Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
RalucaCostiurin spune:
Miflore, mobilizarea!!
Nu-ti foloseste nici tie, nici mai ales fetei sa mai zabovesti in starea asta. Cauta sa traiesti prezentul imediat, nu te gandi nici la ce a fost nici la ce va fi de-acum incolo. Concentreaza-te la fata ta, e minunat ca o ai! Ea e soarele tau acum, chiar si cand plange. O sa ai timp pentru lacrimi mai incolo, ele raman acolo, in gat, nu pleaca nicaieri indiferent cat timp se scurge. Numai ca acum nu ti le poti permite. fata ta e prioritatea!
Si nu uita niciodata, dupa coboras urmeaza suisul.
Lasa-ne sa te inveselim, priveste albumul zmeilor si nu te simti vinovata daca razi! Noi iti facem galerie, si s-auzim de imbunatatirea productiei de laptic, bine?
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
RalucaCostiurin spune:
Doar ce ziceam slava Dmnului ca-i weekend, ca mai sta si barbatu' acasa, a facut bietul azi-noapte criza de bila (cred ca tine mai putin ca mine la tavaleala!). Drept care azi a trebuit sa fac piata, de stat si pazit/leganat cupilu a facut-o el saracul, dar gatit basca hranit/schimbat lalalalaaa copilul, tot eu. L-am scos cam tarziu afara, dupa 4, si l-am tinut mai putin, vreo 3/4 ora. Am inghetat!!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
cge spune:
MiFlore, asculta-o pe Raluca!!
Gandeste-te la Ana-Maria si nu uita noi suntem alaturi de tine.
Am ras si eu cu pofta de zmei si zmeoaice.
Suntem si noi in album, ce-i drept cu un urlet timid.
Sa nu ne facem de ras ca se supara jadi si Vlad pe noi.
Avem si 2 albume noi : 'Prima baita' si 'Copii nov-decembrie'.
Uitati-va si la noi !!
Fug dupa fructe, ca s-au terminat.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
cge spune:
Ptr mine e tare greu weekendul, sunt cu amandoi copii acasa si cu sotu' care trebe sa se odihneasca, nu poate sa faca nimic altceva.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
alinam spune:
tocmai am comandat pompita de nas, adika aia pt aspirator .... intrebare pt mamicile care o folosesc, mai intai inmuiati mucii cu ceva???? o pot folosi procand mi se pare ca e fornait sau numai cand are cantitati serioase de muci??
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
codruta_grg spune:
De abia am adormit-o pe Petra.
I-am luat temperatura si avea 37 cu 9. Am sunat-o pe dr. si a zis sa ii bag totusi paracetamol. Dar alte simptome nu are, rade, e vesela. Nu stiu ce are. Sa vedem maine!! Mi s-a parut mie ca e mai cald decat de obicei.
Sper ca nu o apuca cu dintii, ca mana prin gura o are toata ziua
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
moki spune:
Hai salutare!
Am subscris si noi la pozele de plangaciosi,dar e cam intunecata..o sa ma mobilizez sa o schimb curand
Hilde si pe al meu il doare tare burtica..de doua zile chiar nici nu mananca bine..trage un pic,dupa care il apuca si se zbate tare,isi freaca piciorusele si se multe ori capitulam..in stilul asta il fac manechin zi-mi si mie cum ii dai smecta,ca tare as incerca si eu?
Pup,
Moki si bebe Mario
poze
jadi spune:
Helou pasaricilor!
Am avut o groaza de treaba ca aseara a venit sotul de la Bucuresti si nu am mai avut timp de frecat netul. Cu ocazia venirii a venit si mos nicu la noi, lui bb un fel de carusel pentru masina (se lipeste cu o ventuza mare pe geam sau suprafata neteda si are o omida, o albinuta, un gargaroi si un fluturas plus o floricica mare cu un fel de oglinda pe mijloc) iar pentru mine un telefon nokia ultima generatie (sa vedem ce o sa fac cu el ca e prea sofisticat). Cica sa nu ma bucur prea mult de telefon ca e si pentru Craciun, hehe. Asa ca am fost numai miere si lapte cu el.
Ma bucuram ca a inceput copilul sa manince, ei de azi noapte am revenit la vremurile trecute... nu maninca suficient asa ca m-a cam frecat la fiecare 3 ore. La ora 7 cind inca era noapte l-am culcat dupa 1 ora de frecat cu tita in gura si urlete si la ora 8 cind s-a luminat s-a trezit broscoiul plin de voie buna si pus pe joaca... noi eram in pat cu ochii cirpitzi... l-am bagat la mijloc si am continuat somnul asa ca a adormit si el... dar am surprins o poza cu telefonul nou cind ridea din tot sufletul asa ca mi-am tras si imagine de fond pi tilifon!
Am fost afara azi... un cancer de am inghetat ca niste kktzi! L-am dus in parcul mare si am intrat intr-un fel de loc de joaca pentru copii (prestam pe acolo la greu cind eram mica) asa ca noi ne-am dat in leagane ca nu era suficient de curent pe afara... copilul dormea fara drept de apel! L-am adus acasa si a mai continuat somnul circa 1 ora timp in care am mincat (a facut mama peshte, bleah!), ne-am pilit cu putin vin si am dat in boala porcului (cum se scoala, cum ii e foame, cum maninca, cum adoarme) dar copilul trebuia hranit si dupa nu avea somn... cred ca am adormit juma de ora si el se freca intre noi parca era la 2.20 asa ca l-am dat in parasire la buni si ne-am mai trezit la 7 cind urla copilul de o foame crasa... imbaiat, alaptat si parcat in pat, speram sa doarma pina la 1.
Mi-a spus sotul ca aveam invitatie la iris, ce rau imi pare ca nu mergem! asta e, cu alta ocazie.
A mai trecut o zi prin viata noastra... miine va fi la fel
Alea Alea
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Sa nu uit... Ioana la noi Biotics-ul nu a actionat in sensul micsorarii scaunelor ... ba uneori face si de 3 ore consecutiv si intr-un stil barbar... mult mult dar nu apos... ma gindesc ca inca o fi sub actiunea antibioticului. De miine o sa ii dau cite un pliculet pe zi pina termin cutia.
Azi am terminat cu antibioticul, o sa arunc sticla ca ajunsesem sa pun apa in ea ca nu mai curgea amestecul . Va dati seama ce gust inchegat avea... mi se parea mie greu de inghitit dar saracul bb... noroc ca este docil si inghite diverse chestii fara sa cricneasca! Plus ca miroase ppul lui... a medicamente, of of of!
Luni la analize, nu prea am idee unde sa duc probele... sper ca pina luni sa ma lamuresc!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005