Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Am pus si noi poze la zmei...Sunt super!!!!!!!!!!Felicitari pt idei.Imi plac toti.Nu as putea spune ca unul e mai zmeu ca altu'si nici nu tin sa fac un top pt i-as supara.Iaris era necajit de tati sa planga.I-a smuls suzeta, drogul lui, din gurita, ca sa-i faca poza.Cand o sa planga din cauze naturale, o sa schimb poza.Pana atunci va pupesc si daca mai aveti idei, dati-i bataie ca noi va sustinem.Suntem taaari, frate!

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

am mai citit la mamici ca sunt foarte incantate de pomapa asta care se ataseaza la aspirator, m-ar tenta si pe mine ......

uitandu-ma la pozele cu zmei am vrut sa aleg si eu una ...da nu avem nici o sansa cu cele pe care le avem, asa ca o sa il urmaresc si la urmatorul urlet (usor de obtinut, il las 5 min, singur) pac cu poza ... si sa vedeti voi concurenta :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Uitati www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59753" target="_blank">aici detalii despre pompa de mucisori.

Sofia si Irinuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Uite aici sadicism (cum ziceam eu cand eram mica): mame care isi fac copiii sa planga numai pentru poza!!!

Am facu o nefacuta. M-am vopsit singura si mi-a iesit numai pe juma de cap... Noroc e ca e o nuanta apropiata....Offf, acum tre sa ma vopssesc iar.

Sofia si Irinuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sa intrati pe linkul care vi l-am dat mai sus, ca acolo este si o prezentare video cum se scot mucisorii din nasul copiilor.
Va ingroziti cand vedeti ce iese...

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara dragelor,

Normal ca m-am amuzat si eu de albumul cu zmei si zmeoaice dar un top nu sunt in stare sa fac.
Fiind posesoare de zmeu adevarat, al meu urla instant cum nu-i convine ceva, cand ma uit la poze parca-i si aud urland. Eu nu am fost in stare sa-l pozez pana acum cand urla dar promit s-o fac si sa ne punem si noi in album.

Pe mine m-a cam stresat cantarul saptamana asta, despre copil e vorba ca pt mine e pierduta batalia pana termin cu alaptatul. Lunea era zi de cantarit si dupa ce sapt trecuta eram f mandri ca a luat 280 de gr sapt asta, stupoare, numai 120. A doua zi (marti) 90 de grame in plus, am zis ca a fost gresit reglat cantarul cu o zi inainte. Miercuri 30 de grame in minus iar aseara 120 in plus. Nu mai inteleg nimic decat ca ori sunt bateriile pe duca ori cantarul cu totul e pe duca.

Treaba e ca de multe ori printisorul familiei nu mai vrea si al doilea san, ori adoarme ori urla.

Deci intrebarili zilei este: unul sau doi sani la o masa? Si cat dureaza alaptatul/san?

Ieri am implinit si noi doua luni si ne-am tratat cu sampanie si tort de ciucalata...presupun ca le-a gustat si bebe prin laptele lui mama.
Mami spera in continuare ca va veni si noaptea aceea in care copilul doarme 6-8 ore (conform cu CC), pana acum topul este 4 ore neintrerupte si asta numai dupa 2 noaptea.
Baia o facem intre 21-22, apoi papa bun si apoi sport, plans, colici si plimbari in brate pana la alaptatul urmator. Cert e ca baia nu-l calmeaza, ba dimpotriva.

Am mai vazut poze de bebici, Kid e foarte scumpica fetita ta, sa-ti traiasca.
De asemenes si David Andrei al lui Anirim e foarte dulcic.
Am revazut albumul cu mamici si vreau sa va laud, sunteti foarte frumoase toate.

Va las ca trebe sa imbaiem copilu, weekend placut,

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto, cintarirea copilului e treaba serioasa, nu se face asa, alandala. Se recomanda sa il cintaresti in aceleasi conditii; iti dau exemplul meu: cintarit pe seara, la 2 ore dupa masa, si dupa ce a facut kk. Ieri nu s-au indeplinit toate conditiile (n-a fost kk), asa ca am cintarit-o azi, cind a indeplinit conditiile. Fa experimente si cu tine, sa vezi ca pe parcursul unei zile greutatea ta variaza cu mai bine de un kg, si n-o sa te mai miri de citeva zeci de grame la bebe. Eu zic ca 120 g e inca OK, noi am avut saptamini si mai rele.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

M-am uitat si eu la pozele cu zmei si zmeoaice si m-am speriat . Andreea a fost nostima: i-a pus mina la ochi Monicai ca sa nu se sperie si sa plinga si ea :0)

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ioana, stiu, noi il cantarim intotdeauna seara inainte de baie. KK face in timpul zilei de mai multe ori (2-3 pe zi), dar in general seara nu mai face.

pupici, somn usor

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

Anto noua ne-a spus pediatra ca bebeii nu pun constant in greutate in fiecare saptamana, important e cat pun pe luna. Si Maya la controlul de 3 luni a fost sub greutatea ideala cu 200g. Dar pe luna a pus bine 800g, cu 50g mai mult decat media.
Maya suge din ambii sani, cate 1/2 ora, ziua. Iar noaptea dintr-un san 15 minute.

Cati si bebe Maya

Mergi la inceput