Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 6

Tonnia spune:
neata!
Mama, ce guri au copiii astia! conduc, dupa mine, cei doi Radu, iar la fete-Nuka!
Aseara a fost prima data cand a adormit singur, l-am lasat in pat si asteptam sa urle, a scancit circa 30 sec si a adormit. M-am inchinat nu alta...Cu o seara inainte peste 2 ore imi luase sa-l adorm...
Antoanela, chestia asta cu sanii e controversata, pediatra mea spunea sa-i dau un san complet ca sa ma asigur ca a luat si laptele mai consistent, iar daca nu se satura-bineinteles al doilea. Acum, ce-nseamna complet si cum iti dai seama de asta...mai greu dupa parerea mea! Iar alaptatul sa nu dureze in total mai mult de 40 min.

country girl spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
A luat fata mea peste 200 g saptamina asta. Cred ca biotics-ul a rezolvat problema florei, si a inceput sa asimileze si fata mea, ca trecea laptele ca printr-o tzeava prin ea, facea kk dupa fiecare masa. Acum, face la o zi sau chiar la 2, mai vine de acasa
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana sarumana ca m-ai luminat! Sa stii ca de-asta nu se ingrasa Ilinca. Cred ca mare lucru nu asimileaza din laptele meu fiindca ea face kk in aproape fiecare scutec. Da' din greu: al doilea ei nume e "arma biologica"

Lasand gluma la o parte, serios, cred ca abia daca intr-un scutec sau doua are numai pp si deloc sau doar stropit cu kk, restul pana la 8 pe zi sunt pline oki cu kk. Ia sa ma iau eu de pediatru miercuri cand mergem la control...
poze cu "Zmeoaica"

Ioana75 spune:
Buna dimineata fetelor!
Anto, ma scuzi ca ti-am vorbit atita despre cintarire iar tu stiai cum se face.
Eu am culcat fata inainte de 9 aseara, si s-a trezit definitiv azi la 9. Dar s-a trezit de citeva ori intre, asa ca sint zombi. O sa vada ea, cind o sa stea in camera ei, ca nu mai vine nimeni sa o ia la primul foit
.

country girl spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Sa intrati pe linkul care vi l-am dat mai sus, ca acolo este si o prezentare video cum se scot mucisorii din nasul copiilor.
Va ingroziti cand vedeti ce iese...
Codruta &Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
Horror! De und eies frate cantitatile alea de muci????!!!!
Desi dispozitivul tot de tortura mi se pare. Seamana cu ala de l-au folosit la ORL sa-mi curete sinusurile doar ca ala era cu baterie, cam ca periuta electrica de dinti. Faza cu aspiratorul mi se pare criminala

poze cu "Zmeoaica"

country girl spune:
Antoanela23, vin si io sa-mi dau cu parerea, ca doar stii ca la crescut copii altora intotdeauna oricine e mai tare decat cand e vorba de ai lui ,
daca baia seara il agita pe Victor, incercati una din doua variante sau amandoua:
1. mutati ora de baita mai devreme, intre 20 -21 de ex., fiindca s-ar putea ca la ora aia sa fie deja prea obosit si agitatia baii il streseaza si mai tare; la inceput si noi am facut experimente pe Ilinca, in ideea ca daca o culcam de ex. la 22 in loc de 21 doarme o ora mai mult. Ti-ai gasit! In afara ca era deja prea obosita la ora baitei si ar fi preferat sa adoarma imediat fara sa mai manance sau urla ca din gura de sarpe, tot pana la 6 dormea!
2. fa-i baita dimineata, in loc de seara si dupa baita joaca-te cu el pana oboseste. Asta daca nu l-a obosit baita destul
Ilinca de catava vreme face un adevarat show la baie: trebuie sa umplu caditza doar pe 1/2 fiindca da din maini si din picioruse, inoata, se zbenguie, stropeste tot. Deja incepem sa ne uitam dupa ratzushte plutitoare s.a. cele fiindca e foarte interesata de ce-i in jurul ei.
poze cu "Zmeoaica"

country girl spune:
'neata Ioana, ca vad ca noi suntem matinalele de sambata dimineata pe forum...
io profit ca fata hranita la 7 a adormit si tat-su recupereaza si el prin somn
de i-ar tine macar pana la 10!
poze cu "Zmeoaica"

codruta_grg spune:
Buna dimineata!!!!
La multi ani bebeilor de azi
Ina sa iti traiasca Maria Ilinca si tu la fel!!!!!!
Noi papam un san la o masa si dureaza in jur de 6-8 minute (maxim).
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

country girl spune:
'neata Ioana, ca vad ca noi suntem matinalele de sambata dimineata pe forum...
io profit ca fata hranita la 7 a adormit si tat-su recupereaza si el prin somn
de i-ar tine macar pana la 10!
poze cu "Zmeoaica"

country girl spune:
Ocazie cu care imi urez deocamdata singura SA-MI TRAIASCA FATA! care implineste astazi trei luni
poze cu "Zmeoaica"

Ioana75 spune:
Sa-ti traiasca fata Ina!
La multi ani tuturor bb-ilor care se aniverseaza azi!
Fetele, sa stiti ca nu e cu intentie (e cu gem, vorba Oanei): in unele dimineti imi amintesc sa felicit sarbatoritii zilei, in altele nu.