La noi la Galati sa veniti (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

ce mai fak fetele? noi la ora asta reusim ..... ca a venit ion si sta el cu zmeul .... vad ca va pregatiti cu blanite pt craciun, ce frumos .. i-as fi cumparat si eu lui vladut costum de mos ...ca eu daca imi dai un ac in mana nu stiu ce sa fak cu el, sunt tare neindemanatica ....

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Raportam:una bucata bebe mucos si o noapte nedormita...
N-as vrea sa trec pe medicamente, sper doar sa fie un guturai si sa treaca de la sine...asa ca incerc sa desfund nasul copilei cu picaturi si cu pompita(traumatizez copchilu', da' n-am ce face!)

Sanatate si un weekend placut!

Laura, am terminat rochita ...o sa pun o poza sa-ti dai si tu o parere... Abia astept sa-i pun si blanita...ce Craciunita o sa am eu, mai, mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Cookie de-abia astept ! Daaaa, vreau sa vad poza...luni dupa amiaza ma duc la croitoreasa sa-i spun modelul pt rochia Dariei ...dar inca nu imi e prea clar. Poate ma inspiri !
Si Daria stranuta des si are ceva mucisori....Noi aplicam tratamentul de baza ( ca suntem mari ) ceai si panadol.
Vorbim maine ! Ce frig e afara !!!!!!

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Neata ! Noi suntem ( ca de obicei matinale ) Fiica mea deja danseaza ...e Class la televizor..Va pup , sa aveti o duminica placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!

Laura, n-am avut rabdare s-o finisez...mai are nevoie de nasturei sau capse, dar iata:http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/detail?.dir=1eaa&.dnm=36e1.jpg&.src=ph

O duminica frumoasa la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Ce frumoasa e rochita!! Cookie, sa-ti traiasca talentu', si tu pe langa el!
Fetelor, de maine incep serviciul, asa ca, probabil, ne vom vedea mai rar.
Nu uitati ca va astept sa ne intalnim poate intr-o zi la targul Feerie de iarna, de la Universitate, intre 19-22 decembrie.
O duminica placuta.

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Bravo Cookie ! E dragutica foc ! Ai pus danteluta sau paiete ?
Vilma ...serviciu usor ! Reintegrare usoara ! Cum o sa te descurci cu doua servicii ???? Cu siguranta ne intalnim la targ !

Mergi la inceput

Neata ! Stati in casa iubitelor, afara e un friiiigggggg ! Noi am iesit sambata si Daria are muci acum, nu va explic in ce mod am dormit azi noapte !
Cookie, sorry, am uitat blanita acasa ! Vineri am luat-o acasa in ideea ca poate ne faci o vizita ! Sorry, sper sa nu-ti tai elanul creativ ! Asa ca maine sau daca te grabesti dupa cinci acasa !

Mergi la inceput

Neata
Cookie frumoasa rochitza de Craciunitza :)

Laura adika daca e frig nu mai scoatem copilashii afara??? intreb si eu ca sunt cam si eu l-am scos pe vlad in fiecare zi ...ieri chiar cateva ore.

Mergi la inceput

si inca ceva , am comandat pompa aia de scos mucii ...care se ataseaza la aspirator ca atunci cand are muci multi vlad sa o folosesc ...:) ce mama criminala.....

Mergi la inceput