Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Ii bine acuma?

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

La multi ani pt toti bbii care se aniverseaza azi!!!

RalucaN nici al meu nu vroia pe burta, urla de numa' (instant, nu dupa 2 minute) si isi tinea mainile intinse pe langa el. Eu credeam ca nu-i place si deja ma gandeam ca nici in 4 labe nu va merge , ca am citit ca sunt copii care sar peste etapa asta. Asa ca il puneam rar pe burta... Abia spre 3 luni a prins gustul si acum urla daca il intorc pe spate. Eu zic sa stai linistita va prinde ea gustul pentru stat pe burta.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Eh, mersi Irinuca, m-am mai linistit o tzara. Dar am sa perseverez, am sa incerc sa o tin mai mult cum zice Tonia, sa vad, ce face?

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Petra sta exact pe burta, trebuie sa ii pun eu antebratele sub ea.
O tin pe burtik daca nu a ragait. Nu-i place nici aucma pe burta. Cand era mica mai dormea, dar acuma..... nici cum nu sta decat daca o pun cu fata la tv.

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

INA- LA MULTI ANI! pentru pitica ta! Sa fiti fericiti si mandri de ea...!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Helo, helloo!
Nici fii-mea nu prea agreaza statul pe burta. Azi am pus-o din nou si statea ca fraiera. I-am pus eu mainile mai in fata, ca sa se ridice, si nimik. I-a mai cazut si nasul in pat si respira plapuma. Nici macar nu si-a dat capul in stanga sau dreapta ca sa poata respira. Mai acum vreo 2 saptamani mai se misca, in schimb azi, misca doar din fund. Isi ridica funndul, nu capul. Am si ras de ea. Dar capul si-l tine destul de bine drept, mai ales cand o tin in brate in sus. O mai las o zi, doua si mai incerc. Perseverez.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Sa ne traiasca bb-ii, sa creasca sanatosi , frumosi si cu noroc si sa fim si noi sanatoase sa-i facem mari!

crista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Karmenutza,
cu statul pe burta, trebuie sa ai rabdare. In fiecare zitrebuie sa stea un picut....tot mai mult.Este sanatos pentru muschii cefei si spate. Mi-e asa mi-a zis doctorita. Olasi atat cat nu plange. Se va obisnui si ii va placea pana va si dormi pe burta de placere. Rabdare!

Fetelor smecherutul asta mic al meu....imi ocupa mai tot timpul. Nu vrea sa adoarma in patuc singur. Il pu acolo il obosesc cu zgomote de la jucarii sau muzica si toto nu vrea sa adoarme. Trebui e sa il iau in brate pe burtica si imediat atipeste si apoi il pun inapoi in patuc. Noaptea nu ii place in pat doarme cu noi in pat. Asta e! Plange la greu daca procedez altfel. Azi noapte m-am pierdut cu firea din cauza asta. M-am nevroza ca s-a speriat sotul.
Asta e.
Cum sa mai fac?
E adevarat ca il doare burtic acam des ca papa haple...mult.
pai intr-o luna mi-a pus 910 grame. Ihihihih
Face niste falcute!
Papa numai lapte de la san
La vazut dr. in 7 can a implnit o luna.
I-am dat smecta vreo 2 zile .....si asa sa linistit pentru ca facea niste crize de burtica....caca moale de tot, adica zeama.
Bubitele de pe obraz le ungem cu Neopreol 2/zi
Este o crema foarte buna pentru burtica. se cheama Flatulin si costa 110.000 lei. . Sa va luati si voi. Dati de 3/zi

Hildi
Stefan 1 luna

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Sper sa pot posta si eu anul acesta niste poze!
http://pg.photos.yahoo.com.crista_stoica

crista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Salutare, mamici!
Cu statul pe burtica trebuie rabdare pentru ca bbii nu au inca putere nici sa-si tina capul la o luna, nici sa se sprijine pe antebrate...
Codruta - vezi ca gasesti ceva pe legislativ!
Un WE placut tuturor, cu vreme frumoasa si bbi zambitori si cuminti!
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput