fumatul si sarcina
Raspunsuri - Pagina 10
inaioana spune:
july, veeezi? Asta pentru ca ma amenintzai pe mine cu bataia! Hai ca noi suntem bune si tolerante si nu te certam!
Carmina, bravo tie! Nu stiu cat poate dura la tine sevrajul...eu dupa o luna si jumatate de nefumat, nu am mai rezistat si am inceput iar. Cat despre gretzuri, nu te amagi. Eu am umat si cu greturi
imi era mai greatza, poate ca imi venea si sa vomit uneori,dar pofta de tzigara era prea mare.
Cat despre burta, o sa ti se vada la a doua sarcina!
Mai fetelor, hai sa facem conferintza pe YM in timp real, ca ne tot alergam pe aici...
Ioana
15 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
Ingrid S spune:
July, nu-i frumos! Dar citeam undeva ca mai bine fumezi decat sa te lasi in sarcina si sa-l stresezi pe bebe! Dezintoxicarea, de orice natura ar fi ea, provoaca mult stres, iar copilul nu e in postura de a suferi langa mama. Daca te poti lasa de bunavoie, fara "sevraj" e ok. Daca nu, redu-le, cum a mai zis cineva inainte. Eu am ajuns la 5 azi, dar deseara vin musafiri la noi...insa sotul sta cu ochii pe mine ca pe butelie...asa ca probabil n-o sa mai pot baga multe.
Sarcini usoare si bebei sanatosi sa aveti!
Ingrid S
26+
carminabulina spune:
cum se vb in timp real? ai dreptate ioana, si eu alerg pe aici pe forum de la un topic la altul, astept sa se deschida paginile....
Acum o sa astept pana ma gasesti si pe urma eu pe tine ca sa aflu raspunsul.![]()
carminabulina spune:
Ingrid asa am inteles si eu ca nu ar fi foarte bine sa te lasi de fumat in timpul sarcinii daca nu o faci de buna voie. Insa eu nu ma puteam opri la 5 tigari pe zi, era aproape de imposibil. iNAINTE DE SARCINA FUMAMA cam 2 pachete pe zi, asa ca iti dai seama ca eu sunt fumatoare. O sa mai incerc cateva zile, sper sa reusesc, pentru bebe nu pt mine.
14s fix
Ingrid S spune:
Carmina, draga mea, 2 pachete? Pai fumai mai mult ca orice persoana din jurul meu. Acum inteleg ca ti-e greu, eu nu cred ca am depasit vreodata 1 pachet pe zi, chiar mai putine, inainte de sarcina. Cum am mai spus, ocupa-ti manutzele cu ceva, orice, sau stai la calculator si butoneaza. Zau ca nu stiu ce sa-ti mai zic ca sa le reduci (banuiesc ca fumezi mai mult de 10/zi, adevarat?).
Sau acorda-ti un premiu, adica in loc sa fumezi du-te la masaj, banii vor fi mai cu folos cheltuiti. Eu fac masaj saptamanal, conditia a fost sa reduc tigarile. Vezi daca merge...iti tin pumniii oricum, si tie, si celorlalte fumatoare.
sarcini usoare si bebei sanatosi sa aveti!
Ingrid S
26+
cypocs spune:
Ma "bucur"(daca-mi permiteti expresia sadica)sa vad ca nu sunt singura inconstienta din lista gravidutelor.Va inteleg perfect cu fumatul .Culmea e ca eu m-am lasat in ianuarie pana-n iunie .Apoi m-am reapucat.In august am ramas gravida .Nu-s tare ?????????bang]bang]
BUNA AFACERE.

14+2zile de la UM
ALIA
inaioana spune:
Uitati ce am gasit aici: http://www.herbalcigarettes.co.uk/home.html
Dar eu nu pot sa comaaaand
Am scris la fetele din UK, dar nu mi-au raspuns. Voi ce ziceti? Nu ca sunt misto? Cine ma ajuta si pe mine sa le gasesc???
Ioana
15 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
raalucutza spune:
inaioana.......da fumez mai mult de 10....12 e cel mai putin!si sunt -recunosc-o mama denaturata!!!!!!!!!!!!carminabulina se spune ca primele 14 zile sunt mai grele!mai ai putin si hai ca treci!eu te sustin cu tot sufletul!sper sa reusesti!va pup!
raluca
inaioana spune:
Da, Raluca, noi suntem cele mai denaturate! Totusi la voi nu se gasesc tzigari d-astea fara tutun si nicotina? Poate te ajuta sa te lasi. Si oricum nu pot fi asa de nocive!
Ioana
15 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
july_g spune:
Seara buna fumatoare! Nu sunt tradatoare dar........am inceput serviciul. Si nu prea mai am timp sa scriu de la servici. Acasa am probleme cu net-ul Sotu` tocmai a tras o cearta cu administratorul.
Deci sa va iau la puricat!
Deci intai Raalu! Prea multttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Esti gravi draga mea! Maxim 10 si cu indulgenta zic asta!
Carmina, sa mai rezisti! Hai ca se poate!
Ioana, tu le-ai mai redus?
Aliaaaaaaaaaaaaaa ce-i cu tine pe aici? Bagam mana in foc ca nu esti fumatoare!
Eu ma incadrez sub 10. Azi 6. pana acum!