La noi la Galati sa veniti (13)
Raspunsuri - Pagina 14
LauraFlo spune:
Cookie, am adus blanita ! N-o mai iau acasa !!!! Promit !
Si noi avem mucisori...Naspa mai dormim...Ma duc la cafea !Va pup !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
ELIZA MIRON spune:
'neata!
"La multi ani!" lui Tudor, sa fie sanatos si sa creasca mare! Chiar daca e cu intarziere il pupacim si noi!
LauraFlo spune:
TUDOR
Sa fii sanatos, norocos si cuminte !
korinna spune:
Buna ziua la toata lumea...Nu am citit de cateva zile nimik pe aici..insa se pare ca nu am pierdut nimik...Sunt 2 pagini..pline cu nimik....O sa cada in desuet subiectul asta....am bauta cafeaua..am facut pipi....si tot asa...
Nu vreau sa par rautacioasa...dar a devenit banal....
CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!
alinam spune:
neata!
Tudor la multi ani , sa fii sanatos si cumintel!!!
Norok ca e Cookie cu spirit de observatie pe aici
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
liliac1 spune:
Korinna Din fericire/pacate ai reusit sa pui punctul pe i!!! Se pare ca multe din fetele trecute din lista nu scriu din aceleasi motive pe care le-ai enumerat si tu. Si asta o stiu, de pe privat! Ca doar exista si rubrica aceasta...
Chiar cineva mi-a spus la un mom. dat: "cred ca tura urmatoare am sa scriu hop si eu la mancat seminte" si asta doar sa se armonizeze...
Am inteles ca este o modalitate de a ne tine unite dar si eu sunt de parere ca se duce naibii subiectul spre banal!
Si apun asta pentru ca in incantarea mea de a fi membra DC am incercat sa le arat altora cat de formidabil e...si la subiectul acesta...au promis ca nu posteaza.
Nu vreau nici eu sa par acra si stiu ca suntem o mana de fete inteligente, asa ca propun, daca s-ar putea, sa facem subiectul asta mai atragator, ca doar sunt o multime de lucruri extraordinare ce apartin Galatiului si pot fi dezbatute...
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
alinam spune:
eu propun de ex ca voi :Korina si Lilac sa incepeti o diskutie de interes si noi restul o sa va urmam .....
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
LauraFlo spune:
Corina si Liliac dar voi sunteti cu adevarat dragute ! Banala nu mi spusese nimeni ca sunt !
I-a propuneti voi ceva si noi fuga fuga o sa ne executam....
Pai de asta se numeste Desprecopii: ca sa vorbim despre copilasii nostri...Deocamdata fiica mea asta face: caca, pipi la olita, stivuieste niste cuburi, a invatat cateva culori, momentan are o productie considerabila de muci,.... cand o ajunge pe luna va spun si voua ....
Atat ne duce mintea sa vorbim, astea suntem. Daca vom putea mai mult o sa facem.
Nu stiu ce naiba se intampla dar am tot citit astfel de reactii pe forum. Daca nu va convine schimbati " Clubul ", dar ar fi pacat ca voi l-ati initiat ! Si pe cuvant ma bucur ca mi-ai trimis si mie mesajul ala ( candva de mult ) sa ma alatur voua.
LauraFlo spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64150" target="_blank"> Cap 14 iubitelor !