Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
RalucaN spune:
Neata fetili!!
Azi avem multi sarbattoriti. La multi ani, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi! Inteles?
Si dedicatie speciala de la mine pt cele patru Mariute nascute in aceeasi zi cu mine, 10 sept,la 29 de ani dif
fara numar.........
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze
country girl spune:
Sa traiasca toti bebeii!Mentiune speciala pentru cei care se aniverseaza azi:
Clara Maria
Maria
Alexia Maria
si
singurul baiat intre atatea fete Antoine-Nicolas!
poze cu "Zmeoaica"
RalucaN spune:
Feteleee, am si eu un of. Bursicutza mea nu prea isi ridica caputul cand sta pe burta. De fapt caputul il ridica si il intoarce dintr-o parte in cealalta, dar nu si umerii. Ea nu stie sa se sprijine in maini. Se sprijina in piept. Zici ca e barcuta. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca dupa 2 minute de stat pe burta incepe sa urle, ca nu ii place. Ce sa fac , sa incerc sa o tin mai mult, poate se obisnuieste? Ca am vazut ca alti bebei la doua luni isi ridica bine de tot umerii.
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze
Tonnia spune:
Raluca, tine de exercitiu cred, tine-o pe burta chiar daca se enerveaza, de nervi o sa incerce sa se ridice.
codruta_grg spune:
Toata dimineata am fost mofturoase. Poate ca e plecat tati...
Acuma am pus-o in carucior langa mine si facem auditie. Ii pun vivaldi si vad ca adoarme. I-am pus si Julio Iglesias si il asculta atenta..:)))
Dar dau tare muzica, ca altfel nu inceteaza cu smiorcaiala
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
country girl spune:
Codruta, a mea de cand a venit Tati, nu mai are oki decat pentru el...
Mami e buna doar sa-i dea suzeta cand o scapa, sa-i schimbe scutecu' si desigur sa produca lapte (ce stie ea mai bine)
poze cu "Zmeoaica"
Ioana75 spune:
Am mai auzit de kestii de-astea, cu fete care isi adora tatii. Maica-mea si acum imi zice ca doar pe taica-miu il apreciez.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana75 spune:
Bravo Ina, iti sta bine.
Raluca, nu vrei sa bagi un spatiu dupa 10 de , ca s-a latzit pagina prea tare?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
Eu stiu de ce!!!!!
Noi le scoatem mucii, noi ii schimbam, noi ii ducem la dr. la injectii, etc....;ucruri dureroase pt ei.
In schimb tatzii se joaca cu ei si astfel bebelusii percep ca ei ii protejeaza si ii distreaza.
Deci taztii ii inveselesc iar mamele ......
Normal in afara de cand papa san. Atunci imi este clar cat ma iubeste Petra.
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI