Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 11
jadi spune:
Fetelor copilul meu a mincat 170ml de lapte dupa baie... cred ca nu am laptele bun sau nu stiu ce sa inteleg. A mincat 110 de la titi si 60 de la bibe... deja incep sa ma inscriu in categoria de mixt ca nu mai fac fata! Doamne, sa il tina tot asa sa ma simt si eu o mamica cu copil care ia in greutate bine! M-am dus sa il verific sa vad ce face si doarme sforaind... cit poate sa semene cu taica'su si el la fel sforaie cind are burdihanul aranjat basca o bere sau un vinutz baut dupa masa!
Mama Ina ai depasit orice performante stiute... sa nu imi spui ca cei 400 sint de la titi ca ma spinzur!
Daca bb al meu nu mai suge titi cum trebuie incep sa imi scada cotatiile, am doua titi lesinate, in curind o sa le pot arunca peste umar ca sa stea mai bine!
Cati si Maya bine ati venit! Bagati-va in seama ca sa aveti loc de vorbit... aici fiecare vorbeste pe limba ei asa ca nu astepta invitatii prea multe.
Ma enervati cu albumul asta nou... o sa fac si eu album de copii care nu tipa , na! De parca ar interesa pe cineva, hehe!
Ma duc sa ma fac ca dorm... ca nu prea mai am ce face!
Alea Alea
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
country girl spune:
Da de la ce Doamne iarta-ma crezi ca-i mulg?!!!
De la tzitzi... de trei ori pe zi, la ora fixa ninge-ploua (7, 14, 21)si stau cu frica in san ca n-ajung si pentru a doua, a treia masa. I-am dat pana acum de fix 4 ori cate un biberon de Nan, cand chiar n-aveam destul lapte de al meu si daca apuca lapte de tzitzi nu mai vrea in continuare lapte praf ca are alt gust.
Si daca m-ati vedea ca nici tzatze n-aveam inainte de sarcina! Nu ca acuma as avea ceva fenomenal, dar macar am
Tot secretul e lichide multe. Si pentru mine sa dorm noaptea, ca daca nu dorm noaptea zombi ma fac.
Dar am si reajuns la 43 kg! Si abia sambata face Ilinca trei luni si abia 6 kg.
poze cu "Zmeoaica"
jadi spune:
Scuze , scuze, eram emotionata cind am scris... de la una singura? la o singura tita adica? ca atunci chiar ca ma spinzur!
jadi spune:
Ma mai bag o singura data in seama si ma duc sa ma culc... inainte sa aterizez pe la mama la braila, cind eram acasa adica, beam foarte multe lichide si aveam si titi. Acum tot uit si ca am vazut ca si Ina zice acelasi lucru ma gindesc ca pe mina mea imi scad singura productia de lapte... mi-am luat sticla de 2 litri si nu ma culc pina nu o termin.
jadi spune:
Am gasit si eu o poza urlatoare hehe... acum chiar ma duc sa ma culc!
country girl spune:
Scuze, am facut baitza si am culcat-o pe Ilinca si acum, da, sunt la program de Fulga. Nu, nu de la o tzitzi; de la amandoua scot cam 400 ml la un muls. Stiu ca in cifre abstracte poate parea mult dar, sincer, nu-s nici doua sticle de 260 ml de la Avent. Si un muls nu-mi acopera doua mese, adica 8 ore din zi. Noaptea noroc ca doarme, ca altfel mi-ar manca si urekile. Ziua mananca la 3 1/2 -4 ore. Are 5 mese in total pe zi. Spre deosebire d emine care daca apuc sa mananc si a doua oara in zi sunt fericita.
poze cu "Zmeoaica"
sofia_misicu spune:
Nu pot sa pun poza....
Bine ai venit Cati!
Copilu meu a devenit co-dependent. Nu vrea decat in brate!
Ziceati ca pana la 2 ani nu au cosmare. Atunci de ce a mea plange si scanceste ca un catelus lovit in somn? Glumeam ca cele mai mari cosmaruri ale ei sunt nasterea si bautul lamaii. Cateodata se stramba in somn ca si cum i=as da lamaie...
Nu imi spuneti si mie cum e treaba cu cic-ul? Ce dosar tre sa duc si unde? Pls, mrs. (=merci)
Sofia si Irinuka
anirim spune:
Salutari,
Bine ai venit CATI SI MAYA !!!!
Am pus si noi poze la 2 luni si la botez ...ne admirati si pe noi ?!
Anirim si Andutzu
mysweetest spune:
Oana ..ai gresit..m-au apucat transpiratiile cand am citit..era tatal Mihaelei (miflore) nu al meu.
Mai da' ce copii mancaciosi aveti ..al meu papa maxim 180 ml lapte lactana si asta rar..de obicei cate 120 ml iar de la mine nu stiu exact.
Oana si Alexandru papa la fel ..variabil ..uneori chiar numai 70 ml..nu stiu ce are..poate mananca si el mai putin ca a luat destul pana acum in greutate.
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*
nanadana spune:
Buna fetelor
Azi am fost la pediatru si se pare ca sintem bine la 2 luni far 2 zile avem 5.250kg si 58 cm
Cind vad cit papa puiutii vostrii ma mir ,al meu pap normal la o masa cam 90-120 maxim asta cind ii dau bibieron pt ca atunci cind ii dau titi nu stiu
Cit despre baie si eu ii fac inainte ce ii dau sa pape pt masa de sera si asa imi doarme pina pe la 1-2 nopatea
buna ideea cu sirene ,pt ca avem cu ce ne lauda toate la albumul asta ,o sa pun si eu una
poze
DanaAntoine