Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Hildegard - incearca sa-i dai BABY DRINK = ceai, maxim 100 ml pe zi, administrat in functie de mesele lui bb. Eu ii dadeam intre mesele de lapte.
De asemenea, poti sa-i dai SAB SIMPLEX, cateva picaturi in lapte inainte de masa (eu puneam 5 picaturi) si DEBRIDAT (nu mai mult de 30 zile).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna fetelor,

Ioana, esti o scumpa, nu ai de ce sa-ti ceri scuze.

Ina, La multi Ani, sa-ti traiasca Ilinca, sa fie sanatoasa si sa petreceti bine de ziua ei.

Cu baia, o sa incercam s-o mut mai devreme dar e dificil ca vine sotu' cam tarziu de la serviciu. Iar de facut dimineata... si mai greu ca de fapt si de drept sotu' ii face baie, eu stau pe langa ei cu schimbat prosopul, sunt la "suport" cum se spune.

Aseara nu i-am mai facut baie pana la urma si a fost mai bine ca a mancat la 9 si la 12, intre am avut show dar dupa 1 noaptea s-a linistit si a dormit pana la 5 si jumate.

La Multi Ani! tuturor bebeluslor aniversati azi, sa fiti sanatosi si sa primiti cadouri frumoase.

Ma duc sa hranesc odrasla, pupici, sambata placuta,

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna mamicilor!
Va multumesc din suflet pentru cuvintele voastre frumoase si incurajari! Eram sigura ca veti fi langa mine, multumesc!
Eu trec printr-o perioada foarte proasta si grea...bebelusa mea m-a simtit cu toate c-am incercat sa ma port cat mai normal cu ea...probabil s-a transmis prin lapte...laptele care mi-a mai ramas pt. ca productia mi-a scazut simtitor...acum ii dau fetei si un pic de lapte praf completare; sa vedem daca o sa-mi mai revin din punctul asta de vedere; dupa ce ca era din categoria de pui de gostat mi-a mai si scazut in greutate, saptamana asta suntem pe zero...mi-e tare greu, uneori n-am rabdare s-o schimb de o mie de ori pe zi, s-o hranesc, s-o aud cum plange...of Doamne! Trebuie sa ma mobilizez; e greu, e trist, dar trebuie -
Va pup pe toate!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

raluca, multumim mult!!!!
codruta,seinga aia era pt.sfarcuri.ma chinuiam sa-mi formez sfarcurile.imi aratase dr.cum sa fac
tr sa plec
pa

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Miflore, inima sus!

LiaMia - de ce nu se da Debridat mai mult de 30 de zile ca eu deja ii dau de o luna. Am intrebat-o pe doctorita cat sa ii dau si mi-a zis asa in doi per:"da-i.." si i-am dat...

Pe burtica noua ne place muuult. La masaj cand o usuc si plange o intorc imediat pe burta si incepe sa se miste ca rama si se foieste, ridica capul il intoarce pe toate partile. E atat de dulce. Insa mi=e frica sa o las prea mult, adica sa adoarma din cauza ...stiti voi ce..

Legat de pompa de mucisori, uitati site-ul romanesc daca vreti sa comandati: www.overland.com.ro

Sofia si Irinuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Lia Mia,

Eu ii dau Sab 15 pic./3x zi dupa papica.
Nu se da supliment de lichide pentru bebeul meu inca.
asa mi s-a spus asa fac.
Azi nu i-am mai dat Sab i-am dat dimineata Bonissan si la amiaza iarasi cate 10 picuri. Am zis sa incerc si asa ca poate sabul nu e bun si il dau degeaba.
Efectiv nu mai tiu ce sa fac
De Debridat nu mi-a zis nimeni sa-i dau ci numai Smecta.

fetelor este nomral sa nu doarma.
De exmeplu a dormit intre 1 noaptea si 5 dimineta. Apoi d ela 7 la 10 .....si gata acum e ora 16 si el inca nu doarme cnsecutiv 2/3 ore ci cu intrerupere. E foarte greu asa. Vrea in brate pentru ca plange. Nu stiu, il sperie ceva...su e burtica?

nu mai stiu ce sa fac.

Hildi

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Si eu am pompa aia pentru mucisori! E SUUUPEERRR! Merita! M-a salvat!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Luca doarme numai pe burta... la fel a dormit si Matei! Nu mi-a fost frica o clipa de moartea subita! Am baieti puternici!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Chiar ca e o liniste dubioasa. La mine a venit mama si ii spune lui Nuka teoremele generale ale mecanicii pentru punct material. Asa face in fiecare zi si Nuka adoarme profund. Nu mai zic ca si studentii lu mama asa faceau. Ceea ce ma scoate profund din sarite e ca i-a zambit prima oara lui mama si nu mie ...Tradare, Tradare, Tradare

Sofia si Irinuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mifloricico, iti fac galerie sa-ti creasca productia de lapte.
sofia, copilul ride cui ii vorbeste mai mult; ia citeste-i si tu cartea de telefoane, sa vezi cum o sa-ti .
crista, e frumoasa bebelusha ta. Ai gresit link-ul, un . in loc de / dupa com; merge link-ul asta: http://pg.photos.yahoo.com/ph/crista_stoica/my_photos

Am fost afara o ora, e un frig groaznic; ma minca mina sa farm niste bani, asa ca m-am dus in unica farmacie care are produse Avent, si i-am luat fetii un bibe de 330 ml cu tetina in 3 moduri nushcum, si o noua suzi de silicon.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput