu' targului
Ioana, 'de rien' Io zic ca la 50K nu se refuza e un salariu foarte bun! L-am intrebat pe consort si voiam sa-ti zic ca am exagerat cu cei 20K impozit, de fapt sunt vreo 13K
nanadana, merci mult, te-am intrebat ca voiam sa stiu unde ii pun patchurile cu anestezic. Acuma nu i le mai pun nicaieri ca am sunat-o azi pe pediatra, i-am spus ca pitica e mucoasa si tusitoare si in plus luam avionu' miercuri si ea a zis ca in cazu' asta amanam vaccinul. Oricum o duc maine la vizita lunara da' vaccinul i-l face mai tarziu sau o sa-l facem in Corsica.
Noapte buna
Alexandra - 13 oct 2005

Tonnia spune:
Copilul meu cred ca are ceva, a fost marait toata ziua, a mancat cam prost iar azi noapte a dormit prea mult legat -7 1/2 ore, cand s-a trezit a mancat asa si asa. Mi-e cam frica! Am sunat-o ieri pe pediatra dar nu a stiut ce sa-mi zica, febra nu are...

Ioana75 spune:
Buna dimineata fetelor! La multi ani pentru Serban Andrei, Tudor-Gabriel, Dennis Sven, Fabiano-Antonino!
Dana Lucia, felicitari pentru primul dintisor! Ma bucur ca sinteti bine!
doruletz, daniela, sarumina pentru detalii! O sa analizam situatia pe toate partile, sper sa luam o hotarire buna. Sa nu patim si noi ca baba ramasa nemaritata, care a refuzat ultima cerere in casatorie pentru ca nu stia ca e ultima
.
Aseara cred ca a baut fata energizant, ca era ora 11, eu de-abia stateam treaza, iar ea ridea in hohote si gingurea incontinuu. A fost prima oara cind s-a manifestat cu asa limbarnitza. Pacat ca n-am avut camera sa o filmez, vorbea cu oricine ii adresa un cuvint, inclusiv cu televizorul. Abia astept sa vina taica-su peste citeva zile, sa ma pot eu culca linistita la 10 si sa stea cu el.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

dana_lucia spune:
Buna tuturor!
Ioana, multumim mult pentru felictari si ca ne raspunzi de cite ori scriem, esti o draguta!. Am citit ca ai intrebat despre salarii si taxe in Franta, ai dori un PM in care sa iti explic despre unele avantaje ca reduceri de impozit pentru straini cu o educatie speciala, ce-i drept asta e exemplul Olandei dar poate poti intreba si in Franta despre astfel de posibilitati, ce zici te-ar interesa?
O zi buna si salutari la toata lumea!
Dana Lucia si Alberto

Ioana75 spune:
Dana Lucia, multumesc. Sigur ca ma intereseaza un PM cu datele respective.
Raluca C, am tot uitat sa-ti spun ca ai toata admiratia mea ca faci sarmale si prajituri. Eu ma pot imagina cu 3 copii in jurul meu, dar la bucatarie inca nu sint pregatita sa intru
.
Se pare ca azi voi face si eu bradul, de-abia astept. Partenera lui fratelo vrea si ea sa-i las citeva cregi sa le impodobeasca. Cred ca o sa scot repede globurile de pe citeva crengi inainte de a ajunge (ca vin tocmai simbata)
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

karmenutza spune:
Neata!
Fata mea cred ca are si ea ceva ca a dormit prea mult. S-a culcat ieri la 5 (in loc de 7) si am trezit-o eu la 1 azi noapte sa-i dau mancare, ca manncase la 2 la pranz ultima data. La 1 a mancat si s-a culcat iar pana la 6. S-a sculat, a mancat si s-a culcat iar panna la 9,45. Deci somn: 17-1; 1-6;6-9,45. Si acuma iar vroia sa doarma dar am inceput noi sa ne jucam cu ea ca s-o mai tinnem un pic treaza. Acuma sughite si rade cu ta-su, care e in concediu 3 zile. Febra nu are.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

codruta_grg spune:
Buna dimineata!!!
V-am mai intrebat: nu aveti probleme cu pampersii sa se stranga sub burtica? Ca pe mine ma dispera. Cum da din picioare si le ridica tot pampersul este strand sub burtica si se face rosie.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI