Mamici de iulie - august 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Buna dimineata...pentru cui ii e buna!
Mai fetelor,eu nu am deloc pofte...absolut deloc..abia daca as manca ceva,cand mi-e greata de mor...d-apoi sa mai am si chef de ceva anume...si ma simt si prost,toata lumea se ofera sa imi faca toate poftele,si eu nu pot sa profit...ntzzz-ntzzz-ntzzz...cand o sa mai am eu asa o ocazie?
Oricum,ma speriasem degeaba ieri ca nu am am simptome,ca nu imi fusese greata dimineata...s-a rezolvat dupa..la greu...
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Madacristina- durerile tale pot fi usoare contractii.Ia No-spa si o sa treaca.Nu-ti face griji.

Chocho - da-mi si mie, te rog, data de nastere a lui DAvid sa pot scrie la listutza.Raducul meu are 2 ani si 3 luni si este super vesel si activ si lipicios si iubaret.CAnd ajung acasa nu-i chip sa ma lase sa dorm ca se suie pe mine, imi baga degetele in ochi si cel mai frica imi e ca face sarituri pe burta mea si daca ma ia prin surprindere...

Eu am spus despre sarcina tuturor imediat ce am aflat(mai putin la serviciu unde mai astept pana dupa sarbatori).Mama n-a reactionat prea frumos prima data asa ca i-am trimis un sms si i-am spus ca daca se bucura sa ma sune,daca nu....

Eu am avantajul de a fi matusa unei fetitze de 5 ani care mi-a furnizat pt. Radu 80% din tot necesarul.Adica pat, carucior,tarc, jucarii, biberoane + tone de haine si pantofi.Apoi,a aparut Radu caruia i-am cumparat si noi o gramada.
Acum...Daca o fi baiat are toate hainele Radului dar daca o fi fetitza...(da Doamne!!!) are si pe cele ale lui RAdu si pe ale MArei pe urmele careia va merge toata viata.
Eu imi doresc cu ardoare fetitza iar sotul meu ar vrea tot baiat.Oricum ar fi voi fi fericita!

NU cred ca se poate avorta de la pofte.Cred ca este numai o superstitie.Intr-adevar exista pofte mai accentuate dar si acestea pot fi infranate si deviate.

Irinuca 9+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by cristina bauer

Iata ca am revenit asa cum v-am promis...am fost ieri la echo si am vazut un bebe mic mic .. care are 6 saptamani fix si 5,4 mm....si activitate cardiaca normala.. este OK...
Asta seara merg la doctor sa imi mai spuna una alta....si in rest urmatoarea echo la 13 saptamani.
In general ma simt foarte bine, nu am greturi, nu varsaturi...in schimb am poftit la sarmale si am mancat 10...
Voua cand v-a spus sa faceti analizele ?

Felicitari pentru vestile bune .

Eu am facut analizele de sange si de urina in sapt 6-7, iar la sfarsitul trimestrului 1 urmeaza sa fac Papanicolau si secretie din col uterin.

Mai, eu poftesc si la dulce si la muraturi . Si nu sunt doi, am intrebat la ecografie.

Eu n-am nici o problema cu mancarea, dimpotriva, as manca non stop. Ma apuca uneori la 12 noaptea pofta de paine prajita cu cascaval, sau de fructe... sau de telemea sarata si tare... nici eu nu stiu exact. Cert e ca nu mai sunt capabila sa rezist 8 ore fara mancare cum faceam inainte.

Am inceput sa nu mai pot incheia fustele .

Apropo de epilat, eu m-am epilat chiar sapt. trecuta. Doctorita mi-a spus ca nu e nici o problema. Daca o sa inceapa sa ma doara o sa renunt si gata.

Stiti ca nu aveti voie sa va vopsiti parul pana dupa luna a 3-a, da? Asta daca e cazul.

Irinuca, de ce nu s-a bucurat mama ta?...

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocho spune:

Irinuca, David al meu are 1 an si 7-8 luni, e nascut pe 20 aprilie 2004. Asa ca eu inca stau acasa cu el si cand vine tati pe el il calareste ca il vede mai putin. Si al meu e scump si iubaret si spre norocul meu destul de cumintel.

Fetele, cum scrieti voi cu bold sau alta culoare? Ca mie nu-mi iese deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by chocho

Irinuca, David al meu are 1 an si 7-8 luni, e nascut pe 20 aprilie 2004. Asa ca eu inca stau acasa cu el si cand vine tati pe el il calareste ca il vede mai putin. Si al meu e scump si iubaret si spre norocul meu destul de cumintel.

Fetele, cum scrieti voi cu bold sau alta culoare? Ca mie nu-mi iese deloc.

Choco, trebuie sa selectezi un cuvant sau fraza (tii butonul din stanga al mouse-ului apasat in timp ce te plimbi peste cuvantul respectiv...) si apoi apesi pe butonul B(bold) sau alegi culoarea pe care o vrei...pe care le gasesti desupra mesajului, in cadrul Format.

Miky 10+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzica spune:

Ce faceti burticutzelor ? In afara de problemele pe care vad ca sunt comune in general....
Micky sper sa nu fiu prea indiscreta dar am vazut in albumul de poze ale mamicilor ca ai poza la Dunare ....Te intreb deoarece eu sunt nascuta pe malul Dunarii.Ai fost in concediu ? sau ...
Chocho si eu eram in ceata cu scrisul colorat dar m-au luminat fetele , vezi ca ai mai sus cad ti se deschide casuta de raspuns tip caracter, marime si culoare pe care le selectezi....
Hai sa va spun apropo de vopsitul parului ca eu m-am vopsit la 4 saptamani si 5 zile inainte de a face testul de sarcina dar va inchipuiti ca a fost ultima data , sper sa nu se fi intamplat ceva nasol.
Bine ca am apucat sa mai vorbesc si eu cu voi ca iar inchideti sesiunea .
Va pupici si nu in ultimul rad aveti grija de voi si fara nervi !!!

Florentina + BB 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzica spune:

Revin sa va spun ceva ce am uitat tot timpul sa va povestesc: pana acum de curand am crezut ca sunt singura "babuta" de 31 ani care nu are bebe pana la varsta asta dar acum cand vad ca suntem atata ma bucur intr-un fel daca pot spune asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bineinteles ca sotul meu a luat si gunoiul cand a plecat....Ce sa fac...o sa-l repet maine dimineata..si dimineata urmatoare..si in fiecare dimineata..pana vin uratzii......Sau mai bine sa fac un HCG??!!..Off..
Am uitat sa va spun ca am inceput sa-mi iau temperatura bazala-de ieri dimineata(ieri t=37.2,azi t=37.3)...Fetelor..si ma termina constipatia asta...Si-acuma ma doare si burtica......
Va multumesc mult pt. raspunsuri/sfaturi!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Mersi Pumpkin. Credeam ca e vreun secret, ca asa la calculator stiu sa editez, insa nu stiu ce n-a fost ok ca am incercat si nu mi-a iesit. Sa vedem acum.

Mergi la inceput

Vezi? Tot n-a iesit. Imi afiseaza "" in dreapta cuvantului pe care-l selectez, dar in mesaj tot n-apare bold sau cu rosu.

Mergi la inceput