Mamici de iulie - august 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mist si noi ne-am gandit sa mai asteptam cu anuntatul, ca ne era teama si ne este inca putin...de neprevazut....dar la cat de rau imi e si cat sunt de legata de pat, nu prea am putut ascunde...eu fiind o femeie ff activa si intoarsa cu cheita...
Oricum, mi se pare un cadou foarte frumos pentru Craciun, daca nu ati anuntat inca...

Cristina + bb 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maslinuta spune:

Servus,

Hop si noi!
Din pacate de ieri am inceput sa sangerez la inceput rosu-roz si apoi maroniu. Asa ca am ajuns la urgenta, unde am facut un ecograf intravaginal(ultrasound).Din fericire, bebele este bine, are 3.3mm, deci exact 6 saptamani, si am vazut si activitatea cardiaca. Doctorul mi-a dat sa iau Prometrium (care este Utrogestan-ul din Romania)timp de 5 saptamani cate 4 pastile pe zi (4X100mg/zi).Nu vi se pare cam mult?
Eu sunt la a 2 sarcina, mai am un baietel de 1,9 ani. Si cu prima sarcina am avut cam aceleasi probleme, cu sangerari pana la vreo 10-12 saptamani si apoi am fost ok.Am nascut cu cezariana.
Pt actualizarea listei: am 29 ani, UM=25 oct si DPN 1 august.

Pupici
Lia 6s1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Buna, burticutelor! Doamne, ce ati mai scris!!! Am citit de am...obosit. Ceara e permisa, exista un subiect pe DC despre epilat pe unde am scris, pe scurt pentru curioase: dupa cum stiti, sarcina trecuta am avut contractii la greu de la 3 luni si jumatate. De epilat, m-am epilat TOTAL (ma rog, lasata "mustacioara lui hitler", adica doar cateva fire de decor) pana cu vreo 3 zile inainte sa nasc, iar atunci fara "mustacioara". Niciodata, dar niciodata contractiile nu s-au indesit sau accentuat in timpul sau dupa epilat cu ceara. Mare atentie insa la cosmeticiana, ca sa nu luati vreo zgaiba. Oricum, trebuie s-o faceti macar inainte de nastere, altfel va rade o moasa, apoi sunt scurgeri, ustura, mananca, numai neplaceri imediat ce nasteti si nu aveti nevoie de asta. Acesta este subiectul DC "epilatul in sarcina", unde isi mai spun parerea si alte fete www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58269&whichpage=2" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58269&whichpage=2
Saru'mana pentru informatia cu postatul link-ului!

Valentina

Mergi la inceput

Bine ati venit, burticute nou-intrate! Mai, mai, productive am fost... Nu stiu cum e la voi cu apetitul, dar eu am... din belgug; iar peste vreo 2 luni o sa am si mai mult, cel putin asa a fost prima data.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Doamne fetelor....ma regasesc in toate simptomele voastre.....Somnul ma termina,casc intruna,sanii au inceput sa ma si doara,am o stare de rau general,cu greata(dar nu mi-a venit sa vomit..asa..de-adevaratelea),ameteala..parca sunt o epava...Nu stiu ce sa zic..Cum D-zeu sa simt toate astea...Mie mi-a venit ciclul pe 19 si am pe 27Nov....Cum naiba sa raman...eu cand am ovulatia...imediat dupa urati..Si intr-un timp asa de scurt sa am si toate senzatiile astea...Nu prea imi vine a crede...Poate-s bolnava...Vreo lipsa de calciu..ceva..Cred ca si asta ar putea da unele simptome...
Doamne..voi ce ziceti..??

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

zozela sper sa nu am dreptate (inteleg ca nu-ti doresti), dar cred ca esti... ca noi. Explicatii ar mai fi, dar partiale; toate asa adunate conduc spre o singura concluzie. Fa-ti un test de sange, BHCG, e intre 17-24 RON (Romar, Medcenter, etc), afli rezultatul cel tarziu a doua zi. Testul de urina s-ar putea sa nu fie relevant. Sa fie asa cum iti doresti!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Zozela cat a intarziat menstruatia? Si eu am cm mai scurt de numai 25 de zile deci ovulatia prin ziua 10-11!
Nu ai facut pana acuma nici un test??????
SA ne anunti..........

dienush cu bebelush
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Pai nu mi-a intarziat...v-am zis...Nu stiu..mi-am facut un test in seara ata pt. ca nu am mai avut rabdare pana maine dimineata..si normal ca a fost negativ...Nici nu cred ca avea cum sa fie +...Nu avea cum sa iasa asa devreme..Cel putin asa stiam...

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Nu prea se pozitiveaza asa devreme. La mine au fost negative pana in ziua cand trebuiau sa vina rusii, atunci a iesit slab pozitiv, dimineata.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocho spune:

Zozela, si eu zic ca esti borti. Si eu la prima sarcina am avut simptome puternice la 10 zile de la data ovulatiei. Nici nu venise data menstruatiei, asa ca eu habar-n-aveam ce se-ntampla cu mine. Restul ar mai putea avea alte explicatii, dar treaba cu sanii... nu cred... n-am auzit de vreo afectiune sa dea toate simptomele astea la un loc. Si eu atunci mi-am facut testul la vreo 2 zile de cand mi-a intarziat, si totusi a doua dunga s-a vazut un pic, mai slaba ca celalta dar s-a vazut, insa a aparut dupa vreo 10 minute. Poate l-ai aruncat prea devreme. Mai fa unu si zi-ne.

Mergi la inceput