Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
RalucaN spune:
Neata buna!
Bun venit noilor mamicute si bebelusilor lor! O sa va simtiti bine aici cu noi.
Fetelor, voi nu ati auzit? Se anunta deja primul dintisor. Pai tre' sa-l intampinam cum se cuvine!
Hai Luca! succes, sa iasa fara prea multe batai de cap.
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze
codruta_grg spune:
Buna dimineata!!!!
Am trecut cu bine peste noapte, fara febra. Nu i-am mai pus aseara supozitor de paracetamol.
Raluca, esti sigura de diontzisor? ca asa mi s-a parut si mie, dar tanti doctor mi-a zis ca trebuie sa fie umflat. Daca e asa: FELICITARI!!!!!
Ioana, la fel sta si Petra si la fel zice si maica-mea de ros. Dar ieri s-a uitat dr. si a zis ca inca nimik. Poate ei simt in interior si daca nu se vede!!!
Mihaela, sanatate pentru Dennis.
Am uitat sa va zic ca am 56 kg. Mai am de dat jos 2 kg. Nu m-am urcat pana ieir pe cantar de o luna si atunci aveam 60 kg. Si nu am facut nimik special, mai mult, am mancat la cioco....
Oricum, in fiecare zi spun: de maine incep sa fac abdomene....si tot uit. Poate de la anu'
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
RalucaN spune:
Nu ma Codru, nu la a mea, ca faceam apoplexie daca vedeam dinte la 2 luni. La Luca al lui Romana.
poze
codruta_grg spune:
Vaaiii, Ralu..:))) cum ai scris, eram sigura de tine.....Lasa ca vine si randul vostru.
Atunci hai dintzisorul lui Luca
Ioana, Petra nu mai vrea sa stea in bouncer.
Fata mea e in carucior langa mine. Sughitza. A adormit si gata cu sughitzul.
Stiti ce ma enerveaza? Trecem de colici si dam in crescutul dintzisorilor si tot asa......intrevine cate ceva sa se maraie copilu'.
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
codruta_grg spune:
Maddy... ce fain e fotoliul sau canapeaua pe care sta Bianca in albumul de o luna. Portocaliu!!!! Si eu vreau asa sa iau in camera la Petra, de 2 locuri (care sa se si desfaca). dar nu am vazut prin Cluj.
Poze cu noi
RalucaN spune:
Fetelor, eu de o saptamana ii dau doza lunara de calciu si Vitamina C. Si fix de o saptamana nu mai vrea sub nicic un chip sa manance mai mult de 650 ml pe zi . Pai atata manca la 3 saptamani, si la o luna si o sapt. manca si 800. Iar acuma... s-a sclifosit. Oare sa aibe leg cu faptul ca ii dau vitaminele? Si o satura ele? Sau are o perioada de mironosita? Dar inca nu imi fac griji pt ca la greutate stam bine (zic eu), ca avem 5600.
Craciun fericit tuturor!
bursicutza
Diana30 spune:
As pune si eu ceva poze ,dar exista o serie de dar,adica:nu am parola,dar nu am activat nici pm,dar nici nu stiu cum se face asta una(is convinsa ca necesita multitudine de studii).
Concuzia:am nevoie de ajutor!cu rugamintile de rigoare.
Diana si Mihnea(18.10.2005)
Diana30 spune:
Ce mandra-s de mine insami,am reusit sa-mi activez singura singurica PM
scuzati ca tot bat campii pe aici da vreau sa scap de moderare
Diana si Mihnea(18.10.2005)