Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 12

Ioana75 spune:
Buna dimineata fetelor! Si La Multi Ani sarbatoritilor de azi!
Cred ca fata mea are puseul, ca m-a trezit de 3 ori as'noapte. Vad eu joia viitoare daca ma trezeste cu folos sau nu
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Tonnia spune:
Intrebare: vaccinul se face la 8 saptamani sau la 2 luni calculate de la data nasterii (adica daca e nascut pe 22, se face pe 22 dupa 2 luni)?????
Raluca, asa face si al meu. Ia sa incerc si eu!

karmenutza spune:
Tonnia, vaccinul se face la 2 luni implinite de la data nasterii. Adica la 2-3-4 zile dupa ce implineste, in functie de programarile sde la doctor.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

codruta_grg spune:
Buna dimineata!! La multi ani sarbatoritilor de azi
Iar i-am luat temperatura la Petra si are 37 cu 8 are. Dar nu are nimik in rest. Ori asta e temperatura ei normala ori ii ies dintii
CGE, Raluca stau bine in suportul din cadita? Noi avem suport care se pun in cadita dar nu sta Petra de loc in el.
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

nicole74 spune:
Neata!
Si La Multi Ani tuturor bebicilor care azi implinesc luni!
Noua ne-a dat tati raceala si ne curge nasul f.f.tare!
Altceva nu avem decat muci f.multi! Ieri a fost doctora si i-a dat antibiotic, oximed, dar nu stiu ce sa fac, daca sa-i dau sau nu. A zis ca se pot duce la sinusurile urechii si sa faca otita. Ce parere aveti, sa-i dau antibiotic daca nu are febra, mananca, nu are rosu in gat, ci doar f.f.f.f.f. multi muci! Ii scot cu pompita si apa de mare, dar tot degeaba. Asistenta a reusit sa ii scoata astfel incat sa nu mai fonfaie, eu nu pot.
Vorbeati de o pompita eficienta, dar nu am timp sa merg in spate sa vad, puteti sa ne spuneti si noua?
Multumesc mult
Nicole&Ioana Alexandra
poze

maddy77 spune:
Buna,
La multi ani sarbatoritilor!!
Ioana,mersi pentru info Infanrix...am gasit pana la urma si m-am linistit.Am inceput si eu sa-i dau biotics de 2 zile si parca mananca mai bine dar se tot screme..de gaze probabil..nici kk n-a mai facut asa des dar a fost zgomotos..Miruna tot asa se scremea??
La mine de doua zile parca ar fi vrut sa vina ciclul,am avut o sangerare mica si atat,s-a oprit...ce o fi asta ciclul??
maddy & Bianca (13.10.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos

nanadana spune:
Buna dimineata fetelor
Va multumim ieri pt felicitarile de ieri la implinirea celor 2 lunite
Ieri noi nu am putut intra pe forum pt ca am avut un eveniment tris anul trecut am pierdut-o pe mama si am facut parastasul de un an ,
la multi ani sarbatoritilor de azi
poze
DanaAntoine

jadi spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu am scos copilul pe terasa si astept sa se trezeasca ca sa ii dau sa manince ca am pentru el o tita beton!
Maddy si eu am de 2 zile niste singerari identice si am spus ca e cm sau cum imi spuneau tantele alea in spital mica menstruatie... sa vedem luna viitoare daca se repeta ca parca as vrea sa mai stea pe unde a fost ca sa o mai boieresc si eu un pic!
In rest, mi-e lene. Sotul pleaca astazi si sint trista din cauza asta!
Alea Alea
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Ioana75 spune:
nicole, imi pare rau sa aud ca Ioana e bolnava. Multa sanatate. Uite aici link-ul cu pompa: http://www.overland.com.ro/
maddy, si eu am observat o usoara scremere. Dar consistenta la kk e foarte diferita, inainte era apa kioara colorata ocru, acu e mai solid clar.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

RalucaCostiurin spune:
Codruta, sa-ti zic de cadita: cand era mic-mic, se cam pierdea in ea, adica formele alea ii erau mari. Acum au devenit clar bune, si sta ca boier Tanase. Sigur ca daca se agita, reuseste sa se strecoare cumva si sa alunece, dar chiar trebuie sa treaca ceva timp pt asta! Vezi la poze, ca am un folder cu baita. Si Cristina are.
Eu ii fac baie la baie, care e f. mica dar pun suportul jumate in cada, jumate afara din cada - si s-a dovedit f. stabil (e drept, am si covoras antiderapant in cada).
Vreau sa-l scot si eu pe Radu o juma de ora, cu tot frigul de afara.
Mi s-a infundat iar tzatza problema (care pe vremuri era baza productiei) si tot trag la ea, mai reduc din presiune dar de golit nu reusesc!! Oooooooof!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze