Mamici de iulie - august 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, am voie sa beau lapte cu cacao?...nu pun multa, numai asa putintel cat sa nu mai simt mirosul ala de lapte..am zis ca daca tot nu pot sa beau sucuri si apa, iar de ceaiuri mi s-a luat, sa incerc cu lapte...
Iar legat de ceaiuri, stiti ceva de ceaiul de menta si tei? Sunt ok?
Ca am citit pe site ca plantele astea sunt ok numai asa baute cu masura, uneori, rarutz...sau o fi vorba de planta si nu de ceaiul la plic? ![]()
Hai sa va spun si voua ce am descoperit ca pot manca fara sa
dupa...salata Tabulah libaneza, este cu patrunjel tocat marunt, cu rosii si multa zeama de lamaie...pe langa ca are ff multe vitamine, e racoroasa si nu mi se mai intoarce stomacul pe dos..
Cristina + bb 9 sapt
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, am voie sa beau lapte cu cacao?...nu pun multa, numai asa putintel cat sa nu mai simt mirosul ala de lapte..am zis ca daca tot nu pot sa beau sucuri si apa, iar de ceaiuri mi s-a luat, sa incerc cu lapte...
Iar legat de ceaiuri, stiti ceva de ceaiul de menta si tei? Sunt ok?
Ca am citit pe site ca plantele astea sunt ok numai asa baute cu masura, uneori, rarutz...sau o fi vorba de planta si nu de ceaiul la plic? ![]()
Hai sa va spun si voua ce am descoperit ca pot manca fara sa
dupa...salata Tabulah libaneza, este cu patrunjel tocat marunt, cu rosii si multa zeama de lamaie...pe langa ca are ff multe vitamine, e racoroasa si nu mi se mai intoarce stomacul pe dos..
Cristina + bb 9 sapt
Cristina_Ioana spune:
Stati ca am inceput sa apar in dublu exemplar...
Ori am pb cu
, ori cu capul...
Cristina + bb 9 sapt
zozela spune:
Moaaaaaaaa
....Irina!!!!! Pai eu am exact temperatura asta...Nu se poate!! Hai ma...cum sa ovulez imediat dupa CM ??!!
Imi doresc copil,nu zic-ca nu-mi doresc..numai ca nu-l vreau acum...
La anu'..chiar in timpul asta..cam asa as fi vrut sa raman
..
Iubesc la nebunie copii..dar nu suntem pregatiti chiar acum sa avem unul..Offf..poate totusi nu-i sarcina...
..
Si dc e...asta e...O sa fie primit bine..si gata!!!![]()

Nunta noastra-26.06.2005
Cristina_Ioana spune:
Zozela, iubita, stii tu ca socoteala de acasa nu se potriveste mereu cu cea din targ...parerea mea este sa fii happy ca esti sanatoasa si daca Doamne-Doamne a vrut sa va dea un bebe acum, fii happy si primeste-l...Nu vreau sa iti tin o teorie acum, dar sunt atatea femei care se chinuie si nu reusesc sa aiba un bb, in plus sa stii ca Dzeu ni le da pe toate cu un scop...daca e sa fie acum, bucura-te...
Cristina + bb 9 sapt
mishi spune:
buna fetelor! sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru dupa mai bine de 2 ani de bantuire pe la "optimiste". eu am numai 6 saptamani si sunt mai debusolata decat toata lumea, cred eu, pentru ca nu mi-a rau deloc, ba mai mult, pot sa mananc orice, nu ma deranjaza nici un miros si nici o mancare, nu vomit si nu ametesc.
este cumva prea devreme sau se poate si asa?
ma doar doar sanii.
mai e cineva in situatia asta?
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
monicutza_bb spune:
Revin si eu dupa o lunga absenta si cu scuzele de rigoare. Am fost cam ocupata cu gasitul unui job (se pare ca am reusit, daca mai trec si de interviul de astazi, de luni voi incepe serviciul, ceea ce este super, ca voi putea beneficia de prenatal si de prestatia maternala dupa ce nasc, care aici este de 75% din salariul avut, pe o perioada de 40 de saptamani).
Eu ma simt neasteptat de bine. Am avut si eu greturi d'alea mai nasoale vreo cateva zile, dar am descoperit ca erau din cauza vitaminelor (eu luam Elevit inca dinainte de a ramane
). Asa ca am decis sa nu le mai iau deocamdata si sa iau doar acid folic. Sper sa nu fac vreo greseala, dar nici cu starea aia de rau nu puteam. O sa continui sa le iau daca nu imi ies analizele cum trebuie si daca zice nenea doctorul asa.
Apropo de doctor, eu inca nu am ajuns. Prima programare o am pe 15 decembrie, dar tocmai am reusit sa ma programez la o clinica particulara, la un medic recomandat de o prietena, si care lucreaza cu un mare spital de aici (unde probabil voi naste, ca e si aproape de mine). Numai ca programarea asta este tocmai pe 28 decembrie. Cred ca ma duc si la una si la cealalta, macar sa fie ok cu bebe.
Eu nu am pofta de mancare, nu suport mirosuri de carne prajita, mancaruri grele, grase... defapt nu suport mai nimic (nici propriile parfumuri nu le mai suport
). Noroc ca am un sot intelegator care a inceput sa isi faca singur papica. Deja am slabit vreo 2 kg.
Datele mele:
- data nasterii: 19 aprilie 1978, adica acum am 27 de ani, voi avea 28 cand voi naste
- probabil ca voi naste cu Dr. Michel Welt, la spitalul Sacre Coeur de Montreal
Pupici burticilor 
Monica
8+
"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle
Cristina_Ioana spune:
Mishi, bine ai venit printre noi!
De unde stii ca ai 6 saptamani, ai fost la dr?
Fii fericita ca nu ti-e rau si ca poti sa papi orice.
Sanii ma dor si pe mine, sunt umflati si abia pot sa ii ating...
Cristina + bb 9 sapt
mishi spune:
cristina, am 6 sapt de la data ultimei menstruatii, conform indicatiilor din toate cartile de specialitate. sa pare ca asa se calculeaza. eu am fost marti la ecograf si am un embrion (de la 8 sapt sa poate numi fat) care are 14 mm si activitate cardiaca. sunt foarte la curent pentru ca eu am reusit prin FIV.
apropo', puteti sa ma puneti si pe mine pe listuta cu DPN 2 august?
mishi
6+
Cristina_Ioana spune:
Asa e Mishi, asa se calculeaza...pai atunci uraaaa si felicitari!
Sa ai grija de tine si sa avem sarcini usoare! 
Cristina + bb 9 sapt