Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
mary ilie spune:
eu chiar mi-as dori sa semene baiatul la dantura cu tati, ca desi s-a nascut cu 2 dinti, are o dantura perfecta si nu stie ce e aia dentist, pe cand eu.......am abonament la dentist
chiar azi am vazut in revista mami pasta de dinti pentru bebelusi si periuta de dinti degetar, pe care o pune mami pe deget si il spala pe bebe mai usor pe dintisori! e super cool, ultima moda in materie!
fetelor, eu ma duc la somn, acum cat doarme bebe, ca nu stiu cat il tine!!!
v-am pupat!
noapte buna
mary si bebe Andrei
dani_flor spune:
ioana am trimis un pm, m-am gindit sa nu stresez fetele cu oftopicu'.
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
dani_flor spune:
marinela, fetelor, faini braduti, dar eu nu pricep, voi ati cumparat SI impodobit bradutii????? asa se poarta acum in ro?
noi nu inca, nici una, nici alta...
fetelor, uite, pe fi-mea (bebelina) am tinut-o azi linga computer sa mai activez si eu pe forum. Si a stat numai intr-o criza toata ziua . o fi geloasa ca nu am fost numai a ei ??!!!. nu pare ca urla de colici...da eu stiu ...
Simo74 spune:
Uraaaaa!!!!!!!!! A adormit bebeul la 11. Ptr noi e o mare realizare si trebuia sa o impartasesc cu voi.
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos
marinela79 spune:
Noi avem bradut artificial si aam promis ca atunci cnd Iaris va implini 3 luni il vom impodobi si am facut-o, promisiunea-i promisiune
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
dani_flor spune:
bravo simona. La tot mai multe seri de astea!
hehehe si eu ma laud cu o stelutza, am trecut de 100 de mesaje.
O iau si eu spre culcare, vad ca ati intrat in pauza de noapte .
de fapt la voi e aproape 12. Nopate buna!
Va pupic,
dani_flor spune:
normaaaaal! promisiunile se tin! desi l-am vazut eu des cu tepii mari, nu m-am prins ca e artificial. de fapt se zice bradutz ecologic
Nopate A SE CITI Noapte
jadi spune:
Eu am finalizat si octombrie, mai am noiembrie si pot sa stau linistita pina pe 25 ale lunii urmatoare... cert e ca balanta asta de ii trebuia sotului de urgenta nu mai este urgenta dar m-a mobilizat ca sa termin de inchis toate luniile la care am fost restanta, ba ca eram gravida ba ca eram mama cu responsabilitati.
Cert e ca sint obosita frinta si miine ma asteapta o alta zi plina, mamele vor sa gospodareasca si cind pot lasa copilul cu ele o sa trebuiasca sa merg la gradi la finutza mea.
Si uite asa daca nu te oboseste copilul se gaseste intotdeauna cineva sa te oboseasca...
Noapte buna copii!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
marinela79 spune:
Ah.Sa vezi ce ecologic e cand il scoti din beci dupa un an si e plin de praf, dar sunt pro.Nu vreau sa mai vad paduri taiate, ca ma apuca plansul, si nici braduti aruncati la ghena dupa cateva zile tinuti la caldura
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
jadi spune:
Am uitat sa va zic... am tot stat pe scaun zilele astea si? ma doare operatia ingrozitor... imi amorteste intr-un fel anume. asa inainte nu imi dadeam seama, mai in picioare mai culcata, dar pe scaun e naspa...
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005