Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
locca spune:
Buna dimineata
La multi ani bebelusilor care serbeaza azi 4, respectiv 3 si 2 luni! (Petra, Maya, Alexandru, Radu si Darius)
Eu nu o sa mai laud copilu'. Am zis. Pai dupa ce am povestit ce cuminte e si cum se scoala el doar o data azi noapte mi-a facut pocinogul. A vrut sa manance la ora 1, exact cand dormeam si eu somnul al mai bun. Si pe urma a mai vrut la 4.30 si s-a trezit la 7.30 cu o veselie in el ...
Oana, si eu zic sa nu mai suni acasa, daca e groasa treaba te suna mama ta. Eu asa fac acum, dupa ce inainte cum sunam cum auzeam pe fundal un susur de zmeu ... plus ca nu stiu cum, invariabil, il gaseam adormit la tata in brate, asta dupa ce ma grabeam sa ajung acasa ca urla baiatul.
ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)
codruta_grg spune:
Da, sa ne traiasca bebeii !!!
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
karmenutza spune:
Buna dimineata!
Azi dimineata iar m-a speriat fii-mea. A inceput sa planga si i-am bagat suzeta. Inn momentul ala nu mai avea aer sa respire. Am intors-o cu fata in jos, batai pe spate etc. Cum era ea asa pe burta la mine in brate, s-a incordat toata, toata, ca un arc. Toti muschii ii erau incordati pentru cateva secunde. Si dupa aceea, i-ai iesit mucii pe nnas si spumite la gura. Care cred ca erau tot muci amestecati cu saliva. Nu stiu ce sa mai fac cu ea. Ma depaseste...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
Gina M spune:
Am zis ceva mai devreme ca merg la somnic,insa albumele bebelusilor vostri m-au mai retinut ceva timp.
Votez in albumul "zmei si zmeoaice"cu Radu(Raluca Costiurin).Pana la acest moment dupa mine este cel mai nazdravan la aceasta faza.
Ioooi,am ras in niste hohote de nedescris....
Felicitari aceleia dintre noi care a fost cu ideia creierii acestui nou album!
Poze
country girl spune:
La multi ani schioarea Petra!
Sa ne traiesti, sa traim si noi pe langa tine!
poze cu "Zmeoaica"
b_irina_c spune:
La multi ani pt sarbatoriti si sarbatorite!
Bestial albumul cu zmei si zmeoaice. Eu as vota cu Andrei, care zici ca s-a zbarlit de atat tipat si cu Irinuka. Super!!!
Eu nu am poze urlatoare ca Vlad plange ceva de genul "ma-ma-mam-maaa-maaa-mmaaa" si tot asa. Mama nu zice cand e vesel, doar cand plange. Asta e stilul lui, nu stie sa urle decat daca e f.f.f obosit (rar se intampla si eu sunt terminata in momentele alea deci nici vb de poza).
M-am mai linistit acum sa vad ca mai sunt si alti bbi care papa mai putin la o masa... La noi variaza de la 70 la 200.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
country girl spune:
RalucaN, n-or fi putin 6 kg, dar cand vad in ce ritm cresc alti bebei si zmeoaica mea desi baga in ea ca sparta n-are shunci!
Jadi, ne-ai deochiat! (glumesc)S-a trezit fata mea in dimineata asta cu fata la cearsaf. Tocmai azi cand avem mai mult de alergat prin oras! Si e 9 trecute si io n-am apucat sa mulg productia de la 7 tot incercand sa o linistesc...
poze cu "Zmeoaica"
country girl spune:
Doamnelor, azi ne motivati absenta de pe forum, ca avem zi plina, suntem tot pe drumuri incercand sa aranjam ultimele surprize, sper placute, pentru Tati care vine deseara la fetele lui.
poze cu "Zmeoaica"
country girl spune:
RalucaN (again), am ajuns inapoi la 43 de kg alaptand, mancand de max 2 ori pe zi (ca n-are cine sa ne faca de mancare) si trezindu-ma in primele 3 saptamani o data pe noapte. Io daca nu dorm 8 ore pe noapte nu-s om a doua zi ci FIARA!
Gata, amu' chiar ma retrag la trebile mele.
V-am pupezat, a bon entendeur salut!
poze cu "Zmeoaica"
country girl spune:
Doar votul meu:
locul I si zmeul zmeilor incontestabil pana acum Radu al Ralucai!
Locul II vine tare din urma Irinuka!
Locul III cu mentiune speciala Vlad al lui Jadi.
Asta pana acum...
poze cu "Zmeoaica"