La noi la Galati sa veniti (13)
Raspunsuri - Pagina 13
LauraFlo spune:
Alina, ce imaginatie ai iubito ! Aspirator !
Eu iarna trecuta, n-am scos-o pe Daria de loc din casa . Doar pana la mama ( si facem 2 min pana la ea ) ....
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
E frumos mosul asta nu ?
Craciun Fericit !
alinam spune:
Laura nu e vorba de imaginatie, chiatr exista dispozitivul asta care se ataseaza la aspirator si ii scoate toti mucii.....in 3-4 zile il primewsc si va anunt cum e, orikum de la mamici am inteles ca e super ....
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
LauraFlo spune:
Aha, ...eu credeam ca vorbesti de aspiratorul ala mare....
Da si chiar n-am scos copilu din casa , decat sambata cand mergem la mama ...
cookie spune:
Salutare, fetelor!
Azi n-am avut timp sa deschid calculatorul, dimineata am avut program administrativ, iar dupa aia am plecat la serviciu sa-mi iau banii...si cand colo, bani ioc! Cica n-au fost bani in banca...
Laura, nu-i urgenta...tine-o la tine, ca incerc sa trec saptamana asta prin centru, ca vreau sa merg si pe la materiale, si pe la merceria aia... Multumim de invitatie, da' sa stii ca eu m-am gandit sa n-o scot pe Sabina cat e mucioasa, poate mai da si pe la altii ce-o avea si ea...Hai ca o sa venim cand o fi fata in regula!
Sa ne laudam si noi:de doua zile strabatem casa-n lung si-n lat...merge de rupe!a invatat copila si sa se ridice de jos singurica...ce mai, am bebe mare!
Ele spune:
quote:
Originally posted by cookie
Sa ne laudam si noi:de doua zile strabatem casa-n lung si-n lat...merge de rupe!a invatat copila si sa se ridice de jos singurica...ce mai, am bebe mare!
Cookie si Sabina bulina
Tin-teeeee frateeeee......de acuma
oricum felicitari si sa nu faceti prea multe "bubutze"
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
alinam spune:
Laura pai se foloseste chiar cu aspiratorul ala mare.....de casa, cu ala trage mucii.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
cookie spune:
'Neata!
A nins afara!
Acum m-am uitat pe listuta noastra si am vazut ca Tudor al Vilmei a facut 2 anisori alaltaieri! cu intarziere, dar din tot sufletul!
Sa fie sanatos, norocos si la punga gros!
Vilma, asta inseamna ca-ti schimbi si semnatura
Cum e la serviciu?
Noi ne-am propus sa mergem azi sa-i mai repetam copilei urocultura...avem si nasul mucos in continuare, mai si tusim...of, of!
Sa aveti o zi buna!