Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 14

nanadana spune:
Dorulet sanatate lui Alexandra si calatorie placuta in Corsica
Dana Luci felicitari pt dintisorul lui Alberto
poze
DanaAntoine

jadi spune:
Eu incerc sa cred ca acest copil al meu are perioade si perioade... 3 saptamini nu maninca si una da... saptamina asta este cea cu mincare... maninca de la titi 70-90 ml si 50-70 de la bibe. Insa bibe nu il vrea imediat... intii il rigii, apoi il schimb si dupa il tin in brate cu suzi in gura... suge ce suge din suzi, ii scot suzeta ii bag bibe... maninca 10 ml apoi alte 10 minute suzi iar 10 ml bine si dupa alte 10 minute suzi goleste biberonul... in total cel putin 1 ora de bagat cu de-a sila pe git. Cert e ca nu mi-a mai vomitat de ceva vreme, ii mai vine inapoi dar nu il vad la gura... il apuca sughitul. Si cred ca s-a reglat si cu scaunele, ieri a facut 2 /zi, astazi numai unul mic mic.
Doctorita mea de familie mi-a spus ca nu are rost sa ma sperii, antibioticul pe care i l-am dat e foarte puternic si e normal sa aiba apetitul scazut circa 1 luna. Nu ca ar fi fost vreun mincau inainte.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

mary ilie spune:
Dana-Lucia felicitari pentru dintisor!!!!!
fa-i poza lui Alberto si hai sa deschidem albumul "primii dintisori" am reusit si eu sa-i fac poza lui Andrei, da nu merge sa o descarc din aparat in calc. sau gresesc eu ceva si nu merge...... astept sa vina tati!
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

maddy77 spune:
Buna fetelor,
Copilul meu parca stie ca-l duc la dr azi..si-a revenit cu mancarea..aseara a mancat la ora 22-180 si la ora 3-130,apoi a mancat la 7 si la 11 si acum doarme.
Karmenuta,a dormit ff mult fata ta,ai avut curajul s-o lasi sa doarma..eu una cum sunt dispe cu mancatul as fi trezit-o..si eu imi faceam ieri probleme ca nu mancase le la ora 3 noaptea la 11 ziua,tot vre-o 8 ore.Cred ca sunt si ei cu toane si ar trebui la sati in pace.
Dana,Mary felicitari pentru dintisori
Jadi si eu m-am culcat inapoi dupa ce a adormit copilul la ora 8,am dormit pana la 10 si am visat numai tampenii,m-am trezit mai obosita.
Vreau si eu sa dorm ca pe vremuri!!Asa patesc si eu cu bibe,o mai ridic,mai zdrangan cu jucaria,mai cant..mai am un pic si stau si-n cap numai sa manance..pe ea o apuca foiala pe la jumatea biberonului si uneori reusesc sa il bag pe gat.
Sofia,eu am doar 11 luni..am depus cerearea incepand cu 1 dec,am sunat la servici si m-au zis ca e ok si ca intru anul asta si n-am nevoie de dosar,decat sa ma duc la primarie si sa ma interesez ce acte-mni trebuiesc,ca cica de la anul ei ne platesc.
Raluca,felicitari pentru ca esti o harnicuta!!
Eu nu reusec sa fac mai nimic,noroc ca al meu sot nu prea mananca acasa si de sarbatori o sa gateasca soacra anul asta,eu si asa nu prea mananc acum sarmale si altele de porc...dar sotul meu e cam gurmand,asa ca trebuie sa-i satisfaca poftele
maddy & Bianca (13.10.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos

dana_lucia spune:
Buna fetelor si multumim mult Nanadana si Mary Ilie pentru felicitari. O sa incerc sa ii fac o poza lui Alberto dar nu e tocmai usor, nu prea sta caci ii mai iese inca un dintisor si e cam siciit si trebuie sa prind un moment cind ride si sa fiu cu camera pregatita, o sa incerc sa vedem ce reusesc.
Ioana ti-am trimis PM-ul despre care am vorbit.
Numai bine tuturor si sa aveit o zi cit mai buna in continuare.
Dana Lucia si Alberto

maddy77 spune:
Fetelor voi fierbeti apa plata pentru laptic praf?Ce apa folositi?
Pe fata me-a o apuca sughitul exact cand incepe sa vorbeasca..e normal??
va pup... s-a trezit!!
maddy & Bianca (13.10.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos

Simo74 spune:
Maddy - din cate stiu eu apa plata nu trebuie fiarta. Si pe Luca il apuca sughitul cand gangureste mai tare. Cred ca se ineaca cu saliva, ca nu s-au prins inca cum sta cu fluxul de fluide prin guritza lor. Dar ii trece imediat daca il pun putin la tzitzi
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

kid2003 spune:
Buna fetele! Nu am mai scris demult ca sunt ocupata sa indop fata. M-a ajuns si pe mine obsesia, sapt trecuta a luat 40 de grame si saptamana asta 160, in total 200 in 2 saptamani, ceea ce e prea putin. Dr a zis sa astept sa se termine luna, se prea poate sa ia mai mult in ultimele 2 saptamani. Daca nu...o sa incep cu completarea, mai bine zis am sa ii dau 2 mese de bibe pe zi, asa mi s-a spus...
Maddy, eu am fiert la inceput apa plata apoi nu am mai fiert-o. Caut in schimb sa cumpar numai marci "bine vazute" pe care sa fie mentionat "produs microbiologic pur". Nu o mai fierb pentru ca ea are deja saruri minerale si prin fierbere se evapora apa si ramane concentratia de saruri mai mare si nu e bine pentru rinichii lui bebe.
Pe mine nu ma poate nimeni convinge sa fierb apa de la robinet. Poate doar dupa ce o dau printr-o cana din aia filtru,a ltfel nu...
Sa va zic de ce: noi avem umidificator de la Chicco (din ala clasic, nu cu ultrasunete). Asta se umple cu apa (normal ca pun de la robinet) si se baga in priza. Face vapori, elimina apa fiarta in particule f f fine in aer... Buuuun, la un moment dat, apa scade sub nivelul bun si aparatul trebuie luat si reumplut. Ce imi vad mie ochii in vasul asta de plastic alb pe care il spal zilnic...nu va pot spune. Particulele de praf din apa se unesc intre ele (se sedimenteaza) si sunt puncte de noroi. Pe fund se lasa ca o mazga neagra si mai plutesc si niste chestii galbene pe acolo, ca niste faramituri de paine...Nu ma intrebati ce sunt, sunt de-a dreptul dezgustata cand vad ce e acolo...Am pus si Izvorul Alb (eu d-asta folosesc la laptele praf, mai mult) si nu s-a lasat nimic in aparat...
Ati vorbit de umidificator...In primul rand e bine sa aveti un higrometru in casa care sa masoare umiditatea din camera. Nu trebuie sa scada umiditatea sub 40, atunci se cheama ca e aer uscat. La noi se manifesta asa: se infunda nasul noaptea, se usuca buzele...La fel pateste si bebe. Fara umidificator suntem tot timpul cu nasul infundat si nu putem respira pe nas, trebuie sa respiram pe gura si se usuca gatul. Bebe face muci si ea nu stie sa respire pe gura, asa incat urla pana se desfunda...De cand e umidificatorul nu mai avem probleme, a crescut la 45-50 (tot nu e mult) umiditatea, dar ne simtim mai bine.
Puteti umezi aerul si cu un vas cu apa pe calorifer sau cu prosoape ude puse pe calorifer...

moki spune:
Hai ca am dat de cap problemei..scrisesem un cuvant avand in continut ceva mai neortodox si de-aia iesise ciudatenia aia de exprimare,ca-l inlocuisera astia din oficiu...
Noi suntem ceva mai bine,bebe Mario s-a mai calmat,i-am dat Debridat si apa de orez sa-l stranga la burtica si parca nu se mai frichineste asa la supt..
Noi facem bradutul vineri si inca sunt in dilema ce sa pun sub el pentru bebe dar si pentru tati..voi cu ce cadouri va mai laudati??,
Moki si bebe Mario
poze

gabiarama spune:
Ioana , multumim pt urari Felicitari copilasilor care au deja dintisori
Noi suntem in febra pregatirilor pt Craciun : curatenie , cadouri ,cadouri si iar cadouri ...Nu stiu ce l-a apucat pe sotul meu anul acesta ... O fi si el cuprins de spiritul sarbatorilor : vrea sa daruiasca mici atentii la foarte multa lume : nepot ,finuta , parintii finutei , nasii de botez ai lui Tudor si ai lui Mihnea ,nasii de cununie ,prieteni mai apropiati si nu in ultimul rind copilasii nostri .El care nu intelegea de ce toata lumea se agita cind e vorba de Craciun !
Si cine se ocupa de cadouri ? Doar eu , ca el e toata ziua la munca .Ieri am dat o raita prin magazine cu tot cu Tudor ,dar m-a ajutat o prietena la carat sacose .Am zis ca nu dureaza mai mult de juma de ora , dar pina la urma am stat vreo 3 ore si inca nu am luat pt toata lumea.
Nu mai spun ca din cauza agitatiei ieri am dus lipsa de lapte si copilul meu cred ca a cam facut foamea.Azi stau sa ma linistesc si de miine o iau de la capat.
Gabi
Poze