Mamici de iulie - august 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
pumpkin spune:
Choco, cred ca nu m-ai inteles...Mai bine faci asa: deschide un raspuns nou si da click pe B(bold). O sa-ti apara [ b][/b]. Intre [ b] si [/b] poti sa scrii cuvantul care vrei sa fie bolduit.Daca tot nu reusesti trimite-mi pe PM adresa ta de mail si incerc sa-ti explic mai in amanunt, ok?
Cristina_Ioana spune:
Pup burticile!
Ce vrednice ati fost voi azi...eu abia m-am dat jos din pat cat sa imi iau laptopul aproape si taaaaare m-as baga din nou la caldurica...am o stare tare proasta, stomacul in gat si sunt ca o leguma
Kehleyr, zici ca nu avem voie sa ne vopsim pana dupa ce saptamana?
Valeeeeu atunci, ca eu sunt blonda si m-ai terminat...o sa arat ca zarzavagioaicele alea cu radacina crescuta, bleaaahhhhh....citisem pe site ca nu exista vreo interdictie clara in sensul asta, doar o chestie legata de mirosul vopselei, daca o suportam sau nu....
Cristina + bb 9 sapt
Cristina_Ioana spune:
Irinuca, ti-a raspuns mama la sms?
Valentina, daca ziceti ca e ok cu ceara o sa mai incerc si eu,desi ultima oara m-a durut de am zis ca mor...probabil ca sunt mai sensibila in perioada asta...ufff
Cristina + bb 9 sapt
olguttza spune:
'Mna ziua, fetele! Fericite sunteti voi, cele care stati acasa....asa va invidiez!!! As dormi intruna si sunt chiauna chiar de cand ajung la birou. Iar pana la 5, cand ajung acasa, ma rapune de tot oboseala. Ce ma mai tine treaza la munca e mancarea
, ca tre' sa bag ceva in mine din ora-n ora. Aseara am dat gata un borcan cu castraveti murati...o fi semn bun? ca noi am vrea baiat.
Greturi nu prea mai am, iau un metoclopramid cand mi se face si trece. Cu durerea de shale nu prea stiu ce sa ma fac, nu-mi mai trece nici cu no-spa.
Si apropo de epilat, si io tre' sa ma duc zilele astea la cosmetica...sa vedem cat de eroic o sa rezist.
Ideea e ca nu prea pot sa stau pe burta (ma dor sanii si burtica), si cred c-o sa fiu jumulita doar pe fatza. ![]()
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
iube2001 spune:
OLA!
Cristina daca te doare mai bine nu incerca cu ceara....
Chocho si eu am probleme cu spalatul pe dinti cum imi ating limba... aia sunt
Eu nu m-am mai sculat 2 nopti la rand pt pishu in schimb am avut un cosmar azi-noapte destul de nasol.
VA pupicesc
dienush cu bebelush 
5+
Cristina_Ioana spune:
Diana, o sa mai fac o incercare cu ceara si daca nu merge si nu merge, ma las pagubasa....
Si eu visez urat, mai am cosmaruri nasoale uneori de ma trezesc transpirata, dar faptul ca nu sunt singura ma mai consoleaza putintel...ca stiu ca sunt normale toate toanele astea pe care le avem
Cristina + bb 9 sapt
Cristina_Ioana spune:
Valentina, parca tu ziceai de contractii, nu?...ca ai avut la sarcina trecuta...eu sunt speriata rau rau rau rau de contractii, pentru ca anul trecut am pierdut sarcina dupa niste reprize de contractii....daca avem contractii si nu trec cu No-spa ce ne facem?
Dar nu e putintel cam devreme sa avem contractii?...cand incep ele sa isi faca de cap?
Cristina + bb 9 sapt
madacristina spune:
Hei fetelor,
vreau acasa...simt ca pic.....ma doare si burta, si nu pot lua nici macar no-spa pt ca vomit...de la orice....pana si elevit-ul il vomit,pana aseara vomitam cam la 30min dupa ce luam pastilele,in schimb aseara nici nu am apucat sa inghit pastilele ca imediat am fugit la baie....sa vad ce-mi zice doctorita.....parca am un nod in gat...nu pot manca
asta e.....rezist eu...
in rest mai nimic,sunt la servici,nu stiu de ce ma incapatanez sa vin la servici cand vad ca nu mi-e asa de bine....toti imi spun sa plec acasa,dar eu nu,ca vreau la servici....poate o sa ma simt mai bine...
va pup pe toate 
iube2001 spune:
Nici noi nu am anuntzat familia de sarcina pana nu ne vede ginecologul........adica maine pe la 8 seara.Asa ca pana atunci ne perpelim si speram sa fie totul ok si sa nu o luam razna de la atata paranoia
!
Pupici
dienush cu bebelush 
5+
iube2001 spune:
Madacristina iubita nu poti sa intri in medical daca te simti asa de rau?
Zozela pt linistea ta mai bine fa un b-hcg macar sa stii cum stai mai ales ca am inteles ca in Bucuresti se da rezultatul destul de repede!
dienush cu bebelush 
5+