Mamici de iulie - august 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
pumpkin spune:
Cristina, nici eu nu sunt superstitioasa. De prin ianuarie-februarie chiar o sa incep sa cumpar body-uri, sosetutze, biberoane, patutz, sa am totul pregatit.
Cat despre baietzel, nu, nu, nu....eu o sa am fetitza...asta simt...![]()
Eu in general nu sunt cu dulciurile, ca sunt eu destul de dulce...sunt cu muraturile...
Te pup.
Miky
10+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006
chocho spune:
Madacristina, citeste aici despre utrogestan. http://www.eva.ro/sanatate/articol167.html
Acidul folic este absolut esential in primele 3 luni, deoarece previne anomaliile tubului neural la fat. Celalalt medicament nu stiu pentru ce ti l-a dat. Cel mai bine mergi si intreaba medicul pentru ce ti le-a prescris, si spune-i ca le suporti greu.
pumpkin spune:
Madacristina, referitor la ceara eu o sa continui si din cate stiu nu e nici o problema, sper sa ajung epilata cu ceara cand o sa nasc...sa nu puna infirmierele lama pe mine...
Eu am luat acid folic imediat ce am aflat ca sunt insarcinata. Apoi obstreticiana mi-a mai recomandat si Tardyferon(pe care nu stiu cat tb sa-l iau dar o sa o intreb la urmatoarea vizita) si complexul de vitamine Materna pe care trebuie sa la iau zilnic in timpul sarcinii si pe perioada cat alaptez.
Despre Utrogestan nu stiu ce sa-ti spun, stiu doar ca sunt fete care nu il iau pe cale orala.
Miky
10+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006
irinuca spune:
....bey bagati-va mintile in cap!Pai mai am eu chef de asta, credeti voi?Sunt asa de scursa seara acasa ca deabea astept sa culc cupilu si sa ma bag in pat.Nu mai vorbesc de greturi, nervi si alte alea.Sotu'....nu stiu daca ar avea impulsuri dar oricum nu se manifesta ca ma vede asa de sifonata.....Oricum asa cum va ziceam mie imi iesise pozitiva analiza la clamydia asa ca dupa ce am luat eu 4 pastile de antibiotic trebuie sa urmeze si el tratamentul care dureaza 10 zile.Asa ca...am liber urmatoarea perioada.![]()
Hai ca se facu ora sa plec acasa.NU va ganditi ca la odihna!Nuuuuu.Ma ia fimiu in primire.Joaca, dans,explicat desene,baita,pupici,tavaleli si altele.Sper ca pe la 9 sa-l bag in pat.Asta ar fi cam peste...4 ore juma'.Of, of..mai,mai!
Irinuca 9+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
diu spune:
Pimpkin salutare!
Ce mai mai distrez de voi care vreti numai acrituri. Si mie imi trebuiau la prima sarcina numai de-astea si am o fetita (aviz Cristina Ioana). Deci nu cred deloc ca e valabila chestia cu acrituri la baieti si dulciuri l;a fete. Poate din coincidenta, dar altfel nu. Eu n-am nici un bai momentan inafara de unele pofte ciudate (mi-a trebuit intr-o seara neaparat aripioare de pui prajite) As fi vrut de la McD, dar era prea departe asa ca mi-am luat si le-am facut rapid. Mai am uneori greturi, dar trec repede. Nu sufar chiar asa ca la prima sarcina, cind in primle trei luni am slabit o gramada. Ma rog, acum e cu totul altfel.
Madacristina parca tu ziceai de epilat. Nu cred ca afecteaza cu nimic epilatul cu ceara. Nu are nici o legatura cu fatul.
Va pup burticutzelor!
chocho spune:
Diu, mi-ai spulberat speranta de a avea o fata ca mie mi se face rau de la muraturi, si numai dulce as manca. hi, hi Si eu sunt in situatia ta, cred ca i s-a facut mila lu al de sus de noi ca am suferit mult la prima sarcina, ca si eu am slabit in primele luni. Acu ma apuca asa din cand in cand un pic de greata, insa am pofte, si nu stiu ce sa ma mai fac, ca daca pomeneste cineva de ceva mancare mie gata mi-e pofta. Nu mai zic ca visez noaptea tot felul de chestii. Oare o fi adevarat ca poti sa avortezi de la pofte sau e doar un mit?
Irinuca, esti haioasa foc, dar mare dreptate ai. Pai cui ii mai arde de bam bam? Cat are copilul tau? Al meu fiu cred ca-i mai mic ca e intelegator daca ma bag la odihna si-l las cu tati, aseara pe la 6 simteam ca mor de somn, si azi parca iar ma ia. Poate nu ma tine asa toata sarcina.
Cristina_Ioana spune:
MadaCristina- eu stiu asa despre ceara :ca e ok sa ne epilam cu ceara peste tot, mai putin in zona inghinala, ca cica pot aparea contractiile, ca ar fi o manevra mai dura...mi-a zis o doctorita si am citit si pe net, mi=au zis mai multe fete care au nascut ca in perioada asta nici nu suportau durerea aia...de asemenea, nici crema epilatoare nu ar fi ok ca ar continune nu-stiu-ce kestii chimice si ca in final, toata lumea recomanda lama in zona inghinala pe perioada sarcinii...si eu ma fac cu ceara dintotdeauna, acum nici nu stiu ce o sa fac, cum e mai bine, ca nu prea suport durerea, recunosc...
Pumpkin- ce sa zic de lucrusoare si hainute, eu am de anul trecut 2 saci mari plini cu de toate, ca am pierdut sarcina cand aveam 6 luni jumate si ma pregatisem oarecum...fara patut, carut si kestii mari, dar hainute, biberoane, suzete, paturele si d-astea am...mi se pare ok si normal sa fii pregatit, nu sa alergi atunci sa iei de toate, sau sa lasi totul in seama sotului...ca pana la urma cred ca e o chestie placuta de facut in doi...
Irinuca- iar esti haioasa rau ![]()
...cred ca trebuie sa amanam putin
pana nu vom mai fi asa de sifonate ![]()
Cred ca e misto rau sa ajungi acasa si sa te astepte bebe razand si cu chef de ghidusii, cred ca lumineaza toata casa un bebe...abia astept sa am si eu bucuria asta...
Diu, sa te auda Dzeu cu sexul, ca sotul meu tare isi doreste o fetita...e adevarat ca si eu am o prietena care a mancat toata sarcina muraturi si are fetita...cine stie? 
Cristina + bb 9 sapt
mist spune:
Fetelor, eu am scris si ieri (sau alaltaieri) un mesaj, dar pana la urma l-am sters. Oare incep hormonii sa isi faca de cap?? Ca sa reproduc insa un fragment pozitiv din el, spun ca nu mai imi este la fel de greata ca inainte si asta ma tine inca de vineri. Dar oare e bine? Sa nu fie tocmai asta semnul unei probleme. Oricum maine ajung la doctor, la a doua vizita si o sa ma mai linistesc.
Voi le-ati spus si celorlalti din jur (inafara de sotz of course
) despre bb? Noi suntem intr-o dilema, am vrea sa le facem alor nostri o surpriza placuta de Craciun, dar cum nu ne e clar nici noua cum or sa evolueze lucrurile, mi-e teama sa nu se transforme in altceva...
Pika-Pika, abia astept sa vad si eu poza cu bb al tau, sa o postezi neaparat. Sunt convinsa ca e tare dragalash, cum altfel?
Va pup pe toate si va urez un trimestru intai (sau ce a mai ramas din el) cat mai usor!
"I am still learning."
anis spune:
Madyn ,iubita...desi un pic cu intarziere.FELICITARI!!!
Sa ai o sarcina fara probleme.
Si m-au trecut frisoane , si eu l-a inceput am avut DPN pe 6.08, apoi 8.08 si s-a nascut pe 2.08 ![]()
Asa ca mamica de august sa fii fericita si la vara sa nu nimeresti la nastere cu 40 de grade afara
stiu eu ce zic...![]()
AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Diu...mai lasat masca ..Rebecca are 4 luni si bb e pe drum.FELICITARI.
AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."