Mamici de iulie - august 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
chocho spune:
Fetele cu insomnii, nu trebuia sa zic ca va invidiez ca uite ce repede ma lovi si pe mine. La cat somn am pe mine ziulica toata... nu credeam s-o mai traiesc si p-asta... Dar iaca trebuie sa ne asteptam la orice burticutze dragi.
mamaluidavid spune:
Mi-e o greata de mooooooooooooooooooor!
Parca incep sa imi doresc sa dau afara,poate asa mi-as mai reveni. Dimineata nu imi vine sa ma dau jos din pat! Dar trebuie ca ma striga David.Of,of,of abia astept sa treaca lunile astea!
Referitor la pofta de dulce si acru,eu cu David ambele le-am poftit si mancat la greu si a iesit baietel.
Voi ce mai mancati? Ca mie numai gandul la mancare,orice ar fi imi provoaca valuri prin stomac.
Aseara pe la 7 ne uitam la TV si am vazut o reclama,in urmatoarele 5 minute eram imbracati,in masina in drum spre restaurant sa mancam ce era in reclama
Ieri mi-am anuntat sotul ca in urmatoarele luni o sa trebuiasca sa se descurce singur cu mancarea,eu nu ma pot apropia de oale acum.
Doar la David o sa ii mai gatesc,asa cum pot,fara prea multe mirosuri.
Astazi cica am facut 6 saptamani,probabil ca avem si activitate cardiaca
,abia astept sa mergem saptamana viitoare la doctor sau mai vedem samburica![]()
Noi deja avem numele ales,cand vorbim despre bb ii spunem pe nume,banuim ca o sa fie fetita,de fapt ne dorim sa fie fetita.Daca o sa fie baiat nu-i nimic,o il iubim la fel dar pana cand aflam noi zicem ca e ...Patricia 
Si cu David la inceput ne-au spus ca e fetita,eram super incantati iar pana la urma cand ne-au spus ca totusi e baiat ne-am resemnat,mai mult eu ca tati era in culmea fericirii
Stefania 6fix
David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by pumpkin
Cristina, nici eu nu sunt superstitioasa. De prin ianuarie-februarie chiar o sa incep sa cumpar body-uri, sosetutze, biberoane, patutz, sa am totul pregatit.
Cat despre baietzel, nu, nu, nu....eu o sa am fetitza...asta simt...
Eu in general nu sunt cu dulciurile, ca sunt eu destul de dulce...sunt cu muraturile...
Te pup.
Miky10+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006
Pumkin felicitarile mele
si sa fie intr-un ceas bun.
Iti doresc o sarcina usoara, o nastere si mai usoara si-o bebelina frumoasa si sanatoasa. Sa ai parte de printesa la care deja viseszi. 
Zuzilici
cu-n pitichttp://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
pika-pika spune:
madacristina,daaaa...e maaareee.De fiecare data mi se pare maaaareee
Mie mi-au dat foto de la eco de fiecare data cand am fost,chiar si pentru sangerare...Eu stiu doar despre acid folic ca trebuie luat pana la 12 saptamani,la restul nu ma bag ca nu stiu...
Alexia27 bucura-te ca nu ai greturi,nici eu nu prea am,dar am simptome ciudate...beau DOAR apa,nu mananc dulciuri(ciudat pentru mine ca inainte as fi mancat numai dulciuri),nu suport parfumurile,mirosul de prajeala...Tot e ceva,nu?Cat sa stiu ca bebe e bine.
Taty,felictari si bine ai venit!
choco si pe mine ma intereseaza daca se poate avorta de la pofte!Ce ziceti fetelor?Eu parca nu prea cred si sper sa nu fie adevarat ca eu am niste pofte...vreau o mancare,dar exact asa cum o facea bunica cu pui de la ea din curte
si daca cumva mi se face pofta de ceva noaptea mi-e mila sa imi trezesc sotul care merge la munca a doua zi.Incerc sa nu ma gandesc prea mult la mancare,oricum toata viata am fost o pofticioasa,poate in timpul sarcinii nu am sa fiu.
irinuca eu am un chef nebun de
,bine ca nici nu fac nimic toata ziua...sotul are si el chef,ca stiu eu
,dar imi e teama inca dupa sangerarile alea si mi-a fost rusine sa intreb ieri doctorul,de fapt nu stiam cum sa spun contact sexual in japoneza si parca "pot sa fac sex?" nu suna prea bine
(mamaluidavid poate ma ajuti)
mist pupici!Am pus poza!
Bafta la doctor si sa vii cu vesti bune!Daca tot ai asteptat pana acum,eu zic sa astepti pana la Craciun.O sa le pice bine!![]()
maslinuta si eu am luat 4 saptamani pastile,cate 3 dupa fiecare masa si cat am fost internata mi-au facut si injectie de 2 ori.Am cautat eu pe internet si am gasit dupa nume ca erau pentru prevenirea unui avort,dureri de burta...Acum totul e ok si sper sa nu mai fie nevoie sa iau.Nu cred sa fie probleme nici la tine.Cand te-a chemat la control?
zozela eu am facut un test chiar in ziua in care ar fi trebuit sa-mi vina ciclul;cam in fiecare luna imi faceam cate un test daca nu-mi venea ciclul ca sa nu-mi fac iluzii aiurea;m-am uitat la el,o liniuta...nu sunt,am gandit si l-am aruncat la gunoi.Dupa vreo 2 ore nu stiu ce mi-a venit si l-am luat din gunoi.Aparuse si ce-a de-a doua liniuta,ce-i drept,cam stearsa.A doua zi mi-am mai facut un test dimineata si s-a vazut mai bine.
Dar testele de aici cica ies chiar si dupa o saptamana de la conceptie,nu stiu cum sunt cele din Romania.
Eu am spus familiei dupa o saptamana,i-am spus tatalui meu la telefon.In cateva ore stia bunica mea,mama,sora...Sora mea isi dorea de mult sa aiba un nepotel(nu nepotica) dar de cate ori vorbeam despre mine gravida se punea pe un ras,dar un ras...isi imagina cum voi arata
...scumpica de ea...
Pupici!
10+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
cristina bauer spune:
Iata ca am revenit asa cum v-am promis...am fost ieri la echo si am vazut un bebe mic mic .. care are 6 saptamani fix si 5,4 mm....si activitate cardiaca normala.. este OK...
Asta seara merg la doctor sa imi mai spuna una alta....si in rest urmatoarea echo la 13 saptamani.
In general ma simt foarte bine, nu am greturi, nu varsaturi...in schimb am poftit la sarmale si am mancat 10...
Voua cand v-a spus sa faceti analizele ?
6 fix
chocho spune:
mamaluidavid, si eu sunt tot mama de david, si acum imi doresc fetita. Mi-am dorit de la inceput, si imi bagasem in cap ca am fetita, ca asa simt eu, ca nu se poate sa ma insele intuitia, sotzul saracu deja ma credea si se bucura si el. Si iaca n-a fost, dar ne-am bucurat la fel, insa acum iar vrem fetita. ce interesant o sa fie cand o sa incepem sa povestim fiecare ce ne-a zis la eco ca avem.
Pika-Pika, zau ca nu stiu ce sa mai fac cu poftele astea. Incerc sa nu ma mai gandesc la nimic ca imediat vine pofta. Dar tot asa visez cate ceva si nu-mi trece. Am visat intr-o noapte bomboane fondante si nu reusesc sa gasesc pe aici. Poate ne lumineaza cineva daca chiar putem avorta din asta.
Fetele, cu spalatul pe dinti cum va impacati? Ca eu daca bag periuta mai in spate la masele imediat imi vine sa 
Si inca ceva, fetele care mai aveti copilutz acasica, eu nu mai suport mirosul de caca cand il sterg la funduletz. Mai trece cineva prin asta? Macar sa stiu ca nu-s singura.
madacristina spune:
'Neatza 
Mie mi-e cam rau azi si am si o durere ciudata de burta...parca se strange si pe urma se relaxeaza ceva in burta... si-mi vine sa vomit f rau...si ma doare si capul... offf......
Mersi pt raspunsuri....
Sper ca voi va simtiti mai bine...eu sunt distrusa.....
pumpkin spune:
Zuzilici, multumesc frumos! Esti tare dragutza ca nu m-ai uitat desi nu ne-am mai "intalnit" demult. 
Miky
10+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006
pumpkin spune:
quote:
Originally posted by madacristina
'Neatza
Mie mi-e cam rau azi si am si o durere ciudata de burta...parca se strange si pe urma se relaxeaza ceva in burta... si-mi vine sa vomit f rau...si ma doare si capul... offf......
Mersi pt raspunsuri....
Sper ca voi va simtiti mai bine...eu sunt distrusa.....
Madacristina, ce simti tu sunt contractii, ar trebui sa iei repede No-Spa.
Miky
10+Albumul Mamicilor de Iulie August 2006
chocho spune:
Si mie mi-e rau azi. Zac de-azi-dimineata. Am o greata de zile mari, si o moleseala de nu m-as ridica din pat. Sper ca asta e semn bun ca creste bebe.