Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Raportez, noroc cu voi ca facuram si noi poze copilului la baie! Le-am adaugat in album, asa ca cine vrea sa le vada, e binevenit!
Si am pus si una de zmeu, precizez ca nu in cele mai rele toane.
Rad de una singura in hohote in crucea noptii, iar ma uit la album si iar rad! sunt mortali, daca aveau si sunet, cred ca eram pleznita pana acum de atata ras!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

As vota pt Andrei al lui Mary ca mister zmeu, iar la fete, fara suparare Mama Zmeilor, dar parca Petra e mai convingatoare....

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza fetelor,
intr-adevar tare frumoase pozele cu zmei si zmeoaice .

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor!

oana, cind iesi in oras, nu mai suna la mama ta. Sa te sune ea daca situatia scapa de sub control, altfel stai linistita. Ma bucur ca sinteti bine, si noi crestem, pe mine ma dor genunchii de la ridicari cu fata in brate.
Ina, poti sa-ti iei titulatura aia; dar sa stii ca nu sint unice, putem sa ne punem toate "mama zmeului". Ca sa stie tot forumul cine sint mamicile de sept-oct 2005.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor

La mine acum este seara tarziu si dupa o zi plina cu de toate,oboseala isi face prezenta in corpul meu pe deplin.Ochii imi sunt "impaienjeniti",insa am tinut tare mult sa intru sa va salut si sa vad ce mai feceti - cum va mai sunt bebelusii...
Mai,tare sunt scumpi!Albumul cu zei si zmeoaice este fara cuvinte Eu nu am inca o asa imagine,dar voi urmari momentul
Am pus insa ceva poze noi si le puteti vedea in albumul "Family - General".Astazi am surprins-o pe Rebecca facand ceva deosebit.Am reusit sa o pozez si puteti vedea si voi
Jadi, ce mai face baietelul tau?Cum doarme?Cum si cat mananca? Ai inceput sa-i introduci ceva suculet?
Te intreb deoarece bebelusii nostri sunt nascuti cam prin acelasi timp.La o zi diferenta daca bine imi amintesc.
Treceti-o si pe Jessica in randul copilasilor alimentati mixt.De doua zile am inceput sa-i ofer in completare ceva formula.(lapte praf).
Jessica,este tot mai activa in ultima vreme iar eu sunt tare fericita.
Acum este constipata si trebuie sa vedem cum facem sa rezolvam problema.
Voi v-ati comfruntat cu aceasta? Daca da,va rog spuneti-mi si mie cum ati rezolvat problema.
Ohhh,gata trebuie sa merg la ca de nu adorm in fata computerului. Va

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna dimineata mamelor de zmei si zmeoaice!!!

Codruta sa traiasca Petra sa fie mare si sanatoasa!!!

Jadi, pai tu nu stii care sunt stadiile de "dezvoltare" la tzitzi ??? mere-pere-bretele .... se pare ca am ajuns la bretele :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Test semnatura

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani pentru Petra, Maya, Alexandru, Radu-Ioan, Darius!

Am vorbit cu mihalea_e, sint bine, au facut ieri vaccinul de la stat.Inca ii asteapta pe cei de la RDS. Va transmite salutari, si de-abia asteapta sa ne vedem din nou cu carucioarele!

E super noul album. Acum stau si ma gindesc ce sa-i fac Mirunei sa o transform in zmeoaica. Ea de obicei doar scirtziie, dar gasesc eu sa o enervez cu ceva.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Neate si de la noi!
Ina mama, m-ai dat pe spate cu productia ta de Fulga. Eu pe vremea cand aveam lapte (ma rog,e un fel de a spune aveam lapte, ca fimea manca mai mult Milumil decat productie proprie....) daca scoteam 50 ml eram fericita o zi intreaga. Mananca foarte mult Ilincutza. Bine ca ai. Dar sa stii ca mie nu mi se pare putin 6 kg la trei luni.
A, mai vroiam sa-ti spun ca te urasc. 43 de kg zici? Eu daca as avea si 53 si as fi cea mai fericita. Cum ai reusit asa repede?
Sofia, tare rau de tot poza cu falcutzele. Stai tu linistita, ca in curand sa vezi ce o sa rada si Nuca, de o sa te topesti toata.
Tonnia si noi facem baita tot asa pe la 21 - 21.30 din mai multe motive. Primul ar fi ca tati vine tarziu acasa si nu am incotro. Dar si daca ar veni devreme, tot asa tarziu i-as face baie (din motive f. egoiste) pt. ca dupa aceea mananca si pe la 10.30 - 11 adoarme pana la 7.

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gina, ptr constipatie incearca intai metode naturale:
- ceai de musetel;
- sau suc de portocale/mandarine.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput