Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 15

karmenutza spune:
Fetelor, cum ii spune jucariei aleia noi de la chicco? Ca am uitat si nu mai stiu unde sa caut mai in urma? Ceva cu GYM??
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Simo74 spune:
Karmenutza - se cheama Deluxe Gym.
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

RalucaCostiurin spune:
Hai bonjur!
Mai fetelor, nu ma mai laudati degeaba, ca eu sunt vrednicuta anul asta pt ca trebuie, nu pt ca am chef. Dar atat e de inradacinata traditia la mine in casa, ca daca sar peste ea nu ma simt eu bine! Nu mai zic de mama mare, care asa a trait o viata, cu cozonaci si turte dulci si o multime de fursecuri toate facute de ea, si care nu concepe dulciuri de cofetarie... Adevarul e ca suntem toti gurmanzi.
Azi am lalait-o tare. Asa fac, daca nu ma scol de dimineata. Dar la 6 cand i-am dat lui Radu papa era chiar prea devreme!! Ca atare am dormit pana la 10 - m-a trezit cupilu' de foame. Tot asa, numai tampenii am visat si m-am trezit batuta.
A facut sotu' o escala acasa, sa iau eu masina sa ma duc sa iau un pachet din FR, mi-au trimis prietenii atentii pt BB, saracii nu stiau ca-mi fac deserviciu! Era o coada la colete de tot sa stai 5 ore, d-aia unde se inghesuie lumea si zice ce bine era pe vremea lui tovarasu'. Mi-a sarit tandara si voiam sa plec, dar am zarit un nene de la posta pe-acolo si-am zis sa incerc marea cu degetul. M-am dus la el si i-am zis ca am copil mic acasa, i-am dat 50000 de-o bere si... m-a rezolvat pe din dos. Cu fitze de la lucratoarele postale, pana s-au convins ca eu chiar am copil mic si sani nemulsi, pe urma erau prietenoase.
Am venit acasa, oricum am pierdut o ora cu totul, am iesit cu ala micu' prin curte si m-am mai invartit de 2 ori aiurea, da-i de mancare si gata ziua. Nici spalata nu sunt! Dupa-masa vreau sa ies cu sotu' la cautat cadouri - simbolice anul asta. Voiam sa-l spal pe Simba azi (cateloiu') si eventual sa ma vopsesc, am si o salata boeuf pe lista ca maine vine tante la curatenie si sa am cu ce-o hrani.... of, iar o sa fie Radu cu fundu'n sus toata ziua! Tot asa, planuiam sa aduc bradul in casa, dar tot nu e in picior... poate vine Mosu' sa-l puna!
Jadi, apropo de cheful de sarbatori care pute a deprimare, cum s-ar zice "compatimim impreuna"! La mine functioneaza aia cu datul unui picior in sezut ca sa depasesc starea, problema e mai nou sa ma mobilizez sa mi-l dau!
Cu apa, tocmai am luat cana Brita si fierb ce e filtrat. N-am vrut apa plata ca e prea incarcata cu minerale (nu ca aia de robinet, cu reziduri !!)
Ma duc sa pap ceva si poate mai sterg de pe "to do list", tineti-mi pumnii.
Pa
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

locca spune:
Buna buna
Nu am mai intrat de cateva zile si iar ati scris mama-mama. Ma apuc sa citesc din urma acum desi nu stiu daca o sa acopar tot.
La multi ani sarbatoritilor!
Eu iar sunt la modelul "bretele" , sper sa-mi revin ...
ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Ioana75 spune:
Capitolul urmator ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64791" target="_blank">aici.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)