Mamici de iulie - august 2006 (5)

Mamici de iulie - august 2006 (5) | Autor: irinuca

Link direct la acest mesaj

Listutza noastra:

Diu + Rebeca (4.08.2005)
Cristina Bauer(25) - UM 22.10.2005 - Dr.Mihai Dumitrascu / Municipal
Pumpkin(32) - DPN 1.07.2006 - Dr.Tarlea / Polizu
Cristina_Ana(30) - DPN 2.07.2006 - Dr. Cristian Radoi / Municipal
MadaCristina(22) - DPN 2.07.2006 - Dr.Badea / Municipal
Letitia - DPN 4.07.2006
Mist - DPN 5.07.2006
Pika-Pika(25)- DPN 5.07.2006
Bulinuta27 - DPN 6.08.2006
Anasia - DPN 6.08.2006
M floruta - DPN 7.07.2006
Bubutzica(31) - DPN 7.07.2006
Anda005(29)- DPN 7.07.2006 - Dr. Lemnete / Polizu
Rh- DPN 8.07.2006
Tina -DPN 8.07.2006
Irin@(29) - DPN 11.07.2006 + Seby (13.07.2003)
Irinuca(28) - DPN 12.07.2007 + Radu Petru(28.08.2003) - Dr. Anca Alexandru / Municipal
Cristina Ioana(29)- DPN 12.07.2006 - Dr.Lemnete / Polizu
Kehleyr(30)- DPN 13.07.2006 + Stefania (27.06.2003)- Dr. Corina Grigoriu / Municipal
Monicutza- DPN 15.07.2006
Titina - DPN 16.07.2006
Alex C(27) - DPN 17.07.2006
Cornelia Laura(27) - DPN 18.07.2006 + Eduard (21.06.2004) - Dr.Irimia Vasile / Cantacuzino
Arghirmonica - DPN 18.07.2006
Aysha- DPN 21.07.2006
Eugcem(26)- DPN 22.07.2006
Poliana- DPN 23.07.2006
Chocho - DPN 23.07.2006 +David
Sarilla - DPN 25.07.2006
Misy(30)- DPN 28.07.2006
Gio - DPN 30.07.1006 + Taisia Eliana(18.07.2003)
Maslinuta(29) - DPN 1.08.2006
Huacin (30)- DPN 2.08.2006 + Alexandru (19.07.2001) - Dr.Constantinescu Ghe. / Municipal
Mamaluidavid - DPN 2.08.2006 + David (24.12.2004)
Olguttza - DPN 3.08.2006
Tinasv1(32) - DPN 3.08.2006
Iube2001 - DPN 4.08.2006
Emilia Pop(33) - DPN 4.08.2006
Madyn(31) - DPN 6.08.2006
Angelli - DPN 8.08.2006
Alexia27(28) - DPN 9.08.2006

Irinuca 8+
& Raducu
POZELE NOASTRE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Cornelia iti tinem pumnii sa fie totul bine astazi la eco .

Olgutza aia de la Romar merita . Ce natarai, sa te puna sa treci printr-o asemenea spaima doar din cauza de neatentie. Bine ca s-a terminat cu bine.

Bulinutza si Alexia nu puneti raul inainte . Ecografiile la varsta atat de mica de sarcina pot fi tare inselatoare.

Eu ma simt bine in continuare. Nu iau nici un fel de vitamine sau alte suplimente in afara de acid folic. La cafea nu am renuntat, am intrebat si medicul si a zis ca una pe zi nu e nici o problema, oricum eu am tensiunea mica in general. Cu tigarile, nu pricep cum nu puteti sa va lasai, mie imi vine sa vars numai cand simt mirosul (si tot fumatoare eram ).

Aseara am avut ceva dureri, cred ca am stat prea mult in fund -- sau poate o vizita prelungita la socri a fost cauza . Erau intepaturi destul de neplacute, am luat un no-spa, am stat intinsa si m-au lasat destul de usor...

Zicea cineva (scuze, nu mai stiu cine) care face a doua cezariana ca ar vrea macar ca de data asta sa intre in travaliu. Din cate stiu eu nu e recomandabil. Fiind vorba de a doua cezariana (cum va fi si la mine) nu se lasa gravida pana in ultima clipa pentru ca exista riscul de ruptura uterina pe fondul vechii taieturi. Eu ma astept sa ma opereze cam prin sapt. 38.

Mai, dar ce multe suntem pe lista . Se pare ca octombrie-noiembrie au fost niste luni productive din punct de vedere bebei .

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Kehleyr, bine ai revenit!
Si eu ma miram acum ce multe suntem, e mare rau lista aia, eu auzisem ca de regula asa se produc cei mai multi bebei, toamna-iarna si se nasc cei mai multi vara. Pai si normal, cu vremea asta, ce naiba sa faci decat ...glumesc ma...
Apropos, voi mai prestati acum? Mie mi-e prea rau sa ma gandesc la asta, iar sotul fuge de mine ca ii e teama...noi anul trecut am avut o viata sexuala normala pana am pierdut sarcina si acum ne e frica la amandoi, desi dr nu ne-a interzis...

Intepaturile alea ale tale in burtica sa stii ca au fost cauzate de vizita la socrii...parerea mea

E bine de stiut treaba cu cezariana, fetelor cu experienta sa ne mai pove si noua novicelor...

Cristina + bb 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocho spune:

Cornelia, iti tin pumnii si sa fie numai de bine. O sa intru deseara iar sa vad vestile, daca ai timp cand te intorci scrie-ne 2 vorbe sa stim cum sunteti tu si bebe mic. Cred ca nici eu nu mai rabd mult, dar as vrea sa mai treaca saptamana asta ca in cealalta as sperante sa-i aud inimioara. BAfta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocho spune:

Cristina, n-aveti motive sa va faceti griji tu si sotul tau daca dr nu v-a interzis. La tine tot e bine ca fuge de tine, dar la mine sotzul ar vrea, iar mie numai de asta nu-mi arde.
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda005 spune:

Irinuca , e clar , daca tot tu esti moderator , pot sa ma consider exclusa din grupul vostru , avand in vedere ca am postat doua mesaje , ieri si azi si unul a disparut complet , iar celalalt sta frumos si bine la "NE-MODERATE" , desi au aparut alte mesaje scrise ulterior .
Am vrut sa-ti scriu pe PM sa te intreb daca ai ceva personal cu mine sau ce motive ai , dar nu primesti PM . Oricum nici nu ma astept sa faci public acest mesaj .
Sarcina usoara in continuare .

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060714/dt/8/k/fba8/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Kehleyr, la tine cum a fost cu cezariana? Te-ai chinuit? Te-ai recuperat repede?

Fetelor, sunt de groaza...eu de regula beau lejer 2-3 litri de apa pe zi....de cand sunt gravida si mi-e rau, sa nu vad nici apa...nu sunt in stare sa beau mai deloc...am facut herpesi din cauza asta si ma cearta si dr...ce naiba sa fac, sa imi leg de gat sticla aia?...o sa mor deshidratata

Cristina + bb 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

WOAAA ce multe mamici suntem de iulie aug 2006! Love is in the air
Ma simt super ! Am in jur de 7 sapt, nu stiu nici acum sigur mi-am facut mii de calcule asa ca... Dar ma simt super, greata nu, doar niste zapaceli de la Utrogestan dar l-am fentat si il iau in alta directie !!Dar, stie cineva, se poate face masaj de intretinere? Eu mergeam inainte, era super, aveam febra musculara la picioare fara nici un efort.Aerobic nu mai pot sa fac. doctorul mi-a recomandat gimnastica de intretinere dar nu stiu ce inseamna? .Stiu ca miscarea este foarte importanta, si pentru mami si pentru baby, inclusiv pentru nastere si contractii.Incerc sa merg pe jos mai mult dar e un friiiiiig si ma plicti sa merg asa by myself pe strada macar daca as avea un cutu...Poate cer unul de la vecini! Deci, am deviat, se poate face masaj?( fara creme anticelulitice care contin substante active).Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Cristina, eu am facut cezariana pentru ca sunt foarte mioapa (-6) dar cred ca oricum as fi vrut sa nasc prin cezariana. Nu stiu cum este la altii... dar la mine, care ma asteptam si doream cezariana, recuperarea a fost destul de rapida. M-a operat dimineata la prima ora, cu anestezie generala, si dupa 24 ore ma dadeam jos din pat. Am avut dureri, dar nu pot sa spun ca insuportabile; in spital iti dadeau algocalmin. Cum am ajuns acasa a fost mai usor, cred ca dupa o saptamana pot spune ca eram normala. Te misti greu, mai ales la anumite miscari, si doare mai tare operatia dimineata dupa somn, dar in rest nu am avut nici un fel de probleme. Faptul ca esti acasa te motiveaza foarte tare si te pune pe picioare.

Dupa cezariana este esential sa te misti cat mai repede, sa nu stai sa iti plangi de mila , cu cat intri in normal mai rapid este mai usor si mai bine. O tipa din salon cu mine s-a ridicat chiar din seara operatiei si s-a dus la baie, eu nu am fost in stare.

Aveam o prietena care nascuse natural si facuse epiziotomie si pot sa iti spun ca se chinuia la fel de tare ca si mine in prima perioada dupa operatie . Toata operatia dureaza 30 de minute dupa care mai dureaza un pic revenirea din anestezie (daca faci generala), cam 2 ore nu esti buna de nimic, nu prea stii pe ce lume esti. Oricum nu tin minte mare lucru. Taietura acum nu mi se mai vede aproape deloc, e doar o dunga subtire.

Iar cu programarea pentru operatie a fost asa: in ultima luna ma duceam la control saptamanal, in ideea sa ma lase cat mai mult sa ma apropii de termen dar fara sa se declanseze nasterea. La unul dintre controale, singurul pe care l-am facut in spital, s-a vazut ca era colul deja scurtat aproape complet si ca practic in aceeasi zi ar fi inceput travaliul, asa ca... hop la operatie. Nu am avut timp sa mi se faca frica sau sa anticipez.

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Va doresc sarcini usoare, cu cat mai putine greturi! Sa fiti sanatoase, bebeii sa se dezvolte bine, iar la vara sa intrati in clubul scutecelor cu toatele! Va doresc sa scapati repede de greturi pentru a va putea bucura de starea aceasta unica, pe care taticii n-au cum s-o traiasca! Anul trecut pe 6 decembrie eu faceam prima eco la care s-a vazut Alexia mea draga, pe care o asteptam de vreo 6 ani.

Diu, felicitari pentru noua sarcina. Va fi greu acum, si inca vreun an dupa ce nasti, dar apoi va fi tare bine cu bebei de varsta apropiata. Daca nu nasteam prin cezariana, ma apucam repede-repede de un alt bebe, asa trebe sa astept un an.

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

http://community.webshots.com/user/caterina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Buna ziua burtici.
Sunt o mamica si o viitoare mamica de iulie 2006.
V-am citit dar pina acum nu am postat.M-am hoatarat sa intru si eu in clubul vostru asta daca ma primiti.
Sarcini usoare va doresc, fara greturi si alte neplaceri.
Pupici.

Ancutza cu bebe Luca Andrei.(28.07.2004)

http://community.webshots.com/user/anka77

Mergi la inceput