Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Of, n-am poza compromitatoare cu tasu lui fisu! Am pus si eu una mai haioasa, dar d-astea cu tati adormiti, nici o sansa, intrucat are grija sa depuna copilul in patut si daca plange, lui nu-i pasa, ca sforaie oricum mai tare!
Imi zicea ca noaptea trecuta s-a sculat de Radu ce se frichinea, ajunge baiatul nostru cu capul in aparatori si cica era tot strambat, s-a dus de l-a tras mai in jos si cica l-as fi n=intrebat ce s-a intamplat. Eu habar nu am, iar m-apuca somnambuleala, ca doar e luna plina!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Am tot cautat sa gasesc o poza cu sotu si BB precum aveti voi dar, nu am gasit.Am pus insa in album doua poze in ipostaze diferite.Putem pune si doua nu?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor eu zic ca ar fi frumos sa mai facem un album cu bebelusii in timp ce le facem baita. Ce ziceti?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

iar s-a schimbat capitolu' pana sa ajung si io sa scriu. dar nu-i nimic ca am mai reuperat din urma.

Multumim de urari, azi facu Alexutza 2 luni si a primit cadou...niste prajituri (ca si asa ma lupt cu kilogramele ). Si am avut si noi sedinta foto, am pozat ca manechinele ca suntem mari deja!

V-am admirat pozele din album, zmeii sunt teribili (mai ales Nuka, parca o si aud!!) dar si taticii sunt tare haiosi! ca de bebei nici nu mai vorbesc.

Poate se indura careva sa-mi trimita si mie parola de la album ca as pune si io o poza doua. merci frumos

nanadana, nu, eu n-am luat pompa aia de pe net, folosesc una manuala cumparata in farmacie si nici pe aia foarte des. Nu prea stiu ce sa cred despre produsul respectiv, nu am reusit sa gasesc suficiente informatii nici macar pentru a-mi da seama daca e omologat sau nu deci nu ma pronunt.
Cum a fost la vaccin?

antonela, si noi facem vaccinul tot pe 20, problema mea este ca pe 21 trebuie sa luam avionul si daca face febra sau altceva o sa fie cam greu. Din cate am citit pe aici nu prea au fost reactii secundare asa de groaznice. M-ai mai linistit spunandu-mi ca nu e obligatoriu sa fie facut la 2 luni fix, poate o sa rog pe pediatra sa-l amane putin.

noapte buna!

Alexandra - 13 oct 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by sofia_misicu

quote:
Originally posted by Veve

quote:
Originally posted by RalucaCostiurin

Bine, mai moderatorilor ciufuti, inlocuiesc verbul a pizmui cu verbul a invidia!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Doar nu-ti imaginezi ca sta vreun moderator la panda,gata sa sugrume din fasa tot ce(-a)pare mai "neortodox" pe forum...E vorba de un motoras care face treaba asta murdara
Marlena,daca vreodata e ceva de modificat si subiectul este deja inchis,poti apela fara problema la unul dintre moderatori!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

ba uite ca e la panda!!!

Sofia si Irinuka

Parol ca nu e!Era un mesaj nemoderat la subiect,de-aia intrasem;da' dupa cum vezi,de-acu'-s mai atenta!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Haideti ca numai acum noaptea apuc sa va scriu si eu.
Dupa ora la care scriu s-ar zice ca sunt in America (as vrea io).

Noi suntem bine, tocmai ce am scapat de soacra.
A venit sa o duc la doctor, si le-a luat cadou de mos Nicolae copiilor ca niciodata pana acum.
Vroia sa le mituiasca mama

A venit si s-a certat cu Victor, de parca aveau aceeasi varsta. Dupa care i-a crescut tensiunea, trebuia s-o linistesc si pe ea.
Numai tampenii.
Bine ca a plecat, a zis ca nu mai vine pana la anul.

ieri i-am dat Ancutei ptr prima data supa de radacinoase.
I-am pus mai mult morcov si a iesit dulcica, a baut-o mititica.
Frati-sau se pregateste de serbarea de Craciun de sambata asiduu.

Bona mi se pare tot ok si am reusit sa nu ratez prea tare programarile la masaj, drept ptr care am inceput sa mai slabesc.
1kg dupa primele 3 sedinte din fiecare procedura si vreo 2 cm in talie. Burta se duce repede, pe cand ce am depus pe coapse greu.

Se pare ca vineri cand Anca va face 3 luni, voi iesi din categoria mixt si voi trece la artificial.
C'est la vie, si probabil ca as fi putut alapta mai mult daca as fi avut energia necesara.

Alta realizare mareata sunt brazii impodobiti din casa. Sunt super si cand plange Anca o pun sa se uite la luminite si tace.
Victor are un brad artificial mic, pe care anul asta il imparte cu sora-sa.
Am cam pregatit si cadourile de mos, ca sapt viitoare seful nr 1 e acasa, si nu ma pot desfasura.
Ancutei i-am luat o veioza muzicala de la Chicco.

Super ideea cu albumul cu tatici. Si modul cum isi supravegheza odoarele e bestial.

Albumul cu zmei parca e cu sunet

Mifloricica, ce ma bucur ca ai revenit la vechea ta pasiune DC.
Ce face Ana-Maria ?
Ioana, sper ca a fost ok mama ta la controlul la inima.

Nicole, incearca si cu Osccilococinum ca sa invingeti raceala.
Si eu sunt de parere ca nu antibioticul e prima optiune la raceli.

Sa va uitati si la noi in album sa ne vedeti imbracate in sarafan de blugi - album 'Poze copii nov-dec 2005'.

Pupici,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Jadi, super ca vom fi vecine.
Ne vedem in parc si cu Ramona.

Dar si noi vrem sa facem o miscare prin iunie anul viitor sa upgradam la 4 camere pe Mosilor. Sa vedem daca vom reusi figura.
Acum suntem 4 in 3 camere si Victor va trebui sa fie singur in camera cand va merge la scoala (sept 2006).

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

Buna dimineata mamici si bebici
de 2 zile Dennis e tare racit tuseste si respira tare greu,am fost ieri la medic si am primit sirop si ceva picuri pt nasuk.au mai fost bebei raciti si ce le-ati dat?sper sa ne treaca cat mai repede.
Carmi la ce biserica l-ai botezat pe Fabiano?(catolica?
am fost si eu sa vorbesc cu preotul pt botez si sa vezi ca nu prea vrea sa-l boteze deoarece eu sunt ortodoxa ati mai auzit voi asa ceva.?
pupici mihaela si micutul Dennis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelo! La multi ani celor 3 sarbatori ai zilei!

Fetele care inca mai sinteti moderate: scrieti mai des, sa faceti cele 10 mesaje intr-o zi, sa scapati de moderare! Sa stiti ca puteti sa le scrieti pe toate intr-o ora.

doruletz, ti-am trimis adresa, asteptam pozele.
cristina, multumesc de intrebare; mama nu a iesit mai rau ca de obicei, i-a dat o lista cu pastile sa le ia. Si noi am primit urs asemanator, doar ca e galben ca un pui. Tare frumusica e anca cu sarafan. Si Miruna o tot striga: ancaaa, ancaaa.

Fata mea nu sta nici un moment fara dejtu'n gura. Maica-mea zice ca roade pentru ca ii ies dintii. Suzeta, o tine cit o tine, dar cind o scapa, pac dejtu'. Astept miine seara sa vad cum se prezinta la inventar, pardon cintar. Azi o sa iesim la cumparaturi pentru craciun, materie prima sa faca mama bunatati.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza dragutzelor!
Codrutza, Carmi, GinaM, Cristina !
Ioana, bine ca mama ta e bine!
Cristina, bine-i sta fetei in sarafan! Frumusica foc! Chiar vroiam sa te intreb, tu nu te stresezi cu Ancuta si cu Victor legat de capitolul rujeola? Ma gandesc ca Victor merge la gradi, in colectivitate;
Ana e bine acum, ii dau si ceva lapte praf completare zilnic si a inceput sa-mi ia in greutate - ca nu se mai putea - mai exista vreun copil in grupul nostru care sa n-aiba inca 5 kg la aproape 3 luni??? Sau a mea e cea mai slaba, puiul meu drag de gostat!
La multi ani sarbatoritilor zilei!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput