Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
kid2003 spune:
Sofia, Debridatul trebuie aruncat dupa 30 de zile, nu ii dai mai mult copilului. Adica dupa ce ai reconstituit suspensia. Dar eu stiu ca poti sa ii dai copilului, numai ca incepi alta sticla. Mie asa mi-a zis medicul si de altfel scrie si pe prospect ceva de genul asta...
codruta_grg spune:
Kidd, oare si Bonnisanul trebuie aruncat dupa o luna de cand se desface cutia? Ca eu ii tot dau (o data la cateva zile) si e deschisa sticla de vreo 2 luni. Nici nu m-am gandit
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
mary ilie spune:
eu mai bantui pe net , ca vad ca fi-miu n-are de gand sa se scoale si eu il astept cu toate cele de baita pregatite, da vad ca doarme frate.....sa-l vedem si la noapte, da parca am o presimtire
Eu pana la urma nu i-am luat biotics ci alte prafuri, cica similare, da care sunt mai potrivite pentru Andrei, cel putin asa zice dr. HIDRASEC le zice, tot asa la pliculet, si i-am schimbat laptele, i-am luat NAN HA hipoalergenic, da cu greu il bea, nu-i place deloc ca e amar. dar se vad schimbari in bine.....scaune legate, parturi la greu, sper sa ne revenim!
am dat si noi o tura pe afara azi, da numai juma de ora ca am inghetat! ce ne facem cand or fi sub 0 grade?
gata, se foieste, am fugit!
noapte buna!
mary si bebe Andrei
mary ilie spune:
Alina te asteptam cu vesti, sa ne zici cum e cu aparatul minune , ca am vizionat si eu filmuletul ala, dar e de groaza, cum a reusit copilul ala sa faca atatia muci??????cred ca nici de la un adult gripat nu scoti asa "productie", cred ca era racit rau saracul
asa ca Alina chiar sunt curioasa, tu ce minuni o sa faci cu el......asteptam!
fi-miu doar s-a foit, doarme in continuare!
mary si bebe Andrei
RalucaCostiurin spune:
Baiatu' meu are energie! Plimbat pe frigu' ala, facut baita, indopat, ragait si se maraie! Ce sa-l pun in patut?! Acum e in carut si mami il leagana cu piciorul, e cu okii mari dar cel putin nu mai plange/maraie.
Am luat o perie de catei de la TCM, mama ce pieptanat a vazut lupu' meu, ca cu periile ce se gasesc pe-aici nu ajungeam nicicum in profunzimile hainutei lui de iarna. E asa de frumusel, poza de reclama, nu alta!
M-am prins si eu ca atunci cand face Radu gimnastica la biberon si nu mai are chef de tras din sticla, de fapt are de ragait. Ca atare fac pauza de groh-groh. Si papa baiatu' tot. S-a vazut si la cantar, 250 g saptamana asta.
Am mai impodobit doua coronite de Craciun azi, mai am doua pt. maine. Parca incepe sa ma razbeasca si pe mine spiritul Craciunului!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
ancris spune:
Fetelor,sa stiti ca am comandat si eu aspiratorul nazal,mi-a venit,si unde sotul meu era de acord initial,acum nu a vrut sa-l folosim.BB are nasul plin si el inca sovaie sa folosim scula.Adevarul este ca si mie mi-e cam teama,mai ales ca l-am incercat pe mine si cam are "forta".Care ati folosit asa ceva,puteti sa ne aduceti si noua argumente ca sa putem sa avem un BB nefonfait? Am pus si noi poze in albumul comun,chiar si la zmei,dar avem doar o poza unde supararea nu era asa de mare.Vom face tot posibilul sa punem o poze care sa ateste ca si noi suntem zmei!!Apropo de aspirator,am intrat pe site-ul celor care-l produc,din Ungaria,iar acesta este absdolut identic cu cel de aici,numai ca este in mai multe limbi si nu are pretul pus.Tipa care-l aduce si cu care am stat de vorba a nascut la CFR2,la dct Gherasie(parca asa a zis!!)si ca dct neonatolog a avut-o chiar pe Dct.Sicoe Dana care este si a mea. Eu am intrebat-o pe dct de acest aspirator,stia dar mi-a zis ca o "extragere"mai fortata poate provoca..nu stiu ce..in limba lor si ca e cam periculos daca presiunea este mare.Dar nu mi-a zis ca nu ar fi de acord cu el.Mi-a zis sa-l testez. La multi ani celor ce implinesc astazi..luni!!!
ANA MARIA SI RADU-CRISTIAN
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos
RalucaCostiurin spune:
Cristina CGE, aveti cadita ca a noastra! Noi avem si suportul metalic pliabil pt. ea, care e genial si multifunctional (punem masa de infasat pe el)
Moki, faina poza lui Mario la zmei!
Codruta, la Debridat e sigur scris sa-l tii doar 1 luna, dar parca la Bonnisan nu-i nimic scris in sensul asta.
Cine da la bb-i vitamina C, sub ce forma, cum si cata le dati? Noua ne-a zis de vit C Natural, 5 picaturi/zi. E cumplit de acra, mi s-au strapezit mie toate cele!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
cge spune:
Raluca, eu i-am dat Ancutei vit. C fiole amestecata in ceai.
Dar tot asa acra este.
Ne bucuram ca avem cadita la fel, noi n-am avut suport de cadita nici la Victor nici acum. Mi se par cam instabile, desi nu cred ca e asa.
Oricum, peste cateva luni sa vedeti aventura cu pusul pampersului.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
jadi spune:
Mi-e somn dar bb inca nu s-a trezit...stau si il pindesc. Cred ca ma duc sa ma bag in pat ca sigur se trezeste in 10 minute...
Si bb al meu era fonfanit in prima luna si acum mai are muci dar ii dau cu apa de mare si dupa aia il string de nas... scoate ceva muci.
Iar cu apa de mare ii dau doar cind ma uit in nas si vad... adica 1/saptamina. In rest il las cu muci ca sa aiba ce depune in kk, hehe!
Noapte buna!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
mimsi spune:
Neata! Multumim celor ce ne-au felicitat ieri si celor care n-au apucat sa ne felicite (stiu cum e - si eu apuc f rar sa urmaresc listuta cu datele de nastere). Ieri a fost dr la revizia de 3 luni si ne-a povestit despre diversificare (daca intereseaza pe cineva, dezvolt) si trecerea de la Humana 1 la Humana 2. Ne-a gasit bine mersi (6,300 kg si 62 cm fata de 2,700 si 47 cm la nastere). Ne-a spus ca nu e cazul sa luam fier ca n-avem fata de copii anemici. L-am intrebat despre rujeola la bb atat de mic si a zis sa evitam multimile, ca atata timp cat plimbam copila in locuri unde sunt copaci si caini (deci nu oameni) n-are sa aiba nimic. Tati e racit fleasca, poarta botnita si clocoteste de nervi ca nu poate pupa fata. Am reusit si eu sa-i fac niste poze in timp ce maraia (neconvingator) in ideea ca am sa ajung odata sa le pun la zmei si zmeoaice. Saptamana trecuta am fost la servici (trebuia) si pot sa va spun ca este groaznic de obositor (asta in conditiile in care lumea m-a menajat la greu).
Cam asta e. LA MULTI ANI pentru sarbatoritii de astazi si sper sa mai dau semne de viata in curand.
Mimsi si Alexia(10.09.2005)