La noi la Galati sa veniti (13)
Poftiti va rog !
Poftiti va rog !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50508" target="_blank">cap.4
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51655&whichpage=10" target="_blank">cap.5
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53389&whichpage=1" target="_blank">cap.6
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54649&whichpage=1" target="_blank">cap.7
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56275&whichpage=1" target="_blank">cap.8
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57593" target="_blank">cap.9
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58736" target="_blank">cap.10
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60551&whichpage=1" target="_blank">cap.11
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61682&whichpage=10" target="_blank">cap 12
Doamnele din Galati:
AlinaM de Vlad (25.09.2005)
Almy de Elenia (26.09.2005)
Liliac de Andra Maria (29.09.2003)
Korinna de STEFAN OCTAVIAN ( 31.05.2003 ) si de MIHAI ( 25.09.1996 )
Cookie de SABINA IOANA ( 24.12.2004 )
ElizaMiron de VLAD TUDOR ( 03.01.2001 )
Hanavlad de VLAD CRISTIAN (01.03.2004 )
Liliana29S de DAN MIHAI (15.06.2004)
LauraFlo de DARIA ( 15.03.2004 )
Verutza de DALIAN BOGDAN( 1.12.2000 ) si de ALINA DIANA ( 8.04.2003 )
Vilma de ANCA (27.04.2001) si de TUDOR ( 11.12.2003)
Dinedana de ANTONIA (30.09.2003)
Ele de ANA DENISA (26.10.2004)
Lauraspeedy de LAVINIA (04.03.2005)
DanaBoeru : lucreaza la proiectul
Delphin de Sebastien (07.06.2003)
Dana_Danen de bebelusa si scolarita
Dana _Iulia de Vlad Stefan ( 19.10.2004 )
Gitana de Tania
Av_crina de Beatrix (29.08.2005)
Mitoasa de Claudia (08.07.2005)
Poze cu noi: aici aici si aici
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Raspunsuri
LauraFlo spune:
SARBATORI FERICITE IUBITELOR !
Noi galatencele suntem norocoase ! Sarbatorile incep pt noi mai devreme cu o luna !
SARBATORI FERICITE IUBITELOR !
alinam spune:
Laura cred ca ies bani da nu pe masura muncii.
anul asta o sa lipsim de pe strada de sarbatorile Galatiului, da la anul cumparam coif :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
mitoasa spune:
Salutare fetelor.Hop si eu din papusoi ,ce sa fac ma bag in seama,dar tare mi-ar place sa intru si eu in clubul vostru.Sunt nou venita pe acest forum dar am devenit dependenta de el.Sper sa invat mai multe de la voi(fete cu experienta) avand in vedere ca sunt proaspata mamica a unei galushchine de 4 luni jumatate.Apropo stie cineva sa-mi spuna ce lapte praf gratiut se da la noi in galati?
korinna spune:
Buna fetelor..ce mai faceti?
Noi deja am iesit sambata pe strada..ne-am plimbat si am facut ceva cumparaturi de la mesterii populari...Cateva pozite am pus pe aici:
http://romania-italia.net/topic.asp?TOPIC_ID=7734&FORUM_ID=16&CAT_ID=6&Topic_Title=Galati+Club+%282%29&Forum_Title=La+taifas&whichpage=4
pentru ca..eu mai am un ciubusor de forum..:P
Altfel ce sa zic...cupilul mare a inceput scoala..de vreo saptamana..si deja mi-a facut parul cret cu atatea teme si exercitii!
Cel mik s-a adaptat perfect la camin.Doarme..papa..are chiar si poezii de invatat pentru serbarea de Mos Craciun
De Craciun vrem sa plecam la tara.abea astept..nu-mi fac planuri marete..insa ar fi ideal pentru noi.M-am saturat de strseul de aici din oras!
In legatura cu laptele praf gratuit...eu am luat de la circa.Insa asta era acum 2 ani...Nu stiu ce o mai fi acum.Insa asistenta medicului pediatru sigur trebuie sa aiba mai multe amanunte.
O zi buna va doresc!!
LauraFlo spune:
Bine ai venit in clubul nostru , Mitoasa ! Lapte praf se ia de la Cantina de pe str Dogariei , cu retata de la doctorul de familie. Cred ca Lactovit se da acum.Da-mi datele bebelusei tale sa te trec si pe tine in listuta.
Alina si Almy repetati-mi va rog datele de nastere a bebelusilor vostri sa actulizez listuta. Eu cu memeria stau cam prost , sorry !
Vilma pe unde umbli papusica ? Te-ai saturat de noi ?
Cookie , ca bine spui ! Ne-au parasit fetele !
Corina te superi daca dau linkul cu poze si la niste fete de DC ? Sunt fete care s-au stabilit in strainatate si multe care nu sunt din Galati si cred ca s-ar bucura sa vada cum sarbatorim batranul nostru oras .
mitoasa spune:
Pe galushca mea o cheama claudia ,e nascuta pe data de 8.07.2005 si e cel mai frumos copil din lume(daca nu ne laudam noi atunci cine)
vladhana spune:
Azi am fost la o lunga plimbare cu Vlad,de aceea am lipsit de la cafea dimineata.Ii ies caninii si numai afara ne mai intelegem,in casa trantim,busim,tipam,ba chiar urlam.Cred ca o sa primim reclamatii de la ceilalti locatari
Azi ati fost active,s-a inchis un capitol,s-a deschis altul...
Pupice multe!
LauraFlo spune:
Multumesc pt promptitudine !
dana_iulia spune:
Laptele dat gratuit de la cantina Primariei, din cate stiu, cel putin pana in septembrie, era Bebelac (700g)de la Nutricia. Sfatul meu e sa ceri reteta pentru laptele asta gratuit, chiar daca n-l dai inca...dar dupa un an e bine venit.
Cel putin eu am dat Humana pana la un an si de atunci am intrat in cutiile de Bebelac.
Ii place, nu a fost problema de adapatre cu gustul.
Lactovit s-a primit pana in primavara. Dar era tare rau la gust. Nu se merita sa faci efortul sa ceri reteta.
Bafta si fugi sa iei reteta.