Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 10
codruta_grg spune:
Am schimbat poza cu Petra din albumul comun de la 3 luni......
O sa le mai schimb ca nu ma pot hotari ce poza sa pun (le-as pune pe toate). Sa vedeti cate am in calculator!!!!
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
country girl spune:
Bine ati venit Cati si Maya!
Mary Ilie, poza lui Andrei e bestiala in noul album!
Antonia si eu o hranesc dupa baitza. Avem pregatita sticla cu laptic caldutz si o rade inainte de somnic. La masa de seara mananca "usor" 280 ml. Cred ca de asta si doarme de la 21 la 6,30-7,00!
poze cu "Zmeoaica"
country girl spune:
Fetelor, stiu ca pare exclusivist dar ma lasati sa-mi iau titulatura de "mama zmeilor"? Pliiizzzz....
poze cu "Zmeoaica"
locca spune:
Am pus si eu un zmeu intre zmeoaice. E mai veche poza, dar spiritul a ramas.
ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Acum am vazut ca scrisese deja Ina. Intre timp am culcat copilul si ramasese deschisa fereastra de mesaj.
Bine ai venit Cati! Asteptam mai multe detalii si poze.
Eu ii fac baie pe la 7 dupa ce e mancat de 1 ora - 1 ora jumate. Indiferent insa cand ii fac baie e musai sa manance dupa, si-a facut reflex, cum se termina masajul hap vigantolul si pe urma papa. Am incercat o data sa-l mai tin, ca mancase cu jumatate de ora inainte de baie dar mi-a urlat asa ca i-am dat sa manance. Si a mancat nu gluma.
ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)
RalucaCostiurin spune:
Ohohohhh, s-a infiintat deci albumul! Super, facem si noi poze Radului!
Ma duc sa-l vizionez!
De acord din partea mea, Ina, ca de nu erai tu cu zmeoaica ta, noi ceilalti pieream in anonimat!!
Bine ati venit, Cati si Maya! O sa te simti bine cu noi!
Am calcat de-am inebunit, si-am facut si ordine in dulap, am deja o plasa plina cu lucruri din care a iesit...
Cand sa zic si eu ca mi-am mai revenit, usor-usor cu laptele, eu intelegand prin asta ca am scos 5 x 40-50 ml/24 h, citesc de scoruri de 400 ml/muls!!!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
kid2003 spune:
Buna fetele, o sa ne inscriem si noi in clubul zmeilor.
Raluca, vezi ca exista un subiect la Femina Intim, pe pagina a doua e acum se numeste "Ce stiti despre electrostimulare?" Vezi ca au scris fetele acolo vreo 7-8 adrese de cabinete, cu preturi medii. Poti sa alegi unul de langa tine. Eu chiar am gasit in lista unul langa mine de care habar nu aveam si o sa incerc.
Faza e (am citit tot pe subiectul de la Femina Intim) ca trebuie sa astepti minim 4 luni cica, dupa cezariana, si daca alaptezi nu poti face impachetari la cald (cu termosauna). Asta ma dezumfla pentru ca burtica mea cum se duce daca nu pun electrozi pe ea pana la 4 luni de la nastere ???
Raluca, foarte frumoasa fetita ta
Cat despre baita, noi cred ca suntem ei mai ametiti parinti. Nu spalam fata inainte de 10.30-11.00 pentru ca ne-am prins ca daca adoarme la 12 fix se scoala la 5 dimineata. Si e super bine asa!!! Aseara am culcat-o mai devreme (ca n-am facut baie dupa vaccin) si s-a sculat la 3. Asta nu e o ora care ma coafeaza
codruta_grg spune:
Maine facem 4 luni si ramanem singure acasa. Tati pleaca la Dorna cateva zile......Dar trag eu un chef cu Petra
Bunicii vin mai spre seara.
Eu acuma ma gandesc......oare doarme prea mult Petra??? De la 8-6. Se scoala numai sa pape de 2 ori in intervalul asta.
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
oana0204 spune:
Buna fetelor, iaca si eu ma dau o tura pe aici. Cand va aud pe voi cat timp aveti pentru activitati personale... Eu ma fortez din ianuarie sa ma duc la sala plina cu aparate care ma asteapta gratis la parterul blocului. O prietena a castigat la Loteria Vizelor, a luat viza pt America si o sa vina in luna ianuarie. Va sta cu mine in bloc si abia astept sa mai socializez si eu ca simt ca o iau pe pereti. La calculator stau numai cat ma mulg ca altfel as mai vorbi pe messenger cu prietenele mele; cand ma duc la cumparaturi si sun acasa si imi spune mama ca Andrew a plans sau plange, asa ma cuprinde un sentiment de culpabilitate ca imi vine sa ma dau jos din masina si sa zbor pana acasa. Stau ca pe ghimpi pana pun mana pe usa. Doarme numa cate 30 minute-sau 2 ore afara. De aia stau cu copilul la plimbare la -10 grade 2 ore(noroc ca mai sunt in preajma si super-marketuri-am ajuns sa plimb kupilul in magazine ca sa doarma). Acasa desi este mort de somn cand il pun in pozitia culcat in brate incepe scandalul, si mai nou peste zi doarme numai cu uscatorul de par, credeam ca l-a uitat. Daca nu il culc cu uscatorul devine atat de obosit ca nu il mai pot culca f curand si ma fredoneaza la melodie de-mi vine sa il pun in debara si sa inchid usa. Plus de asta e si sotul acasa toata ziua si mai trebuie sa ma ocup si de el-mancarica, pachetel (nasol ca lucreaza noaptea si nu isi poate lua de la ei de la cafeteria mancare pentru ca e inchis.)
La ortoped ajungem saptamana vitoare, am mari emotii, mai ales ca tratamentul pentru displazie poate dura cateva luni bune, sper sa se rezolve cu 2 pampersi purtati deodata pentru o anumita perioada de timp si sa nu fie nevoie de ghips , ham sau alte minuni.
A venit si Mos Nicolaie-semnc a am fost cuminti, nu? Andrew a primit jucaria asta: http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2011&e=detail&selcat=bgtoys&pid=28538, o jachetica si un costum pentru craciun (o salopeta cu totul, alba pe care scrie Baby's first Christmas). Eu am primit un umidificator de camera ca mi se uscau si ochii in cap de la caldura de la calorifer . In plus, mie mi-a adus Mosul si 300 ml lapte muls la prima ora. Productie nu gluma- a fost prima oara si pana acum si ultima. Oricum acum am lapte suficient incat sa nu-i mai bag si lapte praf decat daca vomita.
In rest-ca progrese: abdomene la greu-il tine mama in poala asa un pic mai pe spate si el se ridica sa se uite la covor sau la cine stie ce, ridicat tine capul sus pentru f mult timp, in schimb pus pe burtica baga capul in cearsaf si incepe sa il linga, dar se ridica de fund in sus si baga coate la greu- in maxim 1 luna nu o sa mai stea pe scutecelul de masaj (cel bleu cu avioane, cred ca l-ati vazut prin multe din pozele noastre), gangureste si rade foarte mult, in special dimineata-ieri a scos primul laaaa- favoritele lui sunt google,euuu, aide si ngiiii, daca s-ar putea sa stea numai cu ochii in TV bine ar fi din punctul lui de vedere- se agita si rade la fetele actorilor, nu-i mai trebuie mare lucru, cand nu e mama acasa si trebuie sa ma mulg-il pun in fata TV-ului si timp de 15 minute nu-i mai trebuie prezenta mea. F rar apelez la dadaca noastra TV-ul dar cateodata chiar nu am incotro. Incepand de luni, Andrew doarme in patut- dar adoarme in bratele mamei mele (dupa lupte seculare, scremete si proteste), iar cand ajung si eu la culcare in jur de ora 12-1 noaptea il iau din pat si il pun in patut unde doarme pana dimineata.
Tratamentul prescris de pediatru merge, colicii ne-au lasat, important era sa ne tinem de modul de administrare a picaturilorl, adica cu 30 minute inainte de masa-oricum acum e mai usor sa anticipam momentul.
Codruta, daca tu te intrebi daca nu cumva doarme prea mult Petra de la 8 la 6 cu 2 treziri eu ce sa mai zic? Andrew doarme de la 22 la 10 dimineata cu o singura trezire in jur de 7-8 dimineata
Miflore, condoleante pentru tatal tau, suntem alaturi de tine.
Ioana, ce mai face Miruna? Andrew creste pe zi ce trece, ne-a rupt spatele si mie si bunicii.
Ma duc acum, iar a venit ora mesii si sa te tii zbierete si contorsionari... nu stiu ce are dar nu mai papa asa de bine, iar cantitatea de lapte bauta variaza de la 180ml la 70/masa.
va
Oana D & AndrewFoto
country girl spune:
Va anunt ca m-am mobilizat si am pus si eu prima parte din povestea nasterii Ilincai pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63808
Amanuntele sangeroase le-am omis intentionat, pentru sufletele sensibilicoase.
poze cu "Zmeoaica"